Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

Mane taip pat vargindavo puslės uždegimas kokius 2-3 kartus per metus. Aš gerdavau preparatą Cranbery + C, bet po gimdymo tfu tfu tfu dar nekamavo nei karto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalija.vilke @ 2010 02 02, 16:05)
Mane taip pat vargindavo puslės uždegimas kokius 2-3 kartus per metus. Aš gerdavau preparatą Cranbery + C, bet po gimdymo tfu tfu tfu dar nekamavo nei karto  rolleyes.gif

Jei tik tokius preparatus vartojot uždegimo metu, tai nenuostabu, jog sirgdavot cistitu kelis kart per metus, tiesiog visokie Cranberry preparatai negydo, o tik palengvina ligos simptomus. Tiesiog tam kartui apsigydydavot ir tiek.
Matau lialiukui daugiau kaip metai, tad po gimdymo nesirgote maždaug metus. Čia nėra labai didelis laiko tarpas. Tad Jūsų vietoj negirčiau dienos be vakaro ir kai vėl užklups šl.pūslės uždegimas, pasidarykit šlapimo pasėlio tyrimą, vartokit gydytojo parinktus vaistus, kuriems jautri bus užauginta bakterija, ir išsigydykit pilnai, kol cistitas neįgavo lėtinės formos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 02 vasario 2010 - 14:19
Labuka, atbėgau pasiguosti sad.gif niu nebegaliu aš su tuo pūslės uždegimu... nuvarys jis mane į kapus. Pastoviai kartojasi! Ai kiek ėjau pas gydytojus niu tai tam kart pasveikstu ir tiek - klausiau ar nėra kokio ilgalaikio gydymo, sakė - ne sad.gif reikia saugotis. Niu ką prisisaugosiu - niekur išvis db nei pašalau kur, kaip iš dangaus ėmė ir pradėjo skaudėt sad.gif
Žinokit net neturiu jėgų skaityti visos temos, tikriausiai čia visos su tokiom pat bėdom sad.gif nieko nebematau, reikia važiuot namo ir bandyt užmigt, nors darbų krūvos, bet nebesusikaupiu niekaip. atrodo tuoj verkt pradėsiu sad.gif
Aš visad geriu norbactin, bet kad nebeparduoda vaistinėse (dar ankščiau išprašydavau, o db niekaip nebeduoda schmoll.gif ), daktare šnd jau nebedirba - tai belieka tik arbatytes gert....
Atsakyti
QUOTE(kristutea @ 2010 02 03, 16:53)
Labuka, atbėgau pasiguosti sad.gif niu nebegaliu aš su tuo pūslės uždegimu...

console.gif labai suprantu. bandyk stiprinti imuniteta.
Su tuo saugojimusi ir man mistika, atsiranda belekada, nesuprasi del ko.
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 02 03, 16:20)
console.gif labai suprantu. bandyk stiprinti imuniteta.
Su tuo saugojimusi ir man mistika, atsiranda belekada, nesuprasi del ko.

niu reikia kaip nors stiprintis...
grįžau namo, jau gurkšnoju meškauogių arbatą wacko.gif dar pakeliui aišku užsukau į vaistinę, vaistų beabejo nepardavė, išlėkiau vos ašaras sulaikydama verysad.gif jatau, kaip aš nepernešu to skausmo, nebegaliu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
Tiesa, mergaitos, o tikrai nėra jokio gydymo, kad visam atsikratyt tos ligos? Nes man čia lėtine kažkokia ta liga. Paskutinį kart uždegimas prieš nepilną mėnesį buvo. Ir taip kartojasi ištisus metus (na nevisai kas mėnesį, bet po kokius 5-8 kart metuose). Ir taip jau kokie penkti metai gal... gal dar ilgiau - net nebepamenu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristutea: 03 vasario 2010 - 17:27
o gal kas geret Urinal?koki apie ji atsiliepimai?
Atsakyti
Labas

Papasakosiu savo ligos istorija: pernai kovo menesi sisirgau pirma karta pusles uzdegimu verysad.gif aisku pas gydytoja nebuvau nuejau i vaistine ir nusipirkau Uvamin, ji isgerus praejo viskas. Paskui susirgau birzeli, vel isgeriau Uvamin, vel praejo. Bet spalio men. susirgau nakti verysad.gif pradejau sisioti su krauju, visa nakti prasedejau WC. Skausmas nezmoniskas. Buvo sekmadienio naktis. ryte nuvariau i vaistine nusipirkti Uvamin, ogi suzinojau kad jo be recepto nuo liepos 1 d. neparduoda. Taigi pirmadieni buvau priversta eiti i ligonine. Ten padare tyrima, Leukocitu rado 500 blink.gif Ir prasidejo mano gydymas: israse Norbactin 7d. po to geriau Uvamin 1 karta dienoje 40 d. po to padare tyrima . viskas buvo gerai .
Tada gydytoja pasake, kad reikia saugoti labai: rankas, kojas ir nugara. Profilaktiskai gerti spanguoliu arbata arba spanguoliu preparatus. Bet as turejau prisijuogavus spanguoju tai jas ir valgau.( Spanguolias sumaliau su mesmale ir sutryniau su medumi, laikau saldytuve.)Laiko praejo dar nedaug , bet as nesergu smile.gif ir tikiuosi kad daugiau nesirgsiu sia baisia liga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutea @ 2010 02 03, 16:53)
Labuka, atbėgau pasiguosti sad.gif niu nebegaliu aš su tuo pūslės uždegimu... nuvarys jis mane į kapus. Pastoviai kartojasi! Ai kiek ėjau pas gydytojus niu tai tam kart pasveikstu ir tiek - klausiau ar nėra kokio ilgalaikio gydymo, sakė - ne sad.gif reikia saugotis. Niu ką prisisaugosiu - niekur išvis db nei pašalau kur, kaip iš dangaus ėmė ir pradėjo skaudėt sad.gif
Žinokit net neturiu jėgų skaityti visos temos, tikriausiai čia visos su tokiom pat bėdom sad.gif nieko nebematau, reikia važiuot namo ir bandyt užmigt, nors darbų krūvos, bet nebesusikaupiu niekaip. atrodo tuoj verkt pradėsiu sad.gif
Aš visad geriu norbactin, bet kad nebeparduoda vaistinėse (dar ankščiau išprašydavau, o db niekaip nebeduoda schmoll.gif ), daktare šnd jau nebedirba - tai belieka tik arbatytes gert....

Nebegerik Norbactin, nes jūsu organizmas jau priprato prie šitų antibiotikų, kažkur skaičiau, kad prie jų priprantama, ir daktarė tai patvirtino, nes seniau ir aš juos gerdavau, dabar išrašė man unasyn, pabandykit ir jūs šituos, man padėjo. O greičiausiai man meškauogės padeda, nes kol vaistai suveikia irgi laiko praeina. Ir dar sakė reikia, ne saugotis, nes ištisai neprisisaugosi, o liepė grūdintis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutea @ 2010 02 03, 17:30)
niu reikia kaip nors stiprintis...
grįžau namo, jau gurkšnoju meškauogių arbatą  wacko.gif dar pakeliui aišku užsukau į vaistinę, vaistų beabejo nepardavė, išlėkiau vos ašaras sulaikydama  verysad.gif jatau, kaip aš nepernešu to skausmo, nebegaliu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Papildyta:
Tiesa, mergaitos, o tikrai nėra jokio gydymo, kad visam atsikratyt tos ligos? Nes man čia lėtine kažkokia ta liga. Paskutinį kart uždegimas prieš nepilną mėnesį buvo. Ir taip kartojasi ištisus metus (na nevisai kas mėnesį, bet po kokius 5-8 kart metuose). Ir taip jau kokie penkti metai gal... gal dar ilgiau - net nebepamenu...

Man irgi kas kelis mėnesius kartojasi ir prasideda be jokios priežasties. Irgi vargstu kokius penkis metus. Bet negaliu sakyti, kad mano imunitetas silpnas, nes šiaip tai nesergu niekuo, nei gripais, nei peršalimais. Iš patirties galiu pasakyti, kad reikia nuolat vartoti daug skysčių. Pastebėjau, kad kai kokią pusę dienos nieko negeriu, iš karto pradedu jausti negerumą pūslėj. Ir dar profilaktiškai geriu Urinal. Atrodo padeda, nes jau porą mėn. viskas gerai. Jei reikės, gersiu pastoviai, tai geriau, negu tas pasikartojantis košmaras fear.gif
Atsakyti
QUOTE(dekoratyvine @ 2010 02 06, 23:49)
Man irgi kas kelis mėnesius kartojasi ir prasideda be jokios priežasties. Irgi vargstu kokius penkis metus. Bet negaliu sakyti, kad mano imunitetas silpnas, nes šiaip tai nesergu niekuo, nei gripais, nei peršalimais. Iš patirties galiu pasakyti, kad reikia nuolat vartoti daug skysčių. Pastebėjau, kad kai kokią pusę dienos nieko negeriu, iš karto pradedu jausti negerumą pūslėj. Ir dar profilaktiškai geriu Urinal. Atrodo padeda, nes jau porą mėn. viskas gerai. Jei reikės, gersiu pastoviai, tai geriau, negu tas pasikartojantis košmaras  fear.gif

Aš irgi gėriau Urinal, bet man nepadėjo, vistiek susirgau dar juos begerdama. doh.gif
P.s gėriau apie tris mėnesius.
P.p.s labai gerai padeda spanguolės šviežios, reik kas ryta jų sutrintų po šaukštą suvalgyti.
Atsakyti
tai kad urinal tos pacios spanguoles 4u.gif
Niekaip nesuprantu kam uz tas spanguoliu tabletes moket tokius pinigus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(2hot4u @ 2010 02 05, 16:03)
Nebegerik Norbactin, nes jūsu organizmas jau priprato prie šitų antibiotikų, kažkur skaičiau, kad prie jų priprantama, ir daktarė tai patvirtino, nes seniau ir aš juos gerdavau, dabar išrašė man unasyn, pabandykit ir jūs šituos, man padėjo. O greičiausiai man meškauogės padeda, nes kol vaistai suveikia irgi laiko praeina. Ir dar sakė reikia, ne saugotis, nes ištisai neprisisaugosi, o liepė grūdintis.  ax.gif

Niu gal ir gerai, kad nebepardavė man tų norbactin ax.gif kai skauda tai atrodo belenką išgerčiau, kad tik praeitų skausmas ir tada jau nebesvarbu padeda tai ar labiau kenkia... Šįkart praktiškai meškauogėm pasigydžiau... Vakare jau nebeskaudėjo. Dabar kasdien vis išgeriu po didelį puoduką šios arbatos.
O kaip grūdntis? 4u.gif
Ir jeigu neturiu prisiuogavus spanguolių ar įmanoma jų nusipirkti žiemą už žemišką kainą? smile.gif
Atsakyti