Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Bijuna @ 2010 01 05, 11:40)
gwidita, kad per ta nosyte bega, tai jau susitaikiau, bet man prabega per ta platuji uzsukima, per ta "sriegi". g.gif

g.gif o kiekviena karta plauni aliejine?pries papildydama ja aliejum? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 01 05, 11:40)
gwidita, kad per ta nosyte bega, tai jau susitaikiau, bet man prabega per ta platuji uzsukima, per ta "sriegi". g.gif

Taip, pas mane taip pat bėga "iš po dangtelio", ties sriegiu.

QUOTE(gwidita @ 2010 01 05, 11:44)
g.gif o kiekviena karta plauni aliejine?pries papildydama ja aliejum? g.gif

Plovimas čia nė prie ko. Bėgo nuo pat pradžių. Kažkad aš jau bandžiau šitą klausimą temoj nagrinėt, bet arba niekam dar tos problemos nebuvo, arba dar apskritai mažai kas tas aliejines naudojo.
Atsakyti
As naudoju visuomet ta pati alieju (perku dideli kieki ir pilstausi) todel tikrai nemanau kad reikia kiekviena karta plauti. Pilu su samciu, krastu neaplaistau, o jei ir aplaistau tai svariai su virtuviniu ranksluosciu (popieriniu) nuvalau biggrin.gif . Taip kad cia problema turbut kitoje vietoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 01 05, 12:08)
As naudoju visuomet ta pati alieju (perku dideli kieki ir pilstausi) todel tikrai nemanau kad reikia kiekviena karta plauti. Pilu su samciu, krastu neaplaistau, o jei ir aplaistau tai svariai su virtuviniu ranksluosciu (popieriniu) nuvalau  biggrin.gif . Taip kad cia problema turbut kitoje vietoje mirksiukas.gif

sakot?! blink.gif blink.gif blink.gif
tai tada ir mano brokuota doh.gif
Atsakyti
Nžn apie kurias aliejines čia kalba, bet, jei apie tokia permatomą, kaip susuktą, su geležiniu antgaliu, tai ir man pradžioje bėgo pro tą sriegį, bet paskutinį sykį pataikiau kažkaip įstatyti kamštį ir dabar teka normaliai, tik pro metalinį antgalį. Joje šalto spaudimo alyvuogių aliejų laikau.
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2010 01 05, 12:58)
Nžn apie kurias aliejines čia kalba, bet, jei apie tokia permatomą, kaip susuktą, su geležiniu antgaliu, tai ir man pradžioje bėgo pro tą sriegį, bet paskutinį sykį pataikiau kažkaip įstatyti kamštį ir dabar teka normaliai, tik pro metalinį antgalį. Joje šalto spaudimo alyvuogių aliejų laikau.

nea rosee cia apie tas naujasias permatomas su juodais dangteliais 4u.gif
Atsakyti
Gal kas prekiauja TW Kaune ir butu galima dalyvauti kokiame pristatyme. Turiu keleta daiktu is TW, bet visai noreciau isigyti ju ir daugiau. Aisku pamacius kaip jie naudojami biggrin.gif
Atsakyti
Mano aliejine kartais nulasa nuo snapelio, tai stengiuosi visada su popieriniu ranksluosciu nuvalyti. O per sona man nebega schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(astaba @ 2010 01 05, 15:01)
Gal kas prekiauja TW Kaune ir butu galima dalyvauti kokiame pristatyme. Turiu keleta daiktu is TW, bet visai noreciau isigyti ju ir daugiau. Aisku pamacius kaip jie naudojami  biggrin.gif

Tada geriau prisikviesk draugikių ir suorganizuok vakarėlį pas save - patapus ŠEIMININKE mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 01 04, 21:22)
Girdejot, kad nuo vasario nebebus 5% dovanu g.gif

Na nieko sau... Aš manau, kad toms, kurioms puikiai dirba ir turi daug klienčių, tai gal dar pusė velnio toks nukarpymas, o jei surenki užsakymus po 360Lt, tai kiek tada uždirbi? O dar 5 proc jei nuims, tai ir dovanėles pati pirksi kaip Spiglys rašė. Kapeikėles, tai kam tada išvis dirbti? Liūdna, gerai, kad jau turiu beveik viską ko norėjau, tai galėsiu parišti, o reikalui esant kreiptis į Jus biggrin.gif

QUOTE(Bijuna @ 2010 01 05, 08:57)
Aga, dovanosime ta kas per ilgai sandelyje uzsigules  biggrin.gif
Merginos, dar toks klausimukas. Turiu aliejui 1 l inda. Jis man karts nuo karto per uzsukima prabega  g.gif Cia brokas ar nemoku  naudotis ?

Man irgi bėga, nervina mane ir pirmą kartą bėgo. Ir čia tikrai ne švaros ar pylimo būdas kaltas.

QUOTE(simre @ 2010 01 05, 09:02)
Ne tau vienai, pas mane tas pats. Ypač jei dangtelį užsuki tik tiek, kad būtų patogu paimt, t.y. tiek, kiek jis užsuktas iš sandėlio atvažiavo, pylimo vieta simetriška paėmimo įdubimams. Kai užveržiu stipriau, mažiau prabėga.

Bet vis tiek prabėga.
Atsakyti
Sveikos merginos, moterys, mamytes, tetos, mociutes... Visas su praejusiomis sventemis 4u.gif
Na mano aliejine su juodu dangteliu tikrai nebega niekur, reiskia brokas pasitaike, reikia butinai keist g.gif
Del 5 %, oficialiai dar negirdejau, bet jei tai tiesa tai labai labai liudna verysad.gif Nes kartais TW ir taip nelogiskai pavaro verysad.gif
Puodams tikrai galetu kokia lizingo sistema sugalvoti, nes nuo tu nuolaidu vistiek naudos mazai. Brangu ir tiek. O vat jei leisti issimoketinai, tai tikrai atsirastu daug norinciu ir vakarelius daryti, ir puodus gerus pirkti mirksiukas.gif

O vat man labai rupi, kas pasidare TW greitkraciams geltoniems g.gif Pazystu zmones kurie per 2 men jau penkta karta keicia doh.gif Nusitrina ta skale nors tu ka. Ka jau TW "prichimicino" su jais, neaisku. Toki pati turiu melyna, jau 4 metai, o dar nekeiciau, niekas nenusitrina bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julija4ever: 06 sausio 2010 - 13:41
QUOTE(julija4ever @ 2010 01 06, 13:37)
Sveikos merginos, moterys, mamytes, tetos, mociutes... Visas su praejusiomis sventemis 4u.gif
Na mano aliejine su juodu dangteliu tikrai nebega niekur, reiskia brokas pasitaike, reikia butinai keist g.gif
Del 5 %, oficialiai dar negirdejau, bet jei tai tiesa tai labai labai liudna verysad.gif  Nes kartais TW ir taip nelogiskai pavaro verysad.gif
Puodams tikrai galetu kokia lizingo sistema sugalvoti, nes nuo tu nuolaidu vistiek naudos mazai. Brangu ir tiek. O vat jei leisti issimoketinai, tai tikrai atsirastu daug norinciu ir vakarelius daryti, ir puodus gerus pirkti mirksiukas.gif

O vat man labai rupi, kas pasidare TW greitkraciams geltoniems g.gif  Pazystu zmones kurie per 2 men jau penkta karta keicia doh.gif  Nusitrina ta skale nors tu ka. Ka jau TW "prichimicino" su jais, neaisku. Toki pati turiu melyna, jau 4 metai, o dar nekeiciau, niekas nenusitrina bigsmile.gif

labutis visoms 4u.gif

julij4ever jums gerai kad aliejine neprabega 4u.gif mums biskuty turbut netokios pasitaike g.gif
jei duotu tupeis puodus issimoketinai,tai ta didyjy griebciiau negalvodama bigsmile.gif blush2.gif
o del greitkracio tai man irgi cia ydomiai kad keisti reikia g.gif as jau net neatsimenu kiek metu jy turiu ir niekas jam nepasidaro...ir man virtuveje ir vaikui pazaist uztenka blush2.gif ir niekas nenusitrina 4u.gif
Atsakyti