Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(gwidita @ 2009 11 29, 10:48)
o kur ju galima uzsisakyt g.gif ir kokios kainytes  blush2.gif man jau ju reikia bigsmile.gif

nueik į kokią parduotuvę ir rasi formikių mirksiukas.gif bus ne tw, bet sueis už tą patį... aš nusipirkau IKI už 9,99lt 25 vokiškas formikes (metalines): nuo angelo iki briedžio, senio besmegenio, mėnuliukų, eglučių ir t.t.
Dar labai tinka KANAPE formyte mirksiukas.gif

Šuniukai superiniai bigsmile.gif aš niekaip neprisiruošiu jų isškept blush2.gif

O aš kalėdinių meduoliukų ar imbierinukų kepsiu tik preiš kalėdas, aš juos tradiciškai kepu kalėdoms ir velykoms biggrin.gif

Maksimoj kur rudas cukrus, Demerara, man rodos jis nėra tas tikrasis rudas cukrus kepiniams, kažkada esu pirkus ar T. philipse ar kur, tai buvo beveik juodas, kvapas toks įdomus ir drėgnesnis žymiai...Kadangi aš nerandu tokio, tai naudoju tą Demerarą...
Papildyta:
QUOTE(Kamela @ 2009 11 29, 11:04)
o imbiera galima žalia dėt?  g.gif

šiaip tai visur dedasi imbiero milteliai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 29 lapkričio 2009 - 11:26
QUOTE(gwidita @ 2009 11 29, 10:48)
laba rytuka 4u.gif  4u.gif  4u.gif
sakau kad pas mus jurgitak tai visko zino mirksiukas.gif  4u.gif
o kur ju galima uzsisakyt g.gif ir kokios kainytes  blush2.gif man jau ju reikia bigsmile.gif

Nereikia jokių formelių - paprašyk vaikų mirksiukas.gif ir pripjaustys tau iš tešlos ir eglučių, ir besmegenių ir žvaigždučių 4u.gif . Aš visada taip darau - o kiek laimės jiems thumbup.gif , visas vakaras užimtas.
O nusipirksi formeles, pinigus išleisi - kiek jas tepanaudosi, ir mėtysis paskui doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 11 29, 12:33)
Nereikia jokių formelių - paprašyk vaikų  mirksiukas.gif  ir pripjaustys tau iš tešlos ir eglučių, ir besmegenių ir žvaigždučių  4u.gif . Aš visada taip darau - o kiek laimės jiems  thumbup.gif , visas vakaras užimtas.
O nusipirksi formeles, pinigus išleisi - kiek jas tepanaudosi, ir mėtysis paskui  doh.gif  .

nu jau ne, ant paklotėlio vaikai pas mane darbuojasi tik su formelėm biggrin.gif , mes ne prie meno, todėl kažką išpjaustyt sunku, seniau, prisimenu vyras ant kartono yra piešęs eglutę ir t.t tada dėdavom ant tešlos ir pjaustydavom, bet tai buvo kančia doh.gif nieko nėr patogiau už formytes, o be to dar mes kepam labai daug meduolių, taip, kad pasilengvinam sau gyvenimą. Jos pas mane būna gražiai sudėtos ir l aukia kitų metų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 29, 13:07)
nu jau ne, ant paklotėlio vaikai pas mane darbuojasi tik su formelėm biggrin.gif , mes ne prie meno, todėl kažką išpjaustyt sunku, seniau, prisimenu vyras ant kartono yra piešęs eglutę ir t.t tada dėdavom ant tešlos ir pjaustydavom, bet tai buvo kančia doh.gif nieko nėr patogiau už formytes, o be to dar mes kepam labai daug meduolių, taip, kad pasilengvinam sau gyvenimą. Jos pas mane būna gražiai sudėtos ir l aukia kitų metų bigsmile.gif

Aš sutinku su tavim, Davija, nes tavo rinkinukas nedaug kainavo, o pačių formelių daug thumbup.gif
Aš dėl TW formelių Kalėdinių taip manau ax.gif Bet čia tik mano nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti
aš su tavim ir sutinku, kad nereik pamest visai galvos dėl TW tongue.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
o kiek vizdelto tos formeles kainuoja? ax.gif
Atsakyti
kiek kainuoja Tupperwrinės net negaliu pasakyt, nes aš net nesu mačius šių kalėdinių, pas mane tai tik valentininės, pirktos labai labai senai....
Atsakyti
Kaip jau sakė, va Kanapės formelė man tikrai super, imbieriniams buvo thumbup.gif
Atsakyti
bigsmile.gif ohoho merginos kad prisnekejot apie formeles mirksiukas.gif
nu tuos suniukus vaikuciai ir lipde pas mane blush2.gif
as irgi nelabai prie menininkiu tai ispjaustyt ar israityt ka nelabai sugebu blush2.gif aisku tw formytes nebus pigios,bet visgi tw bigsmile.gif
davija as tai pametus visiskai galva del tw mirksiukas.gif blush2.gif
o tos metalines formeles nesuraizo patiesaliuko to nuo kocelo g.gif ???as pagalvojau kad gali apibraizyt metaliukas jy doh.gif g.gif unsure.gif
Atsakyti
nu man dar nėra metalinės subraižiusiso per tiek metų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 29, 14:01)
nu man dar nėra metalinės subraižiusiso per tiek metų ax.gif

irnesakyk.gif niu tai tada reikes ieskot ir man tokio rinkinuko kaip pas tave bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 11 28, 19:48)
niu ka vakarienes mergaites blush2.gif prasom suniukai-pabaisiukai tongue.gif

Aš manau, kad tavo fotikas yra prastesnis ar fotomeninkė tu prastesnė nei kulinarė biggrin.gif

QUOTE(gwidita @ 2009 11 28, 20:19)
galetu tw kokiu formeliu rinkiniu sugalvot ir pagamint ania g.gif  bigsmile.gif ?

O taigi tas mažasis kočėliukas dabar yra su sausainių ratukų, ne briedžiai ten, bet vis tiek gerai rolleyes.gif

QUOTE(Asese @ 2009 11 29, 11:33)
Nereikia jokių formelių - paprašyk vaikų  mirksiukas.gif  ir pripjaustys tau iš tešlos ir eglučių, ir besmegenių ir žvaigždučių  4u.gif . Aš visada taip darau - o kiek laimės jiems  thumbup.gif , visas vakaras užimtas.
O nusipirksi formeles, pinigus išleisi - kiek jas tepanaudosi, ir mėtysis paskui  doh.gif  .

Na nežinia kiek tiek vaikams metų, mažiukai dar nelabai ir eglutes išgautų lotuliukas.gif
Atsakyti