Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(gwidita @ 2010 01 09, 11:33)
labas rytas 4u.gif
prasom parsom y musu burely gathering.gif matukoniene 4u.gif
na as kad ir sena tw gerbeja,pirkeja ir naudotoja blush2.gif bet isoduo servofiksa ysigijau visai neseniai ax.gif paprasto isoduo ne neturiu blush2.gif ir maniau kad tik servofikse galima ka nors isvirti ar pabaigt troskinti o paprastame isoduo maistas labiausiai tinkamas laikyti-siltai g.gif gal del to ir ryziai jums isejo nebirus kad ne servofikse buvo gaminti,nes jis buna su tokiu kiauraindziu,ir ryziai nemirksta vandenyje o tiesiog isbrinksta nuo garu rolleyes.gif nu as taip manau blush2.gif mergaites paaiskins gal geriau ir tiksliau,as tik savo nuomone ir supratima parasiau blush2.gif  4u.gif

davija teisi, viriau ryziu puode, bet as galvoju gal per daug vandens pripyliau, ten parasyta 300ml ryziu ir iki max vandens, as ryziu dejau maziau o vandens iki max.

ryziu puodui akcija, ar ne 65lt bigsmile.gif
Atsakyti
Tikrai taip bigsmile.gif moterys jame verda ir perlines kruopas, ir žirnius ir grikius thumbup.gif Čia tik jau kiekviena turi atidirbt individualiai minutes, nes mikrobangių galingumai skirtingi ir aišku, vadovautis logika, kad žirniam ir perlinėm kruopom 10 min. tikrai neužteks ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 09 sausio 2010 - 12:44
QUOTE(Lesia @ 2010 01 08, 16:06)
Sakykit,o sie nauji buteliai skirtos tik vandeniui?Pienui ar sulciui tinka?

QUOTE(davija @ 2010 01 09, 10:20)
o pieną laikyt šitame butelyje gal kiek nepatogu būtų dėl plovimo, kaklelis platus, bet vis tik to šepečio bonkom plaut reiktų turbūt g.gif

Aš tą patį norėjau parašyti, kad tada reikia ilgo šepečio buteliams plauti doh.gif

Gwidita, mano vaikis įvertino tavo liniuotę lotuliukas.gif Sakė, kad mama skaito apie Žaibą Makvyną lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 01 09, 16:34)

Gwidita, mano vaikis įvertino tavo liniuotę  lotuliukas.gif Sakė, kad mama skaito apie Žaibą Makvyną  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif zinokis susirgau kartu su vaikais sia liga doh.gif viska perkam su makvynu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 01 09, 18:42)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif zinokis susirgau kartu su vaikais sia liga doh.gif viska perkam su makvynu blush2.gif

musu vaiku vardai panasus, mano Matas ir Jonas smile.gif
matau Gretutes dar norit bigsmile.gif

o cia yra platintoju is Kauno?
Atsakyti
Merginos, gal kam reikia TW konsultanto 2010 dienyno unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(matukoniene @ 2010 01 09, 19:04)
musu vaiku vardai panasus, mano Matas ir Jonas  smile.gif
matau Gretutes dar norit  bigsmile.gif

o cia yra platintoju is Kauno?

norim labai wub.gif bet kad jos brangios labai...niekaip neypirksim turbut mirksiukas.gif
oi is kauno tai cia moteriskiu rasit tikrai 4u.gif
Atsakyti
noreciau isigyti zeles zieda, kokia butu kainyte? smile.gif
Atsakyti
Labai norėčiau kepimo akmens. Pirkčiau 4u.gif Gal kuri mamyte turiu atliekamą?
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2010 01 09, 23:10)
Labai norėčiau kepimo akmens. Pirkčiau 4u.gif Gal kuri mamyte turiu atliekamą?

gal kuri pasakytu ar yra kompaktinem dezutem kokia akcija?
Atsakyti
QUOTE(Mazas angelas @ 2010 01 10, 17:16)
gal kuri pasakytu ar yra kompaktinem dezutem kokia akcija?

Dabar nėra g.gif , nebent kas turi užsilikusių pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri kepete duona, kiek laiko Ultrapliuse kepa g.gif
Atsakyti