Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(gwidita @ 2009 11 26, 16:40)
mergaites vienu ausies kampuku nugirdau kad per sausio men.didziasias savaites bus nuolaidos tuper chef puodam bigsmile.gif ir kad dar atsiras naujas "didysis cepelinu"puodas 11.5l bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif gal kuri zinot ka daugiau ir tiksliau bigsmile.gif  4u.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif na as tai jau ciupsiu sita,nes mano 7,5 l per mazas,o sis be darbo nebent ziemos metu pastoves,kai cepelinu nevirsiu ax.gif o ju verdame kad ir kitai dienai uztektu pasimegauti,tai tada nereiks traukti senojo nors ir didelio is spinteles,paslepto nuo zmoniu akiu,kad nedaryti gedos savo TW puodams schmoll.gif idomu ir kokia kaina galetu buti g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
labas vakaras visoms, gal kuri galit pameteti koki recepta tartos. labai noriu koceliuka isbandyti mazaji, o minciu nulis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrag @ 2009 11 27, 19:46)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif na as tai jau ciupsiu sita,nes mano 7,5 l per mazas,o sis be darbo nebent ziemos metu pastoves,kai cepelinu nevirsiu ax.gif o ju verdame kad ir kitai dienai uztektu pasimegauti,tai tada nereiks traukti senojo nors ir didelio is spinteles,paslepto nuo zmoniu akiu,kad nedaryti gedos savo TW puodams schmoll.gif idomu ir kokia kaina galetu buti  g.gif  g.gif  g.gif

galvoju kad tukstantuka tikrai siekt turetu g.gif nes juk 3,7l berods 600lt siekia o cia 11,5l. doh.gif gal galetu tuperis issimoketinai duot tuos puodus doh.gif blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 11 27, 20:41)
galvoju kad tukstantuka tikrai siekt turetu g.gif nes juk 3,7l berods 600lt siekia o cia 11,5l. doh.gif gal galetu tuperis issimoketinai duot tuos puodus doh.gif  blush2.gif  mirksiukas.gif

Nugi jau, negąsdink su tokia kaina blush2.gif Jei tą patį mačiau, tai šito puodo dizainas bus visai kitoks, todėl ir kaina turėtų būti mažesnė g.gif Grįžtam į kaimą - bus katilas, metaliniai virtuvės įrankiai, tokie kaip mūsų močiutės kaime naudodavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 11 27, 21:55)
Nugi jau, negąsdink su tokia kaina  blush2.gif Jei tą patį mačiau, tai šito puodo dizainas bus visai kitoks, todėl ir kaina turėtų būti mažesnė  g.gif Grįžtam į kaimą - bus katilas, metaliniai virtuvės įrankiai, tokie kaip mūsų močiutės kaime naudodavo  biggrin.gif

g.gif tai jis nera toksai grazus kaip sitie g.gif tai tada as jo nenoresiu schmoll.gif
bet netikiu kad tw gali pagamint ka nors negrazaus ir man nepatinkancio doh.gif bigsmile.gif bet man situ puodu dizainas tai wub.gif wub.gif wub.gif
bet dar ne vieno neturiu doh.gif blush2.gif
Papildyta:
kiek daug "bet" prirasiau doh.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 11 27, 21:05)
g.gif tai jis nera toksai grazus kaip sitie g.gif tai tada as jo nenoresiu schmoll.gif
bet netikiu kad tw gali pagamint ka nors negrazaus ir man nepatinkancio doh.gif  bigsmile.gif bet man situ puodu dizainas tai  wub.gif  wub.gif  wub.gif
bet dar ne vieno neturiu doh.gif  blush2.gif

Spėju, kad gali būti toks.
user posted image
Atsakyti
o sakykit, kiek kainuoja tas vaikiškas buteliukas? kur su soskyte 54 psl berods?
Atsakyti
QUOTE(mamalora @ 2009 11 27, 21:40)
o sakykit, kiek kainuoja tas vaikiškas buteliukas? kur su soskyte 54 psl berods?

51 Lt
Atsakyti
nu tai nelabai man tada tas puodas unsure.gif toks paprastas eilinis atrodo blink.gif
o sitie dabartiniai tai man toki isskirtiniai wub.gif
Atsakyti
Del to as ir skubejau situos puodus susipirkti, nes naujuju dizainas man toks siap sau, eiliniai puodai g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 11 28, 00:28)
Del to as ir skubejau situos puodus susipirkti, nes naujuju dizainas man toks siap sau, eiliniai puodai g.gif

labukas visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o tai visi TW puodai bus tokio dizaino blink.gif doh.gif ??????ar tik tas vienas toksai atsiras ir viskas g.gif o anie liks tokiei kokie buvo g.gif unsure.gif
Atsakyti
gwidita, svarbiausia taupyt litus puodams, o jau paskui kai griebsi: ir naujus ir senus tongue.gif 4u.gif

Pas mus Vilnelėj jau baigias Sambukai, aš sau norėjau pasiimt 2,5l oranžinį, bet paskambino ir pranešė, kad nebėr verysad.gif bet daugiau panašaus dubens 2,5l aš nerandu g.gif ta prasme dubens darbininko, o ne serviravimui. Dar dagyvensiu su savo senuoju dubeniu iki naujo katalogo ax.gif (netikiu, kad sambukai pradingtų)...
ai, dar gertuvių 2l iš išpardavimo nebėra ir nebebus...

Labas rytas 4u.gif

merginos, visos sveikos gyvos, kiaulės neužpuolė ax.gif
Atsakyti