Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(laurindre @ 2010 01 05, 09:37)
Dovanos bus kita forma, tik simininkems. Suma gal didesne gausis, tik pasirinkimo laisves nebebus schmoll.gif

Aga, dovanosime ta kas per ilgai sandelyje uzsigules biggrin.gif
Merginos, dar toks klausimukas. Turiu aliejui 1 l inda. Jis man karts nuo karto per uzsukima prabega g.gif Cia brokas ar nemoku naudotis ?
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 01 05, 08:57)
Merginos, dar toks klausimukas. Turiu aliejui 1 l inda. Jis man karts nuo karto per uzsukima prabega  g.gif Cia brokas ar nemoku  naudotis ?

Ne tau vienai, pas mane tas pats. Ypač jei dangtelį užsuki tik tiek, kad būtų patogu paimt, t.y. tiek, kiek jis užsuktas iš sandėlio atvažiavo, pylimo vieta simetriška paėmimo įdubimams. Kai užveržiu stipriau, mažiau prabėga.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 01 05, 10:02)
Ne tau vienai, pas mane tas pats. Ypač jei dangtelį užsuki tik tiek, kad būtų patogu paimt, t.y. tiek, kiek jis užsuktas iš sandėlio atvažiavo, pylimo vieta simetriška paėmimo įdubimams. Kai užveržiu stipriau, mažiau prabėga.

Tai reikia keist g.gif , juk negali taip varvėti schmoll.gif
Atsakyti
O tai man ji vezti i ofisa su aliejumi? biggrin.gif Kitaip gi neirodysiu g.gif
Atsakyti
Sveikos, TW fanės 4u.gif
Žiūriu, ne kokios nuotaikos čia vyrauja. Na puodus tai tikrai galėtų tuperis paleisti, kaip tai daro Zepteris, per lizingus ir pati firma apmoka pabrangimo mokestį bei palūkanas, na, bet vadybininkai, matyt, geriau žino ką daro.
Pardavimai be abejo ženkliai sumažės, bet ne dėl to, kad prekės būtų blogos, o dėl bendros situacijos rinkoje.
Svarbiausia, kad mes pačios jau daugmaž apsirūpinę, ar ne merginos mirksiukas.gif .
Užuojauta mūsų distributorėms, joms artėja sunkus išbandymų metas..
Na, belieka tikėtis, kad žmonės taupydami daugiau gamins namuose ir nenorėdami jausti diskomforto, investuos į TW produkciją.
Nė nenoriu prisiminti, kaip pati vargau be šių puikių indų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2010 01 04, 23:27)
Viskas eina tik blogyn toj TW.kainos pasidarė nebežmoniškos,palyginus kokios buvo kad ir prieš tris metus,dovanų procentas sumažėjo,o jei dabar visai nebus,tai koks tikslas ten dirbti? Siūlyti žmonėms gaminius su beprotiškom kainom,kai visi dabar taupo pinigėlį,nu man sąžinė neleidžia.Tegu TW viršūnėlės ir išskirtinės vadovės mažiau važinėja po pasaulį .Ir žinoma tegu nuleidžia kainas gaminiams. Daug kas taip galvoja,tik visi bijo pasakyt susirinkimuose.Visos tyli  kaip kokioj sektoj ir garbina TW.

Kad 5 proc. šeimininkei neliks, tai jau čia vienareikšmiškai blogai. Ypatingai, kai mes prisirašiusios dėl savęs ir aprūpinam save ir savo artimuosius, t.y. kai mes pačios ir šeimininkės verysad.gif Bet dėl išskirtinių vadovių važinėjimų po keliones, tai jau man čia lietuviškas požiūris, kiekviena gali daryt toookius pardavimus ir tada taip pat važinėsis. Aš džiaugiuos už tas moteris, kurios aria tokiom nekokiom sąlygom ir bent per metus kartą išvažiuoja į kokią kelionę. O dėl tylėjimo, tai aš manau, kad šuns balsas į dangų neina. Čia panašiai kaip mes visi rėkiam ir keikiam valdžią, o jie savo daro kaip darę. Manyčiau, kad sėdintys Nordice, turėtų daryt išvadas iš rezultatų ir imtis priemonių.

Metai prasideda nekokiom naujienom, bet čia smulkmena. Svarbiausia, kad tik būtumėm sveikos, turėtumėm darbelius ir būtumėm laimingos bigsmile.gif
Atsakyti
Nu as dar neapsirupinusi rolleyes.gif Jeigu jau cia taip darosi, tai reikia paskutiniu uzsakymu pasiimti viska ko labiausiai truksta doh.gif Svarbiausiai tai mielinei teslai bliuda, jauciu reikia silikoninio teptuko ir .. ir... lazanijos indo reiktu, kur protelis vaiksciojo per jo akcija g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 01 05, 10:30)
Svarbiausiai tai mielinei teslai bliuda, jauciu reikia silikoninio teptuko ir .. ir... lazanijos indo reiktu, kur protelis vaiksciojo per jo akcija g.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif tikrai būtini dalykėliai virtuvėje.
Aš lb patenkinta ir dovanų gautu 2l UltraPlusu thumbup.gif
Atsakyti
Bijuna, o apie kokia tu aliejine kalbi g.gif Apie tą aukštą litrinę su juodu užsaku dangčiu? Aš tokią naudoju aliejui, tai pas mane ji nebrokinė schmoll.gif man ir svarainių sultis joje laikyt buvo labai smagu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 01 05, 11:36)
Bijuna, o apie kokia tu aliejine kalbi g.gif Apie tą aukštą litrinę su juodu užsaku dangčiu? Aš tokią naudoju aliejui, tai pas mane ji nebrokinė schmoll.gif man ir svarainių sultis joje laikyt buvo labai smagu cool.gif

Taip sita, su juodu dangteliu. Ji man pro soneli kartais prabega, valau, valau, jau nervas ima, noretusi, kad TW nevarvetu cool.gif O kazin jei i kauna nuvezciau ar pakeistu is kart g.gif . Vyrui siandiena iduociau, su visu aliejumi, bus su irodymu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 01 05, 10:43)
Taip sita, su juodu dangteliu. Ji man pro soneli kartais prabega, valau, valau, jau nervas ima, noretusi, kad TW nevarvetu  cool.gif O kazin jei i kauna nuvezciau ar pakeistu is kart  g.gif . Vyrui siandiena iduociau, su visu aliejumi, bus su irodymu  biggrin.gif

sveikutes moterytes drinks_cheers.gif
bijunamano tokia pati aliejine,irgi prabega pro saly doh.gif bet as galvoju zinai del ko g.gif kai pilu alieju as iskarto uzspaudziu ta kamstuka-dangtely ir manau kad jis ispaudzia ant to piltuvelio likusy aliejuka ir po to viskas bega ant aliejines krastu g.gif nu as manau del to...
tai db panaudojus aliejine neuzdarau is karto to dangtuko,leidziu aliejukui nusivarveti is to piltuvelio ir viskas puse velnio buna g.gif blush2.gif
Papildyta:
ir dar manau kad kas kart pildant naujai aliejine aliejumi,reikia ja isplauti umn.gif
nes kai atsukam ta dangtely ir vel uzsukam aliejuota pro sraigiukus tuos issispaudzia aliejukas ir apibega visa aliejine doh.gif o kai pilam y svaria aliejinuke ir uzsisuka su svariu dangtuku taip tikrai nebus mirksiukas.gif
gal ir reikia taip naudoti,nu ta prasme gal kokios instrukcijos ir buvo,bet as ju nezinojau...ismokau pati besinaudodama blush2.gif bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 01 05, 12:34)
sveikutes moterytes drinks_cheers.gif
bijunamano tokia pati aliejine,irgi prabega pro saly doh.gif bet as galvoju zinai del ko g.gif kai pilu alieju as iskarto uzspaudziu ta kamstuka-dangtely ir manau kad jis ispaudzia ant to piltuvelio likusy aliejuka ir po to viskas bega ant aliejines krastu g.gif nu as manau del to...
tai db panaudojus aliejine neuzdarau is karto to dangtuko,leidziu aliejukui nusivarveti is to piltuvelio ir viskas puse velnio buna g.gif  blush2.gif

gwidita, kad per ta nosyte bega, tai jau susitaikiau, bet man prabega per ta platuji uzsukima, per ta "sriegi". g.gif
Atsakyti