Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

QUOTE(*VaniLLa Sky* @ 2010 03 20, 17:00)
Sweikos moterytes 4u.gif ziuriu temele apmirusi, reiskias visos sveikos thumbup.gif
o as va nuo vakar pujautau zarazos buvima... doh.gif pradejau daznai noreti i tuoleta, o snd ryte ir slapinimosi pabaigoje tosk nemalonus jausmas, lyg dar labiau noreciau unsure.gif  nespeju lekt i tuoleta doh.gif  didziausia problema, kad siuo metu esu airijoj ir namo grysiu tik po menesio, negaliu jokiu vaistuku nuspirkti, bet isgeriau nimezilio, jis yra nuo uzdegimo, mano mamos drauge sia problema tik juo ir isigydo...sedziu su petrazoliu arbatos puoduku, taip smirda, kad ne tas zodis.... verysad.gif nu bet baigiu iveikt, kad tik padetu. neskauda man nieko, tik atrodo kad visa laika noriu sysiot blink.gif  tikiuosi petrazoles ir nimezil pades blush2.gif  pas mane snd puiki diena uz lango, tikiuosi pas jus taip pat, tuojau ir pavasariu prades kvepet drinks_cheers.gif

Vietoj Nimesil geriau meškauogių arbatos išgerkit, bent nekenkia organizmui. Manau Airijoj jų tikrai yra. 4u.gif
Atsakyti
Meskaauogiu neradau, tai nusipirkau spanguoliu, db geriu kas diena. pamirkau kojas vis karstoj vonioj ir geriu daug skysciu smile.gif savijauta geresne, bet vistiek dar nepuiki. o del nimezilio tai, visi vaistai vienaip ar kitaip kenkia sveikatai, bet ka darysi kai jau nera kur detis. as siaip linkusi be reikalo neryti vaistu, bet kai nera kitos iseities tenka 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, vis dėl to manau, jei dazni slapimo pusles uzdegimai, reiktu ir pas ginekologe nueiti, nes ta bakterija gali sukelti ir ginekologinius susirgimus ir įtakoti iį šlapimo takus, man įtaria kiaušintakių uždegimą, nors toje srityje jokių nusiskundimų lyg ir neturėjau...budavo tik inkstų uždegimas, šlapimo pūslės uždegimai...
Atsakyti
4u.gif sveikutės... Jungiuos prie jusu nes ir mane visai neseniai aplanke tas nelemtas cistitas...
Bet tai tik šeimos gydytojas nustatė iš savo ilgametes patirties,išgėriau antibiotikus... arbata meškauogiu... kury laika buvo ramu...
bet pakako tik pašalti kojas ir vel viskas sugryžo g.gif vel turiu eiti pas gydytoja... doh.gif o gal pas ginekologa... g.gif nežinau....
Atsakyti
As jau sveika blush2.gif man labiausiai padejo petrazoliu arbata wub.gif nors man jau nuo jos db tikrai negera, vien pagalvojus, bet prisivertus gerdavau tris kart per diena. jei jau jausdavau, kad vel blogeja, staigiai uzsiplikau ir isgeriu stikline, po val kaip ranka nuimdavo 4u.gif tikrai geras daiktas. db dar geriu spanguoliu sultis toliau, beje sios ligos deka, as jas labai pamegau wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *VaniLLa Sky*: 07 balandžio 2010 - 19:27
Nu siaubas rodos pasalau kojas ..ir siandien lakstau i wc kas pora valandu bet mazai po mazai blush-anim-cl.gif: eina sau, o slapimas tirtas ir echo daryta visai nesenai, neleksiu dabar doh.gif kokius gerus zinote naminius budus? man rodos gerai brukniu aRbata, bet nuo jos biski pykina...
Atsakyti
brukniu, meskauogiu lapu, spanguoliu mirksiukas.gif bent jau man kaip minejau labai padejo spanguoles ir petrusku arbata blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*VaniLLa Sky* @ 2010 03 20, 17:00)
Sweikos moterytes 4u.gif ziuriu temele apmirusi, reiskias visos sveikos thumbup.gif
o as va nuo vakar pujautau zarazos buvima... doh.gif pradejau daznai noreti i tuoleta, o snd ryte ir slapinimosi pabaigoje tosk nemalonus jausmas, lyg dar labiau noreciau unsure.gif  nespeju lekt i tuoleta doh.gif  didziausia problema, kad siuo metu esu airijoj ir namo grysiu tik po menesio, negaliu jokiu vaistuku nuspirkti, bet isgeriau nimezilio, jis yra nuo uzdegimo, mano mamos drauge sia problema tik juo ir isigydo...sedziu su petrazoliu arbatos puoduku, taip smirda, kad ne tas zodis.... verysad.gif nu bet baigiu iveikt, kad tik padetu. neskauda man nieko, tik atrodo kad visa laika noriu sysiot blink.gif  tikiuosi petrazoles ir nimezil pades blush2.gif  pas mane snd puiki diena uz lango, tikiuosi pas jus taip pat, tuojau ir pavasariu prades kvepet drinks_cheers.gif

Sveikos 4u.gif
gelbekite ir mane... esu ne Lt..ir i ja grisiu tik po poros savaiciu.. ir speju uzpuole mane sis linksmumas.. skauda kai slapinuosi..ir i tualeta kas 5min noriu..atrodo taip labai noriu..o nueinu ir vos keli laseliai... kaip sau pagelbeti..?kaip tycia visada turedavau nimesil..o si karta jo nepasiemiau.. esu ne anglijos salyje.. nezinau kaip eiti i vaistine ir prasyt.. g.gif ir labai abejoju ar tokiu zoleliu isviso cia yra.. unsure.gif gal kokiu medikament pavadinimu zinote? http://www.medicinav...jame-ranka.html siame straipsnyje raso, kad reikia vaistu, kurie sarminu slapima.. bet kokie jie gali buti? gal kas galite padeti??? unsure.gif
atsiprasau, kad ne lt raidem rasau..cia nera tokiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nebezinau:) @ 2010 04 15, 22:37)
esu ne anglijos salyje.. nezinau kaip eiti i vaistine ir prasyt..  g.gif

Vaistinėje paminėkit žodį cistitas. Tai lotyniškas šios bjaurybės pavadinimas, farmacininkės bet kokios šalies turėtų žinoti jį ir tada gal parinks Jums kokius nors vaistukus, jei ne receptinius antibiotikus, tai bent žolinius, kad apmažintumėt uždegimą kol grįšit namo, nes negydomas šl.pūslės uždegimas gali komplikuotis ūmiu pielonefritu ar net inkstų uždegimu. Ir gerkit kuo daugiau skysčių, kad šl.pūslė natūraliai valytųsi nuo bakterijų. Kažkur esu skaičius, jog rekomenduojama tokiu atveju 1 valandą kas 10 min. gerti po stiklinę vandens.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 16 balandžio 2010 - 06:18
QUOTE(nebezinau:) @ 2010 04 15, 21:37)
http://www.medicinav...jame-ranka.html siame straipsnyje raso, kad reikia vaistu, kurie sarminu slapima.. bet kokie jie gali buti?  gal kas galite padeti??? unsure.gif

organizma šarmina borjomi mineralinis, bananai..bent jau man kai su inkstais buvo , liepdavo stengtis gerti si mineralini vandenuka, tik kad brangokokas jis...
Atsakyti
Dekui mergaites 4u.gif tuoj leksiu i vaistine verysad.gif nu ir kodel dabar si beda islisti turejo...kai nera laiko visai sirgti... verysad.gif verysad.gif
vakar ir kraujuko pastebejau blink.gif bet nei nugaros nei sonu neskauda.. tik pilvo apacia... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nebezinau:) @ 2010 04 15, 21:37)
Sveikos 4u.gif
gelbekite ir mane... esu ne Lt..ir i ja grisiu tik po poros savaiciu.. ir speju uzpuole mane sis linksmumas.. skauda kai slapinuosi..ir i tualeta kas 5min noriu..atrodo taip labai noriu..o nueinu ir vos keli laseliai... kaip sau pagelbeti..?kaip tycia visada turedavau nimesil..o si karta jo nepasiemiau.. esu ne anglijos salyje.. nezinau kaip eiti i vaistine ir prasyt..  g.gif ir labai abejoju ar tokiu zoleliu isviso cia yra.. unsure.gif gal kokiu medikament pavadinimu zinote? http://www.medicinav...jame-ranka.html siame straipsnyje raso, kad reikia vaistu, kurie sarminu slapima.. bet kokie jie gali buti?  gal kas galite padeti??? unsure.gif

nusipirkit vaistinėj arba tiesiog paprastam prekybos centre džiovintų petražolių 4u.gif jau čia ne kartą minėjau kad man jos labai padėdavo. Prasikanikinau su tuo uždegimu apie dvi savaites doh.gif bet kaip ir jūs buvau ir dar kol kas kas tebeesu užsieny, todėl iš pradžių gėriau nimezilį, bet nžn ar jis man padėjo g.gif todėl paskui gėriau tik labai daug vandens, petražolių arbatą tris kart dienoj po stiklinę ir spanguolių sultis. Mane tai išgelbėjo bis.gif linkiu greičiau pasveikti 4u.gif , nes ši liga tikrai labai bjauri verysad.gif
Atsakyti