Dabar nusipirkau Care Lady tabletes. Pasidalinkit, kas gerete - ar jas su viskuo galima vartoti, ar jokiu alitiniu efektu nebuna ir..ar padeda?
Papildyta:
QUOTE(nebezinau:) @ 2010 04 28, 01:42)
Na tikriausiai visos sveikos (kad nebeužsuka čia niekas) Džiugu
o man dar klausimas-eiti reikia pas šeimos gydytoją? Jis tyrimą šlapimo padaro.. ar dar ką? ar galima iškart pats ginekologę? (nesu labai patenkinta savo šeimos gydytoju.. )
o man dar klausimas-eiti reikia pas šeimos gydytoją? Jis tyrimą šlapimo padaro.. ar dar ką? ar galima iškart pats ginekologę? (nesu labai patenkinta savo šeimos gydytoju.. )
Aš ėjau pas šeimos gydytoją. Kai man buvo cistitas, turėjau kaip tik eiti pas ginekologę. Pasakiau jai, o ji man nieko neatsakė. Terapeutė išrašė furadonins
Taip, darė šlapimo tyrimą. Bet kas iš to tyrimo, kai ir taip aišku - skauda, būna kraujo... Kai aš ėjau į wc, man ne tik skaudėjo, bet ir kraujo buvo taip neblogai... O tyrimas parodė kažkokį nežymų nukrypimą...
Aš kai ėjau pas terapeutę, taip ir sakiau : tokie ir tokie simptomai, ar čia cistitas. Sako, taip. Tada išrašykite man prašau vaistų. Viskas. Jūsų gydytojas turėtų suprasti, kas čia yra ir kuo tai gydoma.
Beje, dar su viskuo dar gėriau urocept ar urosept...Kažkaip taip. Irgi padėjo. Bet jis nereceptinis ir gerokai silpnesnis, nei furadonins.