Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Aš duoną kepiau karališkoj formoj ir iš akies blush2.gif

Laurindre, mieloji, gal kartais turi Spokų receptą. Nu niekaip filmuke neižiūriu kiek ko ten deda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 01 10, 17:54)
Aš duoną kepiau karališkoj formoj ir iš akies blush2.gif

Laurindre, mieloji, gal kartais turi Spokų receptą. Nu niekaip filmuke neižiūriu kiek ko ten deda doh.gif

Taigi klasikine mieline tesla musiske 4u.gif Tik tenai is 1 kg miltu. O popierinio recepto as ir neturiu, tik filmuka g.gif
Atsakyti
gal galit pasakyti kiek kainuoja tas sepetelis kudikiu dantenoms kasyti?ir pedos matuoklis?ju dabar nera kataloge, kazin kada nors bus g.gif
Atsakyti
Jie kainuoja po 29lt ir yra prie išpardavimų, bet dabar bėra dantenų masažuoklis ax.gif

http://www.tvarkosli...ardavimas65.doc

Laurindre, tai visko dvigubai, tik kiaušiniai 5 g.gif Aš galvoju, kad man į 3l ultrapliusą užteks tešlos ir iš 500g. miltų ir kokių 3 kiaušinių g.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 01 10, 18:51)
Jie kainuoja po 29lt ir yra prie išpardavimų, bet dabar bėra dantenų masažuoklis ax.gif

http://www.tvarkosli...ardavimas65.doc

Laurindre, tai visko dvigubai, tik kiaušiniai 5 g.gif Aš galvoju, kad man į 3l ultrapliusą užteks tešlos ir iš 500g. miltų ir kokių 3 kiaušinių g.gif

Tai daryk kaip ir visada, gali ir kiausinius 2 deti. Turetu kaip tik 3 litrams buti, nes is pilnos normos gaunasi pilnas 5 l ultrapliusas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 01 10, 20:51)

aciu, brangu doh.gif
Atsakyti
O duoną kepat Ultrapliuse uždengtam, ar atidengtam blush2.gif
Atsakyti
noriu klausimo, gal kas naudoja minimaxu puodus? ar jie patogus birtuves naudojimui?nebus taip kad ims ir susileis?
Atsakyti
QUOTE(Mazas angelas @ 2010 01 10, 21:18)
noriu klausimo, gal kas naudoja minimaxu puodus? ar jie patogus birtuves naudojimui?nebus taip kad ims ir susileis?

Aš vieną kart buvau suspaudus su šaltibarščiais doh.gif Patys tai nesusileidžia schmoll.gif
Jie labai patogūs, pas ką mažai vietos, man asmeniškai yra ir patogesnių ...
Atsakyti
Jau Namučių reikia naujų ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti