Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(happy @ 2010 01 01, 19:21)
turiu nauja pirkta turbut pries dvejus metus o gal daugiau  doh.gif
nei karto nebandziau ant jo kept  doh.gif  kur kokiu receptu rast?
Kiek zele ZIEDAS kainuoja?

Va cia gal apie akmeni rasi naudingos info
http://www.tvarkosmenas.lt/baking.htm
Atsakyti
Kylam, nes tuoj 5 psl. atsidursim biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas moteriskes drinks_cheers.gif
SU NAUJAISIAIS JUS 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
kur dabar jus taip prapuole?jau svenciu bumas baigesi...pradedam vel "pletkus"temoje mirksiukas.gif
etaeta as kai ytraukus sita temuke y favorites,tai ne nezinau kuriam ji puslapiukyje buna pasilikus doh.gif buciau pakelus ir as mirksiukas.gif blush2.gif 4u.gif
manau cia tuperio kalte,kad mes miegam cia unsure.gif padare nuolaidas geriems bet baisiausiai brangiems vistiek daiktams,kas juos pirks nusikamave per sventes g.gif aisku yra ir tokiu ax.gif
man to didziojo puodo labai noretusi,bet kad ir su nuolaidele niekaip negaliu sau leisti jy pirkt verysad.gif
pasitenkinsiu roziniais optimukais wub.gif bus gana blush2.gif
gal yra turinciu tuos "santoku"peilius g.gif kas ten per ismislas blink.gif kam naudojami ir ar geri?kad kainyte tokia g.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikos sveikos, su Naujais ir aišku, gražiais, protingais, skaniais, optimistiškais, ir visokiais anokiais smile.gif

smile.gif man ir tie peiliai kaip tai susiydomino, ir ka reiškia tas "santokų"
blush2.gif

Nu aš gi pavariau užsakymą, net pačiai keista pasidarė, jau ir į dovanas nukrypo akys. Gerai doh.gif būtų gauti įrankius dramblio kaulo spalvos, bet doh.gif didelis užsakymas visaip kaip nori dalink, be 1500 į savaite nikudi. smile.gif nebent Kalėdiniai stebūklai suveiktų smile.gif

Bet gausiu aš tą grožį dovanų "Alegro" tongue.gif
Atsakyti
Noreciau as to santoku peilio, bet to didesniojo,mazasis visai nedidukas schmoll.gif
O naudojami jie smukinimui - kapojimui, (ne kaulu, zinoma). Pvz. mesyte smulkinti peiliu iki farso konsistencijos, svogunu, zalumynu. Labai patogiai kapojasi thumbup.gif Musiskiu nebandziau, pas seseri yra kitos firmos, man patiko wub.gif Na ka gi, lauksim, kol pardavime atsiras g.gif
Atsakyti
Su Naujais Metais merginos 4u.gif

Aš galvojau, kad merginos pluša per didžiąsias savaites, vakarėlius tik daro tongue.gif
Santoku ir aš norėčiau, ale, net nedrįstu svajot, tai tuom ir baigias viskas blush2.gif

gwidita, geras pasirinkimas Optimukų rinkinys, o jų niekad per daug nebūna mirksiukas.gif
O aš valgau tinginiukus iš ma-ųjų keksiukų formų ir nelieknėju doh.gif Super formytės tinginiukams thumbup.gif
Atsakyti
Davijos avatariukas vel i tema, sieksi zvaigzdutes mirksiukas.gif

Girdejot, kad nuo vasario nebebus 5% dovanu g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 01 04, 21:22)

Girdejot, kad nuo vasario nebebus 5% dovanu g.gif

Viskas eina tik blogyn toj TW.kainos pasidarė nebežmoniškos,palyginus kokios buvo kad ir prieš tris metus,dovanų procentas sumažėjo,o jei dabar visai nebus,tai koks tikslas ten dirbti? Siūlyti žmonėms gaminius su beprotiškom kainom,kai visi dabar taupo pinigėlį,nu man sąžinė neleidžia.Tegu TW viršūnėlės ir išskirtinės vadovės mažiau važinėja po pasaulį .Ir žinoma tegu nuleidžia kainas gaminiams. Daug kas taip galvoja,tik visi bijo pasakyt susirinkimuose.Visos tyli kaip kokioj sektoj ir garbina TW.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2010 01 04, 22:27)
Viskas eina tik blogyn toj TW.

Politika tokia. Kam duot 5% iš savo kišenės( kompanijos), kai demonstruotoja norėdama padaryt vakarėlį,bandys suviliot šeimininkę dovanėlėmis iš savo sandėliuko arba kokią nuolaidėlę pasiūlys. Buvo 8%,visos dirbo. Padarė 5%, dirba toliau. Nu kodėl nepabandžius iš vis nieko neduot ? Sekanti akcija atrakcija, kai sulauksim demonstruotojos nuolaidos smumažėjimo doh.gif Bet juk vietoj to pasiūlysim už 2000 lt vienkartinį užsakymą kokį raktų pakabuką.
Vadovėms irgi jau yra nustatyta bendra grupės užsakymų suma per ketvirtį. Gerai jei grupė didelė. O jei ne ?o Suma visoms grupėms vienoda.
Vienu žodžiu % žemyn, aktyvumas gaunamas produkcija. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2010 01 04, 23:27)
Viskas eina tik blogyn toj TW.kainos pasidarė nebežmoniškos,palyginus kokios buvo kad ir prieš tris metus,dovanų procentas sumažėjo,o jei dabar visai nebus,tai koks tikslas ten dirbti? Siūlyti žmonėms gaminius su beprotiškom kainom,kai visi dabar taupo pinigėlį,nu man sąžinė neleidžia.Tegu TW viršūnėlės ir išskirtinės vadovės mažiau važinėja po pasaulį .Ir žinoma tegu nuleidžia kainas gaminiams. Daug kas taip galvoja,tik visi bijo pasakyt susirinkimuose.Visos tyli  kaip kokioj sektoj ir garbina TW.

drinks_cheers.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos. Nu va, tai del ko dabar stengtis verysad.gif ? Man tie 5 proc. labai patiko, bet jei ju nebus.... g.gif As dar naujoke pagal Jus, bet siuo laikotarpiu labai galvojau ar testi TW "bizni". Nu manau -5proc. pades dideli minusa apsisprendimui.
Bet as nesuprantu koks jiems tikslas tai daryti. Pati "valdzia" turi skatinti o ne skriausti. Kodel, pvz. viena kosmetikos firma, skatina pardavimus, mazina minimalia uzsakymu suma, traukia klientus geromis kainomis, didelemis nuolaidomis ir t.t. o TW ne tai kad geras kainas siulytu o dar ir dovaneles atima?
Nu va issisakiau ir lengviau pasidare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 01 05, 08:24)
Sveikos. Nu va, tai del ko dabar stengtis  verysad.gif ? Man tie 5 proc. labai patiko, bet jei ju nebus.... g.gif  As dar naujoke pagal Jus, bet siuo laikotarpiu labai galvojau ar testi TW "bizni". Nu manau -5proc. pades dideli minusa apsisprendimui.
Bet as nesuprantu koks jiems tikslas tai daryti. Pati "valdzia" turi skatinti o ne skriausti. Kodel, pvz. viena kosmetikos firma, skatina pardavimus, mazina minimalia uzsakymu suma, traukia klientus geromis kainomis, didelemis nuolaidomis ir t.t. o TW ne tai kad geras kainas siulytu o dar ir dovaneles atima?
Nu va issisakiau ir lengviau pasidare  biggrin.gif

Dovanos bus kita forma, tik simininkems. Suma gal didesne gausis, tik pasirinkimo laisves nebebus schmoll.gif
Atsakyti