Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

QUOTE(kristutea @ 2010 02 07, 15:35)
Niu gal ir gerai, kad nebepardavė man tų norbactin  ax.gif  kai skauda tai atrodo belenką išgerčiau, kad tik praeitų skausmas ir tada jau nebesvarbu padeda tai ar labiau kenkia... Šįkart praktiškai meškauogėm pasigydžiau... Vakare jau nebeskaudėjo. Dabar kasdien vis išgeriu po didelį puoduką šios arbatos.
O kaip grūdntis?  4u.gif
Ir jeigu neturiu prisiuogavus spanguolių ar įmanoma jų nusipirkti žiemą už žemišką kainą? smile.gif

Dėl norbactin, tai jis tik užmigdydavo jums bakteriją , o ne užmušdavo, todel kai pradėsit gerti kitus vaistus, išgerkite visą pakuotę iki galo. Nors ir atrodys jums,kad jau pasveikote. O spanguolių manau turguj tikrai turėtumėte rasti. 4u.gif
Atsakyti
Likimo draugiu burelis smile.gif
mano istorija tokia, daugiau nei pries metus, net neaisku del ko susirgau umiu inkstu uzdegimu,isveze i ligonine su greitaja.... kaip ir vos ne slogos komplikacija....sia vasara gamtoje pagulejusi ant zemes pagavau slapimo pusles uzdegima,pirma karta teko pajusti ta dieguli slapinantis, ikaliau gydytojos prirasytu antibiotiku cifran ir uroseptiku... o pries kelias dieneles pajutau persejima ir dieguli slapinantis, nors kazkokiu stipriu spazmu nebuvo, pilvo apacios maudimas, bet vistiek nulekiau siandien pas gydytoja be eiles, kazkaip baisu vien tomis arbatomis...tai padare tik kraujo tyrima, kadangi dabar kaip tik mmm...tai prirase vel antibiotiku Ciprinol...
bet vat irgi galvoju, kad butent nuo lytiniu santykiu pastaraji karta atsitiko, nes buten po to pajutau kazkoki perstejima ties slaple...o tai kas itakoja uzdegima siuo atveju, higiena? rolleyes.gif
net neviltis ima, atrodo ant antibiotikiu gyvenu, tik baigau gert antibiotikus del gimdos kaklelio...dabar vel doh.gif nusistekensiu...
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2010 02 10, 22:46)
Likimo draugiu burelis smile.gif

bet vat irgi galvoju, kad butent nuo lytiniu santykiu pastaraji karta atsitiko, nes buten po to pajutau kazkoki perstejima ties slaple...o tai kas itakoja uzdegima siuo atveju, higiena? rolleyes.gif
net neviltis ima, atrodo ant antibiotikiu gyvenu, tik baigau gert antibiotikus del gimdos kaklelio...dabar vel  doh.gif  nusistekensiu...

manau, kad priežastis ne higienoje, o tame, kad lytinių santykių metu bakterijos patenka į šlapimo takus ir sukelia uždegimą...Rašėt, kad gėrėt antibiotikus dėl gimdos kaklelio, tai supratau, kad ten buvo uždegimas.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 02 11, 10:30)
manau, kad priežastis ne higienoje, o tame, kad lytinių santykių metu bakterijos patenka į šlapimo takus ir sukelia uždegimą...Rašėt, kad gėrėt antibiotikus dėl gimdos kaklelio, tai supratau, kad ten buvo uždegimas..  ax.gif

na pas mane turbut visada tie uzdegimai del gimdos kaklelio...tai manau tai galetu tarpusavy butu susije...bet pati turiu per mazai kompetencijos presti, o gydytojos trukcioja peciais smile.gif
o tai bakterijos kurios patenka i slapimo takus, tai jos mano bakterijos ar vyro? kazin g.gif
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2010 02 11, 12:39)
na pas mane turbut visada tie uzdegimai del gimdos kaklelio...tai manau tai galetu tarpusavy butu susije...bet pati turiu per mazai kompetencijos presti, o gydytojos trukcioja peciais smile.gif
o tai bakterijos kurios patenka i slapimo takus, tai jos mano bakterijos ar vyro? kazin g.gif

manau, kad jūsų... ax.gif Pabandykit naudoti prezervatyvą kurį laiką ir matysit kas kieno.. blush2.gif biggrin.gif

Aš lygiai tokią pačią problemą turiu... ax.gif Lėtinis g.k. uždegimas ir po l. santykių besikartojantis š.pūslės uždegimas... Berods jau bus 15 metelių, kaip vargstu.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 11 vasario 2010 - 12:32
Jau rasiau sioje temoje, bet visgi pasikartosiu.
Nuosirdziai rekomenduoju nueiti i akupunktura (Santariskese, dr. Treciakauskiene). Konkreciai rasau sia gydytoja, nes pas kitus akupunkturistus nesu buvusi ir negaliu ivertinti. Jau beveik metai, kaip ne karto nebuvo pusles uzdegimo. Man uzteko 1 seanso. Iki tol galejau pasigauti uzdegima net is duso islipus, jau nekalbant apie maudimosi baseine, ezere. Vos islipus turejau kuo greiciau sluostytis ir siltai rengtis. Minute pabuvus su slapiu maudimuku, uzdegimas garantuotas.
Suprantu, kad yra ivairiu priezasciu del ko tas uzdegimas atsiranda, bet metu metus gerti antibiotiku. verysad.gif Negi taip adateliu bijot?
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 02 11, 13:31)
manau, kad jūsų...  ax.gif Pabandykit naudoti prezervatyvą kurį laiką ir matysit kas kieno..  blush2.gif  biggrin.gif

Aš lygiai tokią pačią problemą turiu...  ax.gif Lėtinis g.k. uždegimas ir po l. santykių besikartojantis š.pūslės uždegimas... Berods jau bus 15 metelių, kaip vargstu..  doh.gif

na slapimo pusles uzdegimas tik antra karta...o gimdos kaklelio uzdegimai nepaisant ar naudojam prezervatyva ar nea... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2010 02 11, 14:07)
na slapimo pusles uzdegimas tik antra karta...o gimdos kaklelio uzdegimai nepaisant ar naudojam prezervatyva ar nea... blush2.gif

tai, kad tik antrą kartą, nereiškia, kad nesikartos ateityje. ..
Vargelis su tais uždegimais... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 02 11, 14:18)
tai, kad tik antrą kartą, nereiškia, kad nesikartos ateityje. ..
Vargelis su tais uždegimais...  doh.gif

tik antra karta, del to mazai ir turiu dar informacijos..... ir noriu viska daryti, kad nesikartotu...ir įdomu kas iššaukia uždegimą...
linkiu kad nė vienai nesikartotų
Atsakyti
QUOTE(Hegesihora @ 2010 02 11, 13:46)
Jau rasiau sioje temoje, bet visgi pasikartosiu.
Nuosirdziai rekomenduoju nueiti i akupunktura (Santariskese, dr. Treciakauskiene). Konkreciai rasau sia gydytoja, nes pas kitus akupunkturistus nesu buvusi ir negaliu ivertinti. Jau beveik metai, kaip ne karto nebuvo pusles uzdegimo. Man uzteko 1 seanso. Iki tol galejau pasigauti uzdegima net is duso islipus, jau nekalbant apie maudimosi baseine, ezere. Vos islipus turejau kuo greiciau sluostytis ir siltai rengtis. Minute pabuvus su slapiu maudimuku, uzdegimas garantuotas.
Suprantu, kad yra ivairiu priezasciu del ko tas uzdegimas atsiranda, bet metu metus gerti antibiotiku.  verysad.gif  Negi taip adateliu bijot?

o kiek kainuoja tos akupunkturos?
Atsakyti
ir vėl šiandien prasidėjo prakeiktas šlapimo pūslės uždegimas doh.gif į vc dažnai varo, bet ir geriu atitinkamai, tai gal pavyks rimtesnio gydymo išvengti.... dar nusipirkau pusę kg spanguolių, tai pakramsnoju laikas nuo laiko....
beje, gal kuri esate bandžiusi debesylų arbatą? g.gif vienas vaistažolių pardavėjas pasiūlė, tai nusipirkau ir išgėriau puoduką, bet tik kad jos parašyta, kad labiau skirta tulžies pūslei ir rekomenduojama nuo uždegimų, tai gal suprasti, kad nuo visokio plauko uždegimų..? g.gif
Atsakyti
Mielos merginos, prasau patarimo 4u.gif
uzvakar pradejo skaudeti nugaroj desinej pusej prie stuburo (lygmuo po sonkauliais), kaip suprantu - inkstas, vakar prasidejo lakstymas i wc ir perstejimas. Prisiskaiciau patarimu - gerti vandens, ant garu patupeti. Truputi apmalsino, bet bijau, kad nebutu dar blogiau. Visa beda, kad gyvenu uzsieni (UK), dar dokumentai nesutvarkyti, o privaciai eiti nera pinigu, nes isivaiduoju, kad bus brangu. Prasau, patarkit kokius vaistukus ar ka nusipirkt (kas susidure UK)
Atsakyti