Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Ar jau matėt garų indo filmuką, ir receptų yra, tik vokiški blush2.gif Microgourmet
Atsakyti
Skubiai Vilniuje reikalinga dovanai mažesnė (keturkampė arba stačiakampė plokščia) sūrinė, kuo pigiau, žinoma, nauja ax.gif . Gal kas turite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikute: 07 sausio 2010 - 22:44
o dabar kartais nera nuolaidos Micro plius apvaliam indui? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2010 01 08, 00:15)
o dabar kartais nera nuolaidos Micro plius apvaliam indui?  blush2.gif

Kad nėr... Ir seniai buvo....
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 01 07, 20:35)
Ar jau matėt garų indo filmuką, ir receptų yra, tik vokiški  blush2.gif  Microgourmet

Santaka įdėjo į savo puslapį irgi receptų knygutę, tik negaliu pasakyti kokia kalba ax.gif http://www.kitaforma...a...595&lang=lt

Pas mane tai šitas indas be darbo stovi, tai net nežinau ką su juo daryti, nes mikrobangės neturiu ir atiduoti į marčias gaila, nes dovanų gavau smile.gif bet vietą užima nors tu ką doh.gif

Atsakyti
Merginos, jau ir Vilnelė sudėjo info apie Micro Gourmet su receptais bigsmile.gif

Aškažkaip jau pradedu gundytis tuo puodu, vakar paragavau pengasijos ten gamintos, kažkokia fantastiška žuvytė gavos bigsmile.gif nors šiaip man pengasija fui fui fui ax.gif o ir šaldytos daržovės kokio skonio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 01 08, 14:18)
Merginos, jau ir Vilnelė sudėjo info apie Micro Gourmet su receptais bigsmile.gif

o tai tu jo negavai už aktyvumą?
Nesuprantu, dar mano siuntinio nėra blink.gif , ką jie ten sumąstė, juk ryt nevežios..
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 01 08, 13:18)

Aškažkaip jau pradedu gundytis tuo puodu, vakar paragavau pengasijos ten gamintos, kažkokia fantastiška žuvytė gavos bigsmile.gif nors šiaip man pengasija fui fui fui ax.gif o ir šaldytos daržovės kokio skonio bigsmile.gif

Man tas puoda tai dirba, tik daba per šventes neee. Nu maistas tikrai fantastiškas, ir įsivaizdavau, kad būsiu viena gerbėja, bet mažiui kaip patikooo, net nusistebėjau.
Atsakyti
Mes negavomšitų indų schmoll.gif

o prekes šią savaitę kažkaip įdomiai vežioja lotuliukas.gif antradienį gavau tik butelius ir mū dėžutę už kadaise buvusį aktyvumą, na ir sąskaitą, o vakar gavau dėžę su Allegro šaukštų 1 komplektu ir sąskaita (visa laimė, kad nebuvo ekspedijavimo išlaidų) doh.gif O darbo kalendoriaus niekur ir niekaip neįdeda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 01 08, 14:43)
o prekes šią savaitę kažkaip įdomiai vežioja lotuliukas.gif

o supakuota tikriausiai buvo vos ne teliko dėžėse lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2010 01 08, 13:52)
o supakuota tikriausiai buvo vos ne teliko dėžėse  lotuliukas.gif

Jau ko ko, bet didelių dėžių Vilnelė turi lotuliukas.gif
Atsakyti
Man šitas receptukas pasirodė įdomus, vakare reiks pabandyti RECEPTAS
Papildyta:
QUOTE(Vilmoska @ 2010 01 08, 15:02)
Jau ko ko, bet didelių dėžių Vilnelė turi  lotuliukas.gif

Jiems už šiukšles matyt mažiau reikia mokėt, kai mums tas dėžes išsiunčia lotuliukas.gif
Atsakyti