Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

QUOTE(Gaivilė @ 2010 01 24, 17:40)
bet tai tada ziauru... schmoll.gif  keisti  kita zmogu reik... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

jeigu problema pas Tave, žmogaus keitimas nepadės... rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Gal žinot ar gali vien nuo padidėjusio kiekio druskų varginti dažnas šlapinimasis? Ką daryti? g.gif
Atsakyti
Labukas. Yra labai geros alavijų ir uogų nektaro sultys, nuo urologinių susirgimų ir apskritai stiprina visą imuninę sistemą, praturtintos vitamino C, valo kepenis, inkstus 4u.gif
Atsakyti
pusles uzdegimu sirgdavau kelis kartus per metus.labai padedavo petrazoliu saknu arbata.skonis bjaurus,bet isgerus stikline per kelis kartus,kaip ranka nuimdavo thumbup.gif
tfu tfu tfu.po gimdymo nebesergu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2009 12 29, 12:47)
Dėkui už palaikymą. Esu nusireguliavus ant pozityvo  biggrin.gif Linksmų ir Jums švenčių  4u.gif  Stiprybės ir kantrybės  visoms kariaujančiom su tuo biesu cistitu  biggrin.gif

Labutis 4u.gif
Laumupe, kaip sveikatyte..?
Atsakyti
grįžo man vėl ta nelaimė, paskutinį kartą vos prieš kelis mėn. sirgau. Nulekiu į vaistinę Uvamin'o, man sako kad neduos, nes receptinis doh.gif pirmą kartą girdžiu.. Sakau gal kažką kitą be recepto parduosite su ta pačia veikliąja medžiaga, nes man arbatėlės nepadeda, ne pirmas kartas kaip sergu ir jaučiu jau, kada nuo vaistukų pradėti reikia.. Tai tik žolinių preparatų gali pasiūlyti. Ką daryti? Sekmadienis, pas jokią gyd. nenueisi.. Turiu prieš 3 mėn. pasibaigusių galioti tų vaistų, bandysiu juos gerti, jei naujų neparduoda, kitaip sienom teks lipt! O jūs patirties neturite, kaip reaguoja šeimos gyd., jei nueini ir paprašai receptą profilaktiškai kad išrašytų? Nes kol aš pas ją nusigausiu, jokie tyrimai nieko neberodys pagėrus uvaminų.. O negi laukti kito karto ir myžčiojant ir skaudant bėgti pas gydytoją be eilės, kad aptiktų ką nors? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puslyte: 31 sausio 2010 - 15:06
Man taip pat buvo vakar, nuėjau į vaistinę nusipirkti Palino, nes vėl jaučiu, kad uždegimas prasideda, nepardavė, recepto reikia, furadoninui irgi, tik augalinius preparatus siūlo. Ir nuo kada jie receptiniais tapo? Aš ir taip jau cheminių vaistų stengiosi gerti kuo rečiau, bet kai prispaudžia kai jau kentėti negali... Jau arbatų po 3 litrus per dieną išgerdavau spanguolių ir medatkų. Šiek tiek lengviau pasidaro, bent jau spazmus nuėme, bet be vaistų šį kartą neišsiversiu... Pirmadienį pas gydytoją teks eiti recepto
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 01 30, 16:31)
Labukas. Yra labai geros alavijų ir uogų nektaro sultys, nuo urologinių susirgimų ir apskritai stiprina visą imuninę sistemą, praturtintos vitamino C, valo kepenis, inkstus 4u.gif

Pati jas ir gerkite mirksiukas.gif Jeigu labai idomu sergant inkstu ligom tu sulciu negalima. T.y. mdaugiausiai savaite. Ko nezinojau doh.gif Pagal tos firmos rekomendacijas reik 3 men. Nei imunines sistemos pegerjimo, tik super gera alergija ir inksty funkcijos susilpnejimas. Vienu zodziu mergaites neapsigaukit.

Visi vaistai su receptais, taigi penktadieni ir as ejau vaistu verysad.gif Nes baisiai jau inkstus skaudejo. Pries tai aisku diena atgeriau skysciu nezinau kiek rolleyes.gif Uzdegimo nerode (nes jauciu kad issisiojau viskas lotuliukas.gif ) bet maude sona, tai pageriau uvanimo ir dingo ir skausmai. Vis dar geriu,ryt vel pas gydytoja.
Atsakyti
Na ir man ta bėda atsinaujino... Paskutinį kartą prieš kokius 2 metus buvo. Bandžiau gerti Care Lady, vakar nusipirkau bruknių arbatos, bet nepraeina... Tai šian pas gydytoją buvau, sako, šlapimas geras. blink.gif Bet išrašė UVAMIN, tai bandysiu pagerti, gal praeis... Šiaip tai pas mane dbr toks gan silpnas, skauda tik baigiant šlapintis ir dažnai nevaro... Nors tiek gerai. biggrin.gif O susirgau kaip nujaučiu po lyt. santykių, nes iškart po to kitą dieną prasidėjo...
Atsakyti
Aš ir buvau pas gydytoją. Maudimas dingo pirmą dieną pradėjus gert uvamin, matyt tiktiek ir reikėjo. Išrašė dar uvamin po 1 kas vakara profilaktiskai. Baigsiu gerti reiks vel tyrimus daryti.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 02 02, 13:37)
Šiaip tai pas mane dbr toks gan silpnas, skauda tik baigiant šlapintis ir dažnai nevaro...

Man tas pats buvo. Skausmas baigiant šlapintis ir dar po to kurį laiką išleikantis, kas žiauriai nervindavo, bet nebuvo varinėjimo į tualetą. 2 mėnesius prasikankinau ir 4 rūšių antibiotikus prisirijau, nors šlapimo tyrimas nerodė uždegimo, pasėlis irgi bakterijos neužaugino. Visi skausmai galutinai liovėsi po maždaug 13 dienų be jokio specialaus gydymo, kai išsiėmiau hormoninę spiralę. Padariau išvadą, jog mano atveju kalti buvo kontraceptiniai hormonai, kurie matomai ten kažką mano organizme išderinę ir išbalansavę buvo blink.gif
Užtat dabar antrą mėnesį be Mirenos žiauriai skausmingos ovuliacijos, na bet čia kita tema, tad nesiplėsiu... kad juos kur velniai tuos hormoninius kontraceptikus gun_rifle.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 02 vasario 2010 - 13:30
QUOTE(laumupė @ 2010 02 02, 14:22)
Visi skausmai galutinai liovėsi po maždaug 13 dienų be jokio specialaus gydymo, kai išsiėmiau hormoninę spiralę. Padariau išvadą, jog mano atveju kalti buvo kontraceptiniai hormonai, kurie matomai ten kažką mano organizme išderinę ir išbalansavę buvo blink.gif
Užtat dabar antrą mėnesį be Mirenos žiauriai skausmingos ovuliacijos, na bet čia kita tema, tad nesiplėsiu... kad juos kur velniai tuos hormoninius kontraceptikus  gun_rifle.gif

Ane? Nu aš irgi 2 savaitės kaip mečiau gerti Diane... g.gif
Atsakyti