Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Jurgitak @ 2009 11 28, 17:51)
Atsargiai, jei labai daug sviesto ištež. Aš pagal oroginalų receptą dariau, labai faini gavosi.
.

jo as irgi pagalvojau kad gali istizti g.gif niu bus matyt blush2.gif
o pagal originalu receptuka kaip jie?skanus?man pasirode kad toki kaip"akmenukai"turetu gautis kieti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 11 28, 17:00)
jo as irgi pagalvojau kad gali istizti g.gif niu bus matyt blush2.gif
o pagal originalu receptuka kaip jie?skanus?man pasirode kad toki kaip"akmenukai"turetu gautis kieti doh.gif  blush2.gif

nelabai kieti - labiau trapūs, bet skanūs, nors visą skanumą duoda šokoladas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitak: 28 lapkričio 2009 - 17:17
Galima naudoti bet koki rudaji cukru. Mama man buvo atvezusi is rusijos kazkoki cukraus pusfabrikati, ta ir naudojau. Jei negaunate, nesizudykite, galima ir baltaji naudoti, tik sausainiai bus sviesesni 4u.gif
Atsakyti
niu ka vakarienes mergaites blush2.gif prasom suniukai-pabaisiukai tongue.gif
user posted image
likusia ruda tesla sumaisiau su sviesia tai gelytes gavosi kaip nesvarios doh.gif
jau kulinare is manes tai............... blush2.gif bet skonis PUIKUS!!!
SKANAUS
Atsakyti
Svarbiausia skonis. Grozio skrandyje nesimato lotuliukas.gif O kas is to grozio jei jis ne algomas g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 11 28, 20:58)
Svarbiausia skonis. Grozio skrandyje nesimato lotuliukas.gif O kas is to grozio jei jis ne algomas g.gif

flirt.gif flirt.gif flirt.gif
didis.gif didis.gif didis.gif
aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Gwidita saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 11 28, 21:08)
Gwidita saunuole  4u.gif  4u.gif  4u.gif

blush2.gif pasistengsiu tobuleti mirksiukas.gif
galetu tw kokiu formeliu rinkiniu sugalvot ir pagamint ania g.gif bigsmile.gif ?
pripratus as per mesmale tokius kaimiskus kept sausainiukus tai formytes jokios namie nera doh.gif tik ta raudona turejau gelyte kur nuo tw silikonines formos biggrin.gif db maciau santakoje atskirai jaja pardavineja 4u.gif
Atsakyti
o as turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 11 28, 20:19)
galetu tw kokiu formeliu rinkiniu sugalvot ir pagamint ania g.gif  bigsmile.gif ?

Yra: valentino - širdutės ir gelytės, kalėdinės - eglutė, besmegenis, žvaigždutė.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 11 28, 21:57)
Yra: valentino - širdutės ir gelytės, kalėdinės - eglutė, besmegenis, žvaigždutė.

laba rytuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
sakau kad pas mus jurgitak tai visko zino mirksiukas.gif 4u.gif
o kur ju galima uzsisakyt g.gif ir kokios kainytes blush2.gif man jau ju reikia bigsmile.gif
Atsakyti
o imbiera galima žalia dėt? g.gif
Atsakyti