Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(kregzde @ 2009 11 29, 15:58)
Aš manau, kad tavo fotikas yra prastesnis ar fotomeninkė tu prastesnė nei kulinarė  biggrin.gif
O taigi tas mažasis kočėliukas dabar yra su sausainių ratukų, ne briedžiai ten, bet vis tiek gerai  rolleyes.gif
Na nežinia kiek tiek vaikams metų, mažiukai dar nelabai ir eglutes išgautų  lotuliukas.gif

mano fotikas ir telefonas du viename blush2.gif del to ir foto nekokios doh.gif
jetus kregzdute tikrai doh.gif bigsmile.gif juk tas mini koceliukas daro formeles bigsmile.gif
doh.gif db jo dar labiau reikia-noresiu doh.gif blush2.gif
vienas didokas vaikutis o kitas mazas wub.gif bet abu vienodo proto blink.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image
po keliu desimciu metu ir mes atrodysim keistai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamela @ 2009 11 29, 10:04)
o imbiera galima žalia dėt?  g.gif

Geriau siuo atveju dziovintas, sviezias kitur naudojamas 4u.gif
QUOTE(gwidita @ 2009 11 29, 12:58)
bigsmile.gif ohoho merginos kad prisnekejot apie formeles mirksiukas.gif
nu tuos suniukus vaikuciai ir lipde pas mane blush2.gif
as irgi nelabai prie menininkiu tai ispjaustyt ar israityt ka nelabai sugebu blush2.gif aisku tw formytes nebus pigios,bet visgi tw bigsmile.gif
davija as tai pametus visiskai galva del tw mirksiukas.gif  blush2.gif
o tos metalines formeles nesuraizo patiesaliuko to nuo kocelo g.gif ???as pagalvojau kad gali apibraizyt metaliukas jy doh.gif  g.gif  unsure.gif

Musu TW formele, nors ir plastikines man astresnes uz tas metalines. As kazkaip irgi pradzioj bijojau metalines ant padekliuko naudoti, bet kai pabandziau, tai isitikinau, kad astrumo joms netgi truksta.
O tw formeles man patinka, nes labai kompaktiskai supakuotos, ju ten net 6 skirtingos, o vietos uzima labai mazai, ir niekur nesimeto schmoll.gif Tiesa as turiu tik valentinines, mokejau 10 lt ax.gif
Atsakyti
galit mane apmėtyt sausainiais lotuliukas.gif bet aš renkuosi geriau metalines formikes biggrin.gif

o dėl to kočėliuko kur tinklelį daryt mirksiukas.gif darėt kas nors g.gif aš kiek girdėjau, kad sunku padaryt tinklelį, reikia įgūdžių, bet sakė, jo geriausia panaudojimo sritis - mėsytę minkštint bigsmile.gif susidedi karbonadžiukus ant lentos ir važinėji su tuo kočėliuku. Dar nebandžiau, bet būtinai pabandysiu.....

Jurgitak kai Vilnelėj reikalai dėl darbo kalendorių g.gif nėr dar? Kaunas jau net 47 sav. turėjo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 11 29, 16:26)
Geriau siuo atveju dziovintas, sviezias kitur naudojamas 4u.gif

Musu TW formele, nors ir plastikines man astresnes uz tas metalines. As kazkaip irgi pradzioj bijojau metalines ant padekliuko naudoti, bet kai pabandziau, tai isitikinau, kad astrumo joms netgi truksta.
O tw formeles man patinka, nes labai kompaktiskai supakuotos, ju ten net 6 skirtingos, o vietos uzima labai mazai, ir niekur nesimeto schmoll.gif Tiesa as turiu tik valentinines, mokejau 10 lt ax.gif

as y vakarykscius imbierinius sausainukus dejau gryna-sviezia imbiera blush2.gif nes nezinojau tiksliai koky det...o recepte buvo rasyta kad galima belekoky deti mirksiukas.gif tai sausainukuose db yra kai kos"plaukelis"nuo imbiero doh.gif skonis tai thumbup.gif bet estetinis vaizdas ne koks kai randi"plaukeky" blush2.gif
moterytes jeigu rasit kur foto tu formeliu tw,parodykit gerai blush2.gif 4u.gif nes noriu bent ysivaizduot kaip jos atrodo 4u.gif
laurindre galetum prie progos pafotkint savasias mirksiukas.gif blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
KOceliukas tas be rysio, tikejausi kazko blatnesnio g.gif
Pafotkinti galiu, bet kaip ideti cia, man niekaip nedasunta. Esu visiskai bevitiska doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 29, 16:30)
galit mane apmėtyt sausainiais lotuliukas.gif bet aš renkuosi geriau metalines formikes biggrin.gif

davijuk jegu turi ir tokias formeles,tai tikrai pasizadu saisainuku y tave nemetysiu biggrin.gif
user posted image
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ne nu visiškai megalol.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 11 28, 16:51)
Rimi prie visų cukrų yra ir rudojo - dėžutėse.

dėkoju, reiks paieškoti ten.
Atsakyti
Ka reiktu vaikui paskyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 11 29, 15:41)

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2009 11 29, 15:49)

o man pirma kilusi mintis buvo-ką močiutė pasakytų, gavusi tokios formos sausainių Šv. Kalėdų proga g.gif blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 11 29, 16:49)

cia as tik nuotaikos pakelimui parodziau jums blush2.gif mirksiukas.gif
tokiu formu sausainukus gali kepti tik neturintys vaikuciu tongue.gif
Atsakyti