Mergaičiai, kur visos dingusios, kaip jums siuntiniai šią savaitę, nevėluoja? Kažko pas mani neskuba
A, tiesa, kas čia klausė, darbinis baliukas praėjo normaliai, kolegės klausė iš kur tie gražūs raudoni indai , buvau vaisius į Allegra dubenis sudėjus, vieną šakotį su duonriekiu supjausčiau ir ant geltonos lėkštės (kažkada už aktyvumą dalino) gražiai sudėliojau, nepatinka man, kai kiekvienas rankomis laužo, nehigieniška, o kitą nepjaustytą pastačiau.
Lb pasiteisino Samba ąsotis, jame kavą plikiau. Gabalinis cukrus raudoname obuoliuke gyveno ir pilkos žnypliukes prie jo.. Prie viskio ledukų siūliau, bet liaudis nepageidavo.. ir t.t. Tai va.., a.d. jau po visko Lb pavargau. Ir gaila, ne viską iš kmpl gavau. Lb trūko baltų Allegra lėkščių.. Nu gal pagaliau atvažiuos
O to serviravimo centro taip ir nepanaudojau, kažkoks jis be ryšio, sakau, gal kokiems vazonams pritaikysiu, gaila pinigučių, apsigavau, kad jį ėmiau , nebuvo Jurgitos, tai nieks čia neatkalbėjo, blogiausia, kad ir kyciui , gramėzdas
Rosee, sveikinimai su praėjusiu jubiliejumi .
Pas mane laiku atėjo siuntinukas, tik tų akcijinių šaldymo indelių sakė pritrūko ( už 16 litų-3 vnt.).
O alegra baltų lėkščių ir pas mane nebuvo(ėmiau tą didžiausią rinkinį) . Vietoj jų buvo įdėtas alegra indelis raudonas 740 ml.
Įdomu, kiek mes mokėsim už tas šeiminkių dovanėles, a ?
Pas mane laiku atėjo siuntinukas, tik tų akcijinių šaldymo indelių sakė pritrūko ( už 16 litų-3 vnt.).
O alegra baltų lėkščių ir pas mane nebuvo(ėmiau tą didžiausią rinkinį) . Vietoj jų buvo įdėtas alegra indelis raudonas 740 ml.
Įdomu, kiek mes mokėsim už tas šeiminkių dovanėles, a ?
QUOTE(Vilmoska @ 2010 01 07, 15:12)
Rosee, sveikinimai su praėjusiu jubiliejumi .
Vietoj jų buvo įdėtas alegra indelis raudonas 740 ml.
Vietoj jų buvo įdėtas alegra indelis raudonas 740 ml.
Ačiū ačiū
Nu kaip įdomiai, o sąskaitoje buvo įrašę apie pakeitimą kitu gaminiu?
Na ir aš ėmiau visą kompl. Šiaip tas 740 pats fainiausias
Mergaičiai, gal ten viskas bus okei su nauja tvarka, nepanikuokime , žmonės nori nuolaidų, o ne "dovanėlių", na bent pas mane taip.
QUOTE(rosee @ 2010 01 07, 14:16)
Ačiū ačiū
Mergaičiai, gal ten viskas bus okei su nauja tvarka, nepanikuokime , žmonės nori nuolaidų, o ne "dovanėlių", na bent pas mane taip.
Nepamenu kaip ten sąskaitoje buvo, tik prieš darant užsakymą prazondavau kokių prekių jie ten neturi, tai pasakė, kad lėkščių nebus, o keičia į alegro 740 ml. Tai man šis varijantas geresnis buvo .
Nuolaidos labai gerai, bet ir mažos dovanėlės stiprina draugystę (pastebėjau )
QUOTE(Vilmoska @ 2010 01 07, 15:38)
Nuolaidos labai gerai, bet ir mažos dovanėlės stiprina draugystę (pastebėjau )
Mokesim, kaip uz seimininkes dovanas. As manau, kad jei zmogus uzsisake uz 1100, tai galima ta 10 lt. ir sumoketi is savo kisenes Allegra pacios zinote, kiek kainuoja
QUOTE(laurindre @ 2010 01 07, 15:46)
jei zmogus uzsisake uz 1100, tai galima ta 10 lt. ir sumoketi is savo kisenes
tai jau joo.. , pas mus mažesni užsakymai ir nebūna , ania
QUOTE(rosee @ 2010 01 07, 15:14)
tai jau joo.. , pas mus mažesni užsakymai ir nebūna , ania
Na taip, as cia kaip pavyzdi
Jei uzsakymas mazesnis ir dovaneles pigiau kainuoja Nemokesim gi mes pilnos sumos
QUOTE(rosee @ 2010 01 07, 13:51)
Mergaičiai, kur visos dingusios, kaip jums siuntiniai šią savaitę, nevėluoja? Kažko pas mani neskuba
O to serviravimo centro taip ir nepanaudojau, kažkoks jis be ryšio, sakau, gal kokiems vazonams pritaikysiu, gaila pinigučių, apsigavau, kad jį ėmiau , nebuvo Jurgitos, tai nieks čia neatkalbėjo, blogiausia, kad ir kyciui , gramėzdas
Aš šiandien nuvažiavau pasiimti savo prekyčių Vilniuje, tai kas išpirkot žalius skustukus, a O taip trenkiausi ir tikėjausi, kad jau viską gausiu. Nors pagaliau gavau B2B dubenį uždirbtą, tai bus įdarbintas jis dabar, nes vieno man mažai
Sakiau, kad jis niekam tikęs
QUOTE(Kamela @ 2010 01 06, 15:42)
O su aliejine tai man kaip ir būtų neblogai, bet mano vyrija kaip palaistė, tai aš daba to liejaus nuo aliejinės atgramdyti negaliu, kažkaip tas aliejus sukietėjo fuuuu, ir vaizdo nėėėė.
Šiurkštesniu skuduriuku pagramdyk, man nusivalė .
QUOTE(uolma @ 2010 01 06, 16:14)
Sveikos,
norėjau pasiklausti, kokios sąlygos yra prasidėti su TW? Matau jūs čia diskutuojate, kad nebeapsimoka, bet aš norėčiau bent dėl savęs, kažką pigiau nusipirkti. Veiksmas Alytuje
norėjau pasiklausti, kokios sąlygos yra prasidėti su TW? Matau jūs čia diskutuojate, kad nebeapsimoka, bet aš norėčiau bent dėl savęs, kažką pigiau nusipirkti. Veiksmas Alytuje
Apsvarstyk ar turėsi (ir ar galėsi sau lesiti) pati sau ką pirkti kas 6 savaites po minimum 360Lt.
QUOTE(zelviene @ 2010 01 06, 20:47)
As iskarto pilu kruopas, uzpilu verdanciu vandeniu ir po 20 minuciu atidengiu. Ir nereikia jo sildyti pirmiau. Man viskas kuo puikiausiai gaunasi. Na, nebent pries tai ji laikete balkone, tuomet aisku ji reikia pasildyti
Jei verdu kietesnius daiktus - kiaušinius, daržoves, tai užpilu, nupilu ir tada jau į prikaitųsi indą užpilu ir palieku.
QUOTE(Oliukas31 @ 2010 01 07, 15:38)
grikiai normaliai išverda, tik gal truputi ilgiau