QUOTE(*VaniLLa Sky* @ 2010 04 16, 17:14)
nusipirkit vaistinėj arba tiesiog paprastam prekybos centre džiovintų petražolių jau čia ne kartą minėjau kad man jos labai padėdavo. Prasikanikinau su tuo uždegimu apie dvi savaites bet kaip ir jūs buvau ir dar kol kas kas tebeesu užsieny, todėl iš pradžių gėriau nimezilį, bet nžn ar jis man padėjo todėl paskui gėriau tik labai daug vandens, petražolių arbatą tris kart dienoj po stiklinę ir spanguolių sultis. Mane tai išgelbėjo linkiu greičiau pasveikti , nes ši liga tikrai labai bjauri
Na vat ka tik is vaistines
Aciu uz pataima, del Cistito. Parodziau ji ant lapelio ir is karto suprato vaistininke pasitaike ir neblogai kalbanti angliskai is sio forumo platybiu suzinojau n vaistu pavadinimu kurie padeda.. uzsirasiau ir juos.. tai ji paziurejo ir dave man Furadonin.. apie ji buvau daug skaicius kad pykina po jo... isgeriau dabar viena tablete.. aisku nesinorejo tu vaistu ryti..o dar kai su gydytoju nepasitarus.. bet kad negaliu cia sirgti.. ir lakstyti kas minute i tualeta dar dave arbatos.. ten yra visu zoleliu misinys-petrazoles, spanguoles, ir dar kt, kurie ir padeda kai problemos su slapimu. tokios dideles kapsules, liepe viena karta i diena gerti po viena. ir taip desimt dienu. jau ir ja isgeriau tikuosi kiek pades.. ir nebus daug salutiniu poveikiu nuo to Furadonin...
O jau kainos palikau 23eurus... bet kad tik padetu
aciu mergaites uz patarimus ir sveikim visos kartu