Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Kamela @ 2010 01 08, 14:42)
Man tas puoda tai dirba, tik daba per šventes  neee. Nu maistas tikrai fantastiškas, ir įsivaizdavau, kad būsiu viena gerbėja, bet mažiui kaip patikooo, net nusistebėjau.

Sveikos. Puikus daiktas, man jis thumbup.gif Gaminau dar tiks vistiena ir saldytas darzoves, bet kelis kartus, tai ir MB patiko ir man.

QUOTE(rosee @ 2010 01 08, 14:52)
o supakuota tikriausiai buvo vos ne teliko dėžėse  lotuliukas.gif

Aga, gavau as skolas biggrin.gif Didziuleje dezeje ( nu kaip nuo kokios mikrobanges ) o joje buvo .... 9 nykstukai ir tas purageliams daryti spaustukas lotuliukas.gif

Atsakyti
Sakykit,o sie nauji buteliai skirtos tik vandeniui?Pienui ar sulciui tinka?
Atsakyti
LABUKAS)
SOS pameciau receptuka ) karamelizuoti riesutai mikrobangineje blush2.gif
Gal kas turi po ranka??)
AciU 4u.gif
Atsakyti
Karamelizuoti riešutai

Reikės:
4 šaukštų rudojo cukraus
2,5 šaukšto vandens
cinamono
200g. migdolų riešutų

Į Mikroplius ąsotėlį sudedat cukrų, vandenį ir cinamoną, viską išmaišot ir 1 min. į mikrobangę. Išimat, išmaišot ir sudedat migdolus. Tada 2 min. į mikrobangę. Išimat, išmaišot ir tada vėl 2 min. į mikrobangę. Tada ištraukiat ir išpilat ant silikoninio paklotėlio. Palaikiat kol atvės ir skanaujat.
thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri gali gauti raudoną arba geltoną didesnę gertuvę. Tikriausiai suprantate apie ką rašau. Gyvenu Kaune, tikiuosi kad kas nors pasiūlys įsigyti. ax.gif
Atsakyti
Aciu uz riesutukus)) 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labas, netyciukais radau jusu tema, smagiai bendraujat. ar priimsit mane? ax.gif
esu pradedanti naudoti TW, na saldymo indelius, sviestines ir pan naudoju seniai, bet va dabar isigijau tokiu idomesniu, kaip iso duo, ryziu puoda.ryziai isvire puikiai, bet ne birus g.gif o tam iso duo neina virti kiausiniu?mano tas be kiauraindzio..
Atsakyti
Be kiauraindžio nepavyks schmoll.gif , jis ne tam skirtas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(matukoniene @ 2010 01 08, 22:22)
labas, netyciukais radau jusu tema, smagiai bendraujat. ar priimsit mane? ax.gif
esu pradedanti naudoti TW, na saldymo indelius, sviestines ir pan naudoju seniai, bet va dabar isigijau tokiu idomesniu, kaip iso duo, ryziu puoda.ryziai isvire puikiai, bet ne birus  g.gif  o tam iso duo neina virti kiausiniu?mano tas be kiauraindzio..

labas rytas 4u.gif
prasom parsom y musu burely gathering.gif matukoniene 4u.gif
na as kad ir sena tw gerbeja,pirkeja ir naudotoja blush2.gif bet isoduo servofiksa ysigijau visai neseniai ax.gif paprasto isoduo ne neturiu blush2.gif ir maniau kad tik servofikse galima ka nors isvirti ar pabaigt troskinti o paprastame isoduo maistas labiausiai tinkamas laikyti-siltai g.gif gal del to ir ryziai jums isejo nebirus kad ne servofikse buvo gaminti,nes jis buna su tokiu kiauraindziu,ir ryziai nemirksta vandenyje o tiesiog isbrinksta nuo garu rolleyes.gif nu as taip manau blush2.gif mergaites paaiskins gal geriau ir tiksliau,as tik savo nuomone ir supratima parasiau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lesia @ 2010 01 08, 17:06)
Sakykit,o sie nauji buteliai skirtos tik vandeniui?Pienui ar sulciui tinka?

Man tai atrodo čia jau mūsų pačių reikalas - ką jame laikysime mirksiukas.gif aš tik vandenuką. Pienas pas mane tetra pakuose, kefyras taip pat. Man taip patogiausia, plaut nereikia blush2.gif o pieną laikyt šitame butelyje gal kiek nepatogu būtų dėl plovimo, kaklelis platus, bet vis tik to šepečio bonkom plaut reiktų turbūt g.gif

QUOTE(matukoniene @ 2010 01 08, 23:22)
esu pradedanti naudoti TW, na saldymo indelius, sviestines ir pan naudoju seniai, bet va dabar isigijau tokiu idomesniu, kaip iso duo, ryziu puoda.ryziai isvire puikiai, bet ne birus  g.gif  o tam iso duo neina virti kiausiniu?mano tas be kiauraindzio..

Sveika prisijungus prie mūsų 4u.gif
aš kaip supratau tu ryžius virei Ryžių puode? Man rodos, kad birumas priklauso nuo ryžių tipo, jau kokie plikyti tai tikrai turėtų birūs gautis.

Merginos, kas turėjot naujokų - 48-53 sav. - kokios startinio dovanėlės g.gif aš gavau 2 Allegro šaukštų komplektus, nors užsakiau tik vieną. Tai nejaugi čia startionio dovanėlės ax.gif
Atsakyti
ai doh.gif davija as net nepaskaiciau kad ryziu puodas buvo dar parasytas doh.gif pamaniau kad isoduo vire ryzius doh.gif blush2.gif
nu apie ryziu puoda nieko negaliu pasakyt nes jo DAR neturiu ax.gif
Atsakyti
Labai ieskau stai tokiu stikliniu, su pasiulymais i a.z. mirksiukas.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti