Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

QUOTE(*VaniLLa Sky* @ 2010 04 16, 17:14)
nusipirkit vaistinėj arba tiesiog paprastam prekybos centre džiovintų petražolių 4u.gif  jau čia ne kartą minėjau kad man jos labai padėdavo. Prasikanikinau su tuo uždegimu apie dvi savaites doh.gif  bet kaip ir jūs buvau ir dar kol kas kas tebeesu užsieny, todėl iš pradžių gėriau nimezilį, bet nžn ar jis man padėjo g.gif  todėl paskui gėriau tik labai daug vandens, petražolių arbatą tris kart dienoj po stiklinę ir spanguolių sultis. Mane tai išgelbėjo  bis.gif  linkiu greičiau pasveikti 4u.gif , nes ši liga tikrai labai bjauri verysad.gif

Na vat ka tik is vaistines 4u.gif
Aciu uz pataima, del Cistito. Parodziau ji ant lapelio ir is karto suprato vaistininke 4u.gif pasitaike ir neblogai kalbanti angliskai thumbup.gif is sio forumo platybiu suzinojau n vaistu pavadinimu kurie padeda.. uzsirasiau ir juos.. tai ji paziurejo ir dave man Furadonin.. apie ji buvau daug skaicius kad pykina po jo... isgeriau dabar viena tablete.. unsure.gif aisku nesinorejo tu vaistu ryti..o dar kai su gydytoju nepasitarus.. bet kad negaliu cia sirgti.. ir lakstyti kas minute i tualeta verysad.gif dar dave arbatos.. ten yra visu zoleliu misinys-petrazoles, spanguoles, ir dar kt, kurie ir padeda kai problemos su slapimu. thumbup.gif tokios dideles kapsules, liepe viena karta i diena gerti po viena. ir taip desimt dienu. jau ir ja isgeriau cool.gif tikuosi kiek pades.. ir nebus daug salutiniu poveikiu nuo to Furadonin... unsure.gif
O jau kainos doh.gif palikau 23eurus... unsure.gif bet kad tik padetu 4u.gif
aciu mergaites uz patarimus ir sveikim visos kartu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nebezinau:) @ 2010 04 16, 19:38)
Na vat ka tik is vaistines 4u.gif
Aciu uz pataima, del Cistito.
tai ji paziurejo ir dave man Furadonin..

Smagu, kad suveike thumbup.gif

Gerkit daug skysciu, tada ne taip pykins nuo Furadonino. Ir nenustokit Furadonino gerti, jei pajusit pirmus palengvejimo pozymius. Tai dar nereiskia, jog galutinai pasveikot. Pagerkit ji dar keleta dienu, kad galutinai susinaikintu visos bakterijos, sukelusios uzdegima.
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 04 16, 19:09)
Smagu, kad suveike  thumbup.gif

Gerkit daug skysciu, tada ne taip pykins nuo Furadonino. Ir nenustokit Furadonino gerti, jei pajusit pirmus palengvejimo pozymius. Tai dar nereiskia, jog galutinai pasveikot. Pagerkit ji dar keleta dienu,  kad galutinai susinaikintu visos bakterijos, sukelusios uzdegima.

4u.gif
dar vat klausimukas, man Furadonin liepe gerti kas keturias valanas.. tai per para gaunasi net sesios tabletes blink.gif cia normalu tiek daug? kaip suprantu ir nakti teks keltis ir gerti... g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nebezinau:) @ 2010 04 16, 23:13)
4u.gif
dar vat klausimukas, man Furadonin liepe gerti kas keturias valanas.. tai per para gaunasi net sesios tabletes blink.gif  cia normalu tiek daug? kaip suprantu ir nakti teks keltis ir gerti... g.gif  blush2.gif

Bijau ka ir patarti, nesu medike. Bet jei taip liepe, tai ir gerkit taip.

O kiek laiko taip liepe gerti? Gal tik viena para tokia smugine doze? O gal ten nedideles dozes to Furadonino tableciu, tad ir patare taip gerti g.gif As tai paskutini karta geriau Furagina, na cia panasios sudeties antibakterinis vaistukas, tai vartojau po 1 tabl. 2 kart dienoj, ryte ir vakare, bet geriau gana ilga laika, beveik menesi. Gydytojai paprastai po uzdegimo dar menesi pataria tuos vaistus pagerti profilaktiskai, kad neatsinaujintu uzdegimas ir nepereitu i letine forma.
Atsakyti
Česnakai ir čiobreliai - du galingi antioksidantai, kurie pui¬kiai suderinti Forever česnakų ir čiobrelių kapsulėse. Šios kapsulės padeda palaikyti gerą sveikatą. Atlikti tyrimai įrodė, kad čes¬nako sudėtyje yra tokių medžiagų, kurios, vykstant medžiagų apykai¬tai, riebalus paverčia energija ir apsaugo organizmą nuo laisvųjų radikalų poveikio. Iš česnako išskirta medžiaga alicinas naikina bakterijas, grybelius, virusus. Įrodyta, jog naudingi ir česnako sudėtyje esantys sieros junginiai. Česnakuose yra germanio, kuris svarbus imuninės sistemos stipri¬nimui, antioksidanto seleno, lecitino, padedančio šalinti riebalines nuosėdas. Čiobreliuose yra tanino, fenolio ir tymolio (saponinų). Jie ne tik yra stiprūs antioksidantai, bet ir saugo nuo bakterijų, grybelių. Česnakų ir čiobrelių kapsulėse yra kalio, kalcio, B grupės vitami¬nų, vitamino C.

Alavijų ir uogų nektaras – alavijų, spanguolių ir obuolių sulčių kokteilis. Alavijų ir uogų nektaro sudėtyje yra visų vitaminų, mineralų, aminorūgščių, fermentų, kurių yra ir Aloe Vera sultyse, taip pat jam būdingos vaistinės spanguolių ir obuolių savybės. Alavijų ir uogų nektarą galima gerti valgant arba atskirai. Tai puikus maisto papildas ir suaugusiems, ir vaikams.

YRA IR KITU EKOLOGISKU PRODUKTU (KITOMS LIGOMS) JEI DOMINA RASYKIT I AZ 4u.gif
Atsakyti
Na manau, kad šitos priemonės gerai stiprinti imunitetą.Bet jei tai cistitas, kurio kilmė bakterinė, manau nuo šių priemonių nepraeis. Aš cistitu sergu jau 20m. Paskutinius dvejus metus sergu po 5-6 kartus metuose. Jau nuo šitos bjaurybės taip imunitetas nusilpęs, kad pasidariau imli visiem virusam, kurie eina pro šalį, išprotėti galima. Va ir dabar sėdžiu guminę pūslę tarp kojų įsikišus ir jau antras mėnuo niekaip negaliu išsikrapštyt. Pasidariau pasėlį, nustatė bakteriją, du vaistų kursus sugėriau, po 2 savaičių vėl parėjo šventė į mano kiemą, baigiu išprotėt. Pradėjau trečią antibiotikų kursą ir turėjau nutraukt visus vaistus, nes pradėjo kepenys streikuot, taigi dabar net nežinau kuo viskas baigsis, lauksim ar prieis iki inkstų, ar ne. Dar gerai, kad čia pasiskaičius gaunu kaip moralinę pagalbą, nes kai užeina žiauriai skaudėt, tai tik nusibaigt norisi.
Atsakyti
QUOTE(irma355 @ 2010 04 22, 20:13)
Na manau, kad šitos priemonės gerai stiprinti imunitetą.Bet jei tai cistitas, kurio kilmė bakterinė, manau nuo šių priemonių nepraeis.

O Jums ypač reikėtų stiprinti imunitetą. Nusipirkit jogurto tablečių pagerti, nes po šitiek antibiotikų visai liksite sterili, net ir be gerųjų bakterijų, kas sukels kitus negalavimus, o ir blogosio bakterijos dar aršiau puls ir taip pasaką be galo doh.gif Pati neseniai gėriau jogurto kapsules, nes tiek antibiotikų buvau pririjus, kad turbūt per visą gyvenimą tiek neteko suvartoti. Apie 15 lt. 30 jogurto kapsulių kainuoja, parduodamos be recepto. Pati aš dvi pakuotes sugėriau, kitaip nežinia kaip čia man būtų pasibaigę.
Nu bet siaubas, taip dažnai sirgti šl.pūslės uždegimais blink.gif Jums ten jau visa šl. pūslė turbūt randais nuėjus nuo tų uždegimų ir gleivinė turbūt ne pačios geriausios būklės. Esu skaičius, kad bakterijos taip giliai įsirausia į šl.pūslė gleivinę, kad net antibiotikai jas apmalšina tik tam kartui, o paskui jos vėl išlenda į paviršių, sukeldamos uždegimą. Tad manau Jums ypač reikėtų stiprinti imunitetą, kad bent pats organizmas stengųsi priešintis toms zarasoms.
Konsultavotės su urologu? Gal cistoskopiją pasidarykit dėl visą ko. Manau ginekologės konsultacija irgi nepamaišytų. Gal kokios ureaplazmos Jums gyvenimą gadina g.gif Ir nenuleiskit rankų, pasyvus sėdėjimas su šiltu buteliu tarp kojų nepadės apsisaugoti nuo inkstų uždegimo, o po kelių metų tokių intensyvių cistitų pasekmė paprastai būna šlapimo nelaikymas, bent man taip nupasakojo urologas. Tad laikykitės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 23 balandžio 2010 - 08:09
na taip, pūslės sienelė negrįžtamai sustorėjusi, gleivinė pakitusi. na ir aišku nieko gero toliau nežada: ateityje šlapimo nelaikymas, pūslės deformacijos ir sumažėjimas. Ir aišku per tiek metų aš buvau ir pas urologus, o pas ginekologę net nesuskaičiuosi kiek. Stengiuosi stiprinti imunitetą, geriu bifoval kapsules, vitaminus, įvairias žolelių arbatas ir aišku saugau nuo šalčio kojas, rankas.bet šią žiemą sušalau ne vieną kartą, todėl ir kartojasi tie cistitai be galo, o kartais prisideda ir gimdos priedų uždegimai.
Atsakyti
QUOTE(irma355 @ 2010 04 23, 17:48)
na taip, pūslės sienelė negrįžtamai sustorėjusi, gleivinė pakitusi. na ir aišku nieko gero toliau nežada: ateityje šlapimo nelaikymas, pūslės deformacijos ir sumažėjimas.

Tikiuosi hormonine kontraceptika nesinaudojat, nes sita chemija tik skatina cistitus. Pati isitikinau doh.gif
O siaip pagal vaiku amziu speju esat moteris paciame zydejime ir tokie bjaurus negalavimai. Perspekyvos nekokios.Tikrai labai Jus uzjauciu console.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

taigi man pagelbėjo Furadonin ir arbatos.(tos kapsulės kur rašiau, iš ties patogu viena kapsulė per dieną ir visos reikalingos žolelės jau išgertos 4u.gif nžn ar Lt jų yra g.gif ) Tik pirmą diena gėriau tokią dozę kaip sakė Furadonin. Dabar geriu dvi per dieną... g.gif
Sakykit o dėl cistito eiti pas šeimos gydytoją? g.gif šlapimo tyrimą reikės darytis..? Dabar viskas gerai.. tai nežinau ar dabar jau eit.. ar ne blush2.gif doh.gif g.gif
Ačiū visos už patarmus 4u.gif

Irma355 4u.gif stiprybės Jums kovojant su šia bjaurybe 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Na tikriausiai visos sveikos thumbup.gif (kad nebeužsuka čia niekas) Džiugu thumbup.gif
o man dar klausimas-eiti reikia pas šeimos gydytoją? Jis tyrimą šlapimo padaro.. ar dar ką? ar galima iškart pats ginekologę? (nesu labai patenkinta savo šeimos gydytoju.. schmoll.gif )
Atsakyti
QUOTE(*VaniLLa Sky* @ 2010 03 20, 18:00)
Sweikos moterytes 4u.gif ziuriu temele apmirusi, reiskias visos sveikos thumbup.gif
o as va nuo vakar pujautau zarazos buvima... doh.gif pradejau daznai noreti i tuoleta, o snd ryte ir slapinimosi pabaigoje tosk nemalonus jausmas, lyg dar labiau noreciau unsure.gif  nespeju lekt i tuoleta doh.gif  didziausia problema, kad siuo metu esu airijoj ir namo grysiu tik po menesio, negaliu jokiu vaistuku nuspirkti, bet isgeriau nimezilio, jis yra nuo uzdegimo, mano mamos drauge sia problema tik juo ir isigydo...sedziu su petrazoliu arbatos puoduku, taip smirda, kad ne tas zodis.... verysad.gif nu bet baigiu iveikt, kad tik padetu. neskauda man nieko, tik atrodo kad visa laika noriu sysiot blink.gif  tikiuosi petrazoles ir nimezil pades blush2.gif  pas mane snd puiki diena uz lango, tikiuosi pas jus taip pat, tuojau ir pavasariu prades kvepet drinks_cheers.gif

Nimesil negydomas cistitas

QUOTE(nebezinau:) @ 2010 04 15, 22:37)
Sveikos 4u.gif
gelbekite ir mane... esu ne Lt..ir i ja grisiu tik po poros savaiciu.. ir speju uzpuole mane sis linksmumas.. skauda kai slapinuosi..ir i tualeta kas 5min noriu..atrodo taip labai noriu..o nueinu ir vos keli laseliai... kaip sau pagelbeti..?kaip tycia visada turedavau nimesil..o si karta jo nepasiemiau.. esu ne anglijos salyje.. nezinau kaip eiti i vaistine ir prasyt..  g.gif ir labai abejoju ar tokiu zoleliu isviso cia yra.. unsure.gif gal kokiu medikament pavadinimu zinote? http://www.medicinav...jame-ranka.html siame straipsnyje raso, kad reikia vaistu, kurie sarminu slapima.. bet kokie jie gali buti?  gal kas galite padeti??? unsure.gif
atsiprasau, kad ne lt raidem rasau..cia nera tokiu unsure.gif

neklaidinkite nono.gif šlapimą reik rūgštinti (bruknių, spanguolių lapai), o ne šarminti

beje, kokioj šaly prisiėmė tokią atsakomybę ir pardavė jums receptinį vaistą? unsure.gif
suaugusiam furadoninas gydytojo paskyrimu vartojamas 50-100mg 3 arba 4k. per diena
Atsakyti