Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

Prisiminiau, kad vasara man panasiai buvo - pradziai skausmas nugaroj pora dienu, tada skausmai slapinantis, kraujas slapime, bet irgi nepasirodziau gydytojui doh.gif Praejo per savaitele. Koks apsileidimas blush2.gif noriu prisizaist ... doh.gif
Atsakyti
Pirmas vaistas be vaistų smile.gif kurių gali nusipirkti bet kurioje šalyje be recepto biggrin.gif tai bėk ir nusipirk petražolių ir gerk daug jų arbatos o vaistai tai užsienyje problemytė,pati esu patyrusi.bet manau vistiek esi pasiėmus kažkokų antibiotikų,jei taip tai vienintelis tavo išsigelbėjimas.kad ir kokie antibiotikai vistiek jie malšins uždegimą.Ką darysi kai tokia padėtis-ką turi tuo ir gydaisi.sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 02 11, 14:41)
o kiek kainuoja tos akupunkturos?

50 lt 1 seansas
Atsakyti
Dekui *Ramune*
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif Daktarė nustatė, kad man gali būti cistitas na ir nusiuntė visokių tyrimų darytis. Na ir nieko neranda... Aišku, gerai, kad nenustatė kokių baisių ligų, bet taip pikta kai nežinai nuo ko gydytis. doh.gif Vaistų prirašė na ir ką nelabai kokį poveikį jaučiu g.gif Ką daryti?? Internete prisiskaičiau, kad gali būti cukrinis diabetas ir pan. tai tikrai ramiau nepaliko blink.gif Visai jau man lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2009 11 28, 21:34)
išsityriau šlapimą dėl visa ko, tai viskas normoj, gal kiek rūgštingumas padidėjęs. Tai dakatrė jokių vaistų neišrašė nuo šlapimo takų infekcijos. Bet užtat pienligę nustatė, sakė, gali perštėti šlaplę ir nuo tų bakterijų, išrašė žvakučių. Pilvą maudžia, kaip prieš mmm, nors joms dar ne laikas. Planuojam vaikutį, tai furodonino bet kokiu atveju negalėčiau gerti. Reik šiandien pabandyt medetkų vonelę.
Dar nusipirkau kremuką iš platintojų, žiūrėsiu gal jis padės.

slapimo pusles pragara perejau gal pora metu istisai, beje pries tai neturejus problemu su pusle! literaturos perskaiciau kalna, teko ir su daktarais pasigincyti, ir irodineti, arba reikalauti kokio pakartotino tyrimo, dabar gal du metai neatsikartoja umus bent jau, o fiziologiniu sokiu tokiu pakitimu paliko, nes teko net kokius keturis kartus skausmingiausia procedura patirti, kai gelezi(buza) kisa, oi nesakysiu mergaites koks skausmas schmoll.gif
tavo daktare teisi gali nuo pienliges sekmingai persteti ir slaple, aisku vartok zvakutes, nors kartais man ir pastarosios dirgindavo
Atsakyti
QUOTE(Nox @ 2010 02 18, 11:47)
Sveikos.  4u.gif  Daktarė nustatė, kad man gali būti cistitas na ir nusiuntė visokių tyrimų darytis. Na ir nieko neranda... Aišku, gerai, kad nenustatė kokių baisių ligų, bet taip pikta kai nežinai nuo ko gydytis.  doh.gif  Vaistų prirašė na ir ką nelabai kokį poveikį jaučiu  g.gif Ką daryti?? Internete prisiskaičiau, kad gali būti cukrinis diabetas ir pan. tai tikrai ramiau nepaliko  blink.gif  Visai jau man  lotuliukas.gif

Pasikonsultuokit su gydytoja (geriau su ginekologe ar urologu) dėl ureaplasmos tyrimo. Tai bakterija, gyvenanti šlapimo ir lytiniuose takuose, jos gali gyventi daug metų, nesukeldamos jokių simptomų, bet jų gali prisidauginti ir sukelti uždegimus, kurių įprasti antibiotikai, skirti gydyti cistitui, nesunaikina. Beje įprastais šlapimo ir kraujo tyrimais jos nenustato, reikalingas specialus tepinėlis iš makšties ir šlaplės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 18 vasario 2010 - 12:18
QUOTE(Glamour @ 2009 11 28, 21:34)
išsityriau šlapimą dėl visa ko, tai viskas normoj, gal kiek rūgštingumas padidėjęs. Tai dakatrė jokių vaistų neišrašė nuo šlapimo takų infekcijos. Bet užtat pienligę nustatė, sakė, gali perštėti šlaplę ir nuo tų bakterijų, išrašė žvakučių. Pilvą maudžia, kaip prieš mmm, nors joms dar ne laikas. Planuojam vaikutį, tai furodonino bet kokiu atveju negalėčiau gerti. Reik šiandien pabandyt medetkų vonelę.
Dar nusipirkau kremuką iš platintojų, žiūrėsiu gal jis padės.

Prirasiau, o dedant ismete klaida, taigi vel nukopinu pilna, auksciau nepina komentara imete, sorry
slapimo pusles pragara perejau gal pora metu istisai kiekv. menesi, beje pries tai neturejus problemu su pusle! literaturos perskaiciau kalna, teko ir su daktarais pasigincyti, ir irodineti, arba reikalauti kokio pakartotino tyrimo, dabar gal 3metai neatsikartoja umus bent jau, o fiziologiniu sokiu tokiu pakitimu paliko, nes teko net kokius keturis kartus skausmingiausia procedura patirti, kai gelezi(buza) kisa, oi nesakysiu mergaites koks skausmas schmoll.gif

tavo daktare teisi gali nuo pienliges sekmingai persteti ir slaple ir patekti bakteriju, aisku vartok zvakutes, nors kartais man ir pastarosios dirgindavo
patarciau nusipirkti lacto7 ten bakterijos su inulinu, nes as isbandzius visokius bifoval'us, jogurtines, ir net is bioanal berods fluoracare, tai veike labiau minetas lacto7. As vartodavau slapimo puslei! pradziai ten kaip nurodyta didesnem dozem, veliau pamazinti. Siulyciau pagerti petrazoliu arbata, gali net po o,5 arbatinio saukstelio medetku isimesti (medetka gydo uzdegima ir yra kaip naturalus antibas, bet su sia zolyte atsargiai, turi pasaliniu poveikiu), nes visas "bruknialpes", meskauoges reiks perziureti ir ismesti baigesi galiojimo laikas, o as ju geriau, geriau paskui nebegalejau doh.gif doh.gif
Aisku turbut zinai - kelnaites tik medvilnines, jokiu stringu! higienos laikantis daznai su muilu nepraustis! kasdieniniu iklotu taip pat nesideti, netgi per smarkiai aptemptu dzinsu privengti.
Taip pat visai nepamaisytu kas nors efektyvaus pav. su eziuole - imunitetui stiprinti bent pora menesiu panaudoti, nes eziuoles ilgai naudoti velgi negalima, nes siaip jei viskas normaliai, nera kazkokios infekcijos ar LPL, slapimo pusle nuolat pati sudoroja patenkancias bakterijas. Sekmes, skubejau, gal per daug priraisiau. Beje arbatmedzio vonele man padedavo bent nakti daugmaz ismiegoti, tik as pirkdavau "barmunes" firmos :4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaŠarka: 18 vasario 2010 - 12:11
QUOTE(laumupė @ 2010 02 18, 12:53)
Pasikonsultuokit su gydytoja (geriau su ginekologe ar urologu) dėl ureaplasmos tyrimo. Tai bakterija, gyvenanti šlapimo ir lytiniuose takuose, jos gali gyventi daug metų, nesukeldamos jokių simptomų, bet jų gali prisidauginti ir sukelti uždegimus, kurių įprasti antibiotikai, skirti gydyti cistitui, nesunaikina. Beje įprastais šlapimo ir kraujo tyrimais jos nenustato, reikalingas specialus  tepinėlis iš makšties ir šlaplės.

Buvau pas ginę, nesiūlė jokių papildomų tyrimų viskas tvarkoj g.gif Dabar laukia vizitas pas nefrologę gal ji pasiūlis kanors rolleyes.gif Jei ne reiks klaust dėl to bakterijos bigsmile.gif Dėkui
Atsakyti
[quote=PaŠarka,2010 02 18, 13:09]
Prirasiau, o dedant ismete klaida, taigi vel nukopinu pilna, auksciau nepina komentara imete, sorry

,5 arbatinio saukstelio medetku isimesti (medetka gydo uzdegima ir yra kaip naturalus antibas, bet su sia zolyte atsargiai, turi pasaliniu poveikiu), nes visas "bruknialpes", meskauoges reiks perziureti ir ismesti baigesi galiojimo laikas, o as ju geriau, geriau paskui nebegalejau doh.gif doh.gif
Aisku turbut zinai - kelnaites tik medvilnines, jokiu stringu! higienos laikantis daznai su muilu nepraustis! kasdieniniu iklotu taip pat nesideti, netgi per smarkiai aptemptu dzinsu privengti.

Medetka net nėščiom galiam, gydo daug ligų, nereikia bijot, poveikio pašalio nėra, geriu 10 metų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 02 18, 16:34)

Medetka net nėščiom galiam, gydo daug ligų, nereikia bijot, poveikio pašalio nėra, geriu 10 metų 4u.gif

galima sakyti, kad beveik taip bet as labai stipria pasidarydavau lazda perlenkdavau smile.gif tai man ten tulzis sukildavo, zodziu viska su saiku reikia vartoti smile.gif nes ir zolytes turi pasaliniu poveikiu smile.gif as ja net ex bernui esu davusi nuo stipraus karsciavimo, kai studentai buvom smile.gif padejo bigsmile.gif
Atsakyti
Sweikos moterytes 4u.gif ziuriu temele apmirusi, reiskias visos sveikos thumbup.gif
o as va nuo vakar pujautau zarazos buvima... doh.gif pradejau daznai noreti i tuoleta, o snd ryte ir slapinimosi pabaigoje tosk nemalonus jausmas, lyg dar labiau noreciau unsure.gif nespeju lekt i tuoleta doh.gif didziausia problema, kad siuo metu esu airijoj ir namo grysiu tik po menesio, negaliu jokiu vaistuku nuspirkti, bet isgeriau nimezilio, jis yra nuo uzdegimo, mano mamos drauge sia problema tik juo ir isigydo...sedziu su petrazoliu arbatos puoduku, taip smirda, kad ne tas zodis.... verysad.gif nu bet baigiu iveikt, kad tik padetu. neskauda man nieko, tik atrodo kad visa laika noriu sysiot blink.gif tikiuosi petrazoles ir nimezil pades blush2.gif pas mane snd puiki diena uz lango, tikiuosi pas jus taip pat, tuojau ir pavasariu prades kvepet drinks_cheers.gif
Atsakyti