Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

Sveikutes. Man irgi savo laiku padejo furadonins, be to geriau ir meskauogiu arbata.
Dabar nusipirkau Care Lady tabletes. Pasidalinkit, kas gerete - ar jas su viskuo galima vartoti, ar jokiu alitiniu efektu nebuna ir..ar padeda? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(nebezinau:) @ 2010 04 28, 01:42)
4u.gif  Na tikriausiai visos sveikos thumbup.gif (kad nebeužsuka čia niekas) Džiugu thumbup.gif
o man dar klausimas-eiti reikia pas šeimos gydytoją? Jis tyrimą šlapimo padaro.. ar dar ką? ar galima iškart pats ginekologę? (nesu labai patenkinta savo šeimos gydytoju.. schmoll.gif )

Aš ėjau pas šeimos gydytoją. Kai man buvo cistitas, turėjau kaip tik eiti pas ginekologę. Pasakiau jai, o ji man nieko neatsakė. Terapeutė išrašė furadonins smile.gif
Taip, darė šlapimo tyrimą. Bet kas iš to tyrimo, kai ir taip aišku - skauda, būna kraujo... Kai aš ėjau į wc, man ne tik skaudėjo, bet ir kraujo buvo taip neblogai... O tyrimas parodė kažkokį nežymų nukrypimą...
Aš kai ėjau pas terapeutę, taip ir sakiau : tokie ir tokie simptomai, ar čia cistitas. Sako, taip. Tada išrašykite man prašau vaistų. Viskas. Jūsų gydytojas turėtų suprasti, kas čia yra ir kuo tai gydoma.
Beje, dar su viskuo dar gėriau urocept ar urosept...Kažkaip taip. Irgi padėjo. Bet jis nereceptinis ir gerokai silpnesnis, nei furadonins.
Atsakyti
Jau apie metus periodiškai kartojasi cistitas verysad.gif Apie skausmą net nešnekėsiu, bet būna ir kraujo nemažai (kas mane gąsdina). Kai atrodo, jog baigiau gydytis ir viskas gerai, už poros mėnesių nei iš šio, nei iš to aš vėl susergu. Ar čia šlapimo takai-jautri mano vieta, ar tai gali būti ir dar kitos ligos požymis? Kaip jums yra buvę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venice89: 19 gegužės 2010 - 00:01
Sveiki.Kokia savaite laiko persalus slapimo pusle(kurios aisku nesigydziau blush2.gif ),ir siandien ties juosmeniu desiniam sone atsirado skausmas.Biski paspaudi ir skauda.Nors ir siaip jauciasi toks diegliukas ir nespaudziant.Kazin kas tai galetu buti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 05 19, 14:49)
Sveiki.Kokia savaite laiko persalus slapimo pusle(kurios aisku nesigydziau blush2.gif ),ir siandien ties juosmeniu desiniam sone atsirado skausmas.Biski paspaudi ir skauda.Nors ir  siaip jauciasi toks diegliukas ir nespaudziant.Kazin kas tai galetu buti? g.gif

Negydoma infeksija šlapimkanaliais pakilo į viršų ir pasiekus inkstą sukėlė jo uždegimą? g.gif
Būtinai nueikit pas šeimos gydytoją, su skausmu turėtų priimti be išankstinės registracijos, padarys Jums šlapimo tyrimą ir prašykit siuntimo pas urologą.
Bent jau man taip yra buvę, kai neišsigydžiau iki galo šl.pūslės uždegimo ir visos bakterijos nukeliavo viršun, o to rezultate teko gydytis inksto geldelės uždegimą, beje uždegimas buvo apėmęs tik vieną dešinį inkstą.
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 05 19, 14:31)
Negydoma infeksija šlapimkanaliais pakilo į viršų ir pasiekus inkstą sukėlė jo uždegimą?  g.gif 
Būtinai nueikit pas šeimos gydytoją, su skausmu turėtų priimti be išankstinės registracijos, padarys Jums šlapimo tyrimą ir prašykit siuntimo pas urologą.
Bent jau man taip yra buvę, kai neišsigydžiau iki galo šl.pūslės uždegimo ir visos bakterijos nukeliavo viršun, o to rezultate teko gydytis inksto geldelės uždegimą, beje uždegimas buvo apėmęs tik vieną dešinį inkstą.

Tai va,kad kai nesigydai tai tik daugiau bedu prisidarai.Reikes eiti pas ta gydytoja,nieko nebus.
Atsakyti
QUOTE(*VaniLLa Sky* @ 2010 04 07, 21:26)
As jau sveika blush2.gif  man labiausiai padejo petrazoliu arbata wub.gif  nors man jau nuo jos db tikrai negera, vien pagalvojus, bet prisivertus gerdavau tris kart per diena. jei jau jausdavau, kad vel blogeja, staigiai uzsiplikau ir isgeriu stikline, po val kaip ranka nuimdavo 4u.gif  tikrai geras daiktas. db dar geriu spanguoliu sultis toliau, beje sios ligos deka, as jas labai pamegau wub.gif  biggrin.gif

sakykit, o kai usiplikai ta arbata ar ten daug tu zoliu petrazoliu tu reik idet, ir ar galima cukraus isidet? blush2.gif nes jau labai tikrai ne kokia tas kvapas vien unsure.gif , as isidedu cukraus bet dabar mastau, gal bereikalo ja kankinu i save, nes gal cukrus uzmusa ka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bbbituteee @ 2010 05 30, 02:05)
sakykit, o kai usiplikai ta arbata ar ten daug tu zoliu petrazoliu tu reik idet, ir ar galima cukraus isidet? blush2.gif nes jau labai tikrai ne kokia tas kvapas vien  unsure.gif , as isidedu cukraus bet dabar mastau, gal bereikalo ja kankinu i save, nes gal cukrus uzmusa ka? 4u.gif

As dedavau puse valgomo sauksto zoliu ir cukraus visada isidedavau mirksiukas.gif siaip toks patarimas: kai arbata uzsiplikote, palaukite kol praves ir tada vienu kaip sakant mauku isgerkite, nereikes siurbcioti ir kankintis biggrin.gif as dar ja gerdavau nekviepuodama nes man vien nuo kvapo budavo bloga doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mane irgi buvo uzpuolus si b eda gal pries kokias 10 dienu.. taip siaubinga buvo, skausmas nenormalus o ir kraujo buvo slapinantis unsure.gif doh.gif

Geriau furadonina 4 k dienoj 5 dienas, po to po dvi tab. dar kelias dienas, man nuo jo siaubingai bloga, pykina iki vemimo verysad.gif . Pries dvi dienas pradejau vemt tai meciau vaistus, dingo pykinimas. Tikiuosi issigydziau as si blogi ir nepasikartos taip greitai.. unsure.gif
Dabar dar geriu Urinal spanguoliu sulciu kapsules.

Po paskutinio karto irgi tokio pat siaubingo man buvo praeje gal kokie penki metai unsure.gif bet va nei is sio nei is to eme ir prasidejo vel. Nei persalau nei ka, nesuprantu is kur... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*VaniLLa Sky* @ 2010 05 30, 11:32)
As dedavau puse valgomo sauksto zoliu ir cukraus visada isidedavau mirksiukas.gif 

O man kaip tik labai skani ta petražolių arbatikė. Aš ir šiaip be cukraus geriu arbatas, tad ir šią su malonumu siurbčiodavau. Tiesa aš plykidavau ne kokias džiovintas, bet šviežias petražoles iš turgaus. O vat meškauogių arbatos tai nepernešu, vien nuo minties apie ją skrandis apsiverčia doh.gif
Papildyta:
QUOTE(semke @ 2010 05 30, 14:53)
Nei persalau nei ka, nesuprantu is kur...  unsure.gif

Gal per mažai skysčių naudojot? Tad ir susidarė palankios sąlygos bakterijoms užsiveisti ir prisidauginti g.gif

Mane irgi pykindavo nuo furadonino, bet pastebėjau, kad kuo daugiau gerdavau skysčių, tuo mažesnis būdavo pykinimas. Dabar yra geresnis vaistukas tokio pačio veikimo ir nuo kurio nepykina, tai Uvaminas, tad ji galima ilgiau pagerti, kad nepasikartotų infekciją, o tą furadoniną tai tikrai norisi kuo greičiau mesti gerti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 31 gegužės 2010 - 06:48
[quote=laumupė,2010 05 31, 07:48]
O man kaip tik labai skani ta petražolių arbatikė. Aš ir šiaip be cukraus geriu arbatas, tad ir šią su malonumu siurbčiodavau. Tiesa aš plykidavau ne kokias džiovintas, bet šviežias petražoles iš turgaus. O vat meškauogių arbatos tai nepernešu, vien nuo minties apie ją skrandis apsiverčia doh.gif

O kad as buciau galejus ja su malonumu siurbcioti ax.gif net db nupurto apie ja pagalvojus smile.gif man neseniai sita liga buvo atsinaujinus, tai geriau furodonina, siaip man nuo jo irgi bloga buvo, bet as tada gerdavau po puse tabletes ir siek tiek dazniau, tada nejauciau jokiu salutiniu poveikiu thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, ir mane užpuolė šlapimo pūslės uždegimas verysad.gif baisiai skauda, išgėriau urinal drink vaistukų, ir šlapimo spalva pastebėjau raudona, ar čia gali būti dėl tų vaistų? ar čia kažkas rimčiau? unsure.gif
Atsakyti
Ir as pasigavau sia beda sad.gif pasiskaiciau jusu temuke ir dabar supratau, kodel man daznai buna, kad po kiekvieno lytinio akto persti...is pradziu galvodavau, kad nuo prezervatyvo, bet dabar jau taip nemanau.aisku ir jis dadeda savo.
o dabar tai is viso sakes, taip persti taip skauda. matyt, perpute, nes su sijonu viena diena buvau, kita jau prasidejo linksmumai. ziauriai persti slapinantis ir kai nesislapini, slapimas rausvos spalvos, pastebejau, kad net kaip kokiu kresuliuku butu sad.gif taip nenoriu tu antibijotiku gert....gal sakau pasigydyt zolem... nuo puses 4 jau nebemiegu nuo to perstejimo nenormalaus sad.gif sad.gif sad.gif
O reikia sestis ant ginekologines kedes, kai nueini ar tik slapima padaro?
Atsakyti