Ar jau matėt garų indo filmuką, ir receptų yra, tik vokiški Microgourmet
Skubiai Vilniuje reikalinga dovanai mažesnė (keturkampė arba stačiakampė plokščia) sūrinė, kuo pigiau, žinoma, nauja . Gal kas turite?
o dabar kartais nera nuolaidos Micro plius apvaliam indui?
QUOTE(Lu Lu @ 2010 01 08, 00:15)
o dabar kartais nera nuolaidos Micro plius apvaliam indui?
Kad nėr... Ir seniai buvo....
QUOTE(Asese @ 2010 01 07, 20:35)
Santaka įdėjo į savo puslapį irgi receptų knygutę, tik negaliu pasakyti kokia kalba http://www.kitaforma...a...595&lang=lt
Pas mane tai šitas indas be darbo stovi, tai net nežinau ką su juo daryti, nes mikrobangės neturiu ir atiduoti į marčias gaila, nes dovanų gavau bet vietą užima nors tu ką
Merginos, jau ir Vilnelė sudėjo info apie Micro Gourmet su receptais
Aškažkaip jau pradedu gundytis tuo puodu, vakar paragavau pengasijos ten gamintos, kažkokia fantastiška žuvytė gavos nors šiaip man pengasija fui fui fui o ir šaldytos daržovės kokio skonio
Aškažkaip jau pradedu gundytis tuo puodu, vakar paragavau pengasijos ten gamintos, kažkokia fantastiška žuvytė gavos nors šiaip man pengasija fui fui fui o ir šaldytos daržovės kokio skonio
QUOTE(davija @ 2010 01 08, 14:18)
o tai tu jo negavai už aktyvumą?
Nesuprantu, dar mano siuntinio nėra , ką jie ten sumąstė, juk ryt nevežios..
QUOTE(davija @ 2010 01 08, 13:18)
Man tas puoda tai dirba, tik daba per šventes neee. Nu maistas tikrai fantastiškas, ir įsivaizdavau, kad būsiu viena gerbėja, bet mažiui kaip patikooo, net nusistebėjau.
Mes negavomšitų indų
o prekes šią savaitę kažkaip įdomiai vežioja antradienį gavau tik butelius ir mū dėžutę už kadaise buvusį aktyvumą, na ir sąskaitą, o vakar gavau dėžę su Allegro šaukštų 1 komplektu ir sąskaita (visa laimė, kad nebuvo ekspedijavimo išlaidų) O darbo kalendoriaus niekur ir niekaip neįdeda
o prekes šią savaitę kažkaip įdomiai vežioja antradienį gavau tik butelius ir mū dėžutę už kadaise buvusį aktyvumą, na ir sąskaitą, o vakar gavau dėžę su Allegro šaukštų 1 komplektu ir sąskaita (visa laimė, kad nebuvo ekspedijavimo išlaidų) O darbo kalendoriaus niekur ir niekaip neįdeda
QUOTE(davija @ 2010 01 08, 14:43)
o prekes šią savaitę kažkaip įdomiai vežioja
o supakuota tikriausiai buvo vos ne teliko dėžėse
QUOTE(rosee @ 2010 01 08, 13:52)
o supakuota tikriausiai buvo vos ne teliko dėžėse
Jau ko ko, bet didelių dėžių Vilnelė turi
Man šitas receptukas pasirodė įdomus, vakare reiks pabandyti RECEPTAS
Papildyta:
Jiems už šiukšles matyt mažiau reikia mokėt, kai mums tas dėžes išsiunčia
Papildyta:
QUOTE(Vilmoska @ 2010 01 08, 15:02)
Jau ko ko, bet didelių dėžių Vilnelė turi