Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(davija @ 2009 12 28, 15:32)
tu turi burbulą ar maišelį?  Tikra tiesa, kad pas tave masė arba per skysta būna, arba per kieta. jei masė kietesnė, pvz. bulvių košė, tai dėk antgalį su didesne skyle ir atvirkščiai.


pas mane ne burbulas, o maišelis. Bandžiau visus antgalius, skystinau bulvių košę, tuomet forma nesigauna, kai per kieta - neina nei per vieną antgalį verysad.gif Mėgstu daryti įvairius sumuštinius, galvojau gražiau atrodys išspausti įvairūs įdarai ax.gif
Dabar galvoju, gal tik konditeriniams gaminiams jis tinkamas? O gal reikėjo rinktis burbulą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulina: 28 gruodžio 2009 - 14:55
QUOTE(aulina @ 2009 12 28, 14:45)
pas mane ne burbulas, o maišelis. Bandžiau visus antgalius, skystinau bulvių košę, tuomet forma nesigauna, kai per kieta - neina nei per vieną antgalį  verysad.gif Mėgstu daryti įvairius sumuštinius, galvojau gražiau atrodys išspausti įvairūs įdarai  ax.gif
Dabar galvoju, gal tik konditeriniams gaminiams jis tinkamas? O gal reikėjo rinktis burbulą?

Net neisivaizduoju, kodel tau neiseina g.gif Viska darau su maiseliu - is eklerus darau, ir sausainius spaudziu, ir tortus puosiu, ir humusa ant duonos spaudziu. Greiciausiai bulviu kose su burbuliukais dideliais buvo, as bandziau ir bulviu kose, viskas tikrai gaunasi. Zinoma, jei koks gumuliukas papuola, tai tada viskas ir uzstringa, tikrai maiselis cia nekaltas schmoll.gif
Zodziu, gausi dar praktikuotis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 12 28, 10:25)
o kokių žymėjimų tu ieškai g.gif man tai pakankamai tw indai būna prižymėti o + dar instrukcijos ax.gif


Ieškau, būtent iš kurio tipo plastmasės padarytas jis blush2.gif

QUOTE(laurindre @ 2009 12 28, 15:09)
humusa ant duonos spaudziu



O kas tai yra? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2009 12 28, 15:12)

O kas tai yra?  blush2.gif

lotuliukas.gif Dar vienas mano eksperimentas. Kazkas panasaus i pasteta is avinzirniu. 4u.gif Pasnikinis biggrin.gif
Atsakyti
Išbandžiau lazanijos indą UltraPlus, kepiau bulves, o ant viršaus jų - vištų šlauneles, na liuks gavosi, nei laistyti nereikėjo nei ką, dangčiu užvožiau ir psio, ramiai sau knygą skaičiau smile.gif , tik pačiame gale nuėmiau dangtį, kad skaniai paskrustų ax.gif
Atsakyti
aulina nu tikrai praktikuokis, turi viskas puikiai gautis mirksiukas.gif aš su maišeliu ir eklerus darau, ir sumuštinukam varškės kremą spaudžiu ir tortus puošiu ir t.t. bigsmile.gif Sėkmės praktikuojantis mirksiukas.gif

rosee, ir bulvės kokio skonio, ania bigsmile.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif aš užtat mažai keptuvę benaudoju, kai įsigijau Ultrapliusą....
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 12 28, 16:58)
rosee, ir bulvės kokio skonio, ania bigsmile.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif aš užtat mažai keptuvę benaudoju, kai įsigijau Ultrapliusą....

aga, buvau maloniai nustebinta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 12 28, 15:26)
lotuliukas.gif Dar vienas mano eksperimentas. Kazkas panasaus i pasteta is avinzirniu. 4u.gif Pasnikinis biggrin.gif


o gal galima plačiau, su visu receptu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 12 28, 17:10)
aga, buvau maloniai nustebinta  bigsmile.gif

Man lazanijos inde patinka labiausiai pyragus kepti smile.gif - forma standi, nesikraipo išimant thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2009 12 28, 16:35)
o gal galima plačiau, su visu receptu  4u.gif

Tupperware nepanaudojau, tai cia gal nelabai g.gif Ivesk i Google, rasi daug ivairiu variantu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 12 28, 10:25)
Kregzde, o gal šitie laurindres tiks mirksiukas.gif
http://www.supermama...?...8656&st=144


Dėkui, apie šį receptą ir galvojau, gal jį ir buvo Laurindė įdėjusi biggrin.gif

QUOTE(laurindre @ 2009 12 28, 11:34)
Jau su tais suriais visokiausiu kamuoliuku pridaryti galima. Turejau pelesinio, tai sumaisiau su varske, dejau i vidu vynuoge ir voliojau kapotais pistaciju riesutais. Labai grazu ir skanu, bet tik reikia megti pelesini suri, nes jie tik megejams, aitroki ax.gif
O siaip tikrai viska galima deti, tik reikia nebijoti eksperimentuoti thumbup.gif


Dėkui, rytoj "eksperimentuosime" pradžioje pagal receptą lotuliukas.gif

QUOTE(astaba @ 2009 12 28, 11:39)
Ir dar del to B-t-B indelio- kam dar ji galima panaudoti-ar tik tesla kildinti? Kaip dar ji produktyviai panaudoti?


Mažas jis mielinei tešlai, nebent kokiems blynukams, o šiaip tai gali maisto likučius laikyti, mišrainėles maišyti, mėsyte marinuoti ir viską kitą.

QUOTE(rosee @ 2009 12 28, 15:36)
Išbandžiau lazanijos indą UltraPlus, kepiau bulves, o ant viršaus jų - vištų šlauneles, na liuks gavosi, nei laistyti nereikėjo nei ką, dangčiu užvožiau ir psio, ramiai sau knygą skaičiau  smile.gif , tik pačiame gale nuėmiau dangtį, kad skaniai paskrustų  ax.gif


Pasakyk prašau ar tepei aliejumi, išsamiau jei galima aprašymą bigsmile.gif

QUOTE(Asese @ 2009 12 28, 16:35)
Man lazanijos inde patinka labiausiai pyragus kepti smile.gif - forma standi, nesikraipo išimant  thumbup.gif


Kepiau karamelinį Ultrapliuse, nes neturėjau silikoninės, bet prilipdavo man ta karamelė, o skaniausias gi daiktas doh.gif Dabar kepu princesėje, tai dabar super thumbup.gif

Papasakosiu kaip įdarbinau centrifūgą. Visada buvo problema iš tėvų pasiimti raugintų agurkų 3 litrų stiklainį, nes jie sugesdavo arba vargdavau lentynėles išiminėdama šaldytuve. Dabar sudėjau į centrifūgą ir vsio, valgome agurkus jau antrą savaitę thumbup.gif
Atsakyti
Mielosios, ar galit man pasakyti, kaip tas kepimo akmuo? O jų daugiau niekada nebus TW?
Nu man taip jo reiktų. Įsivazduoju, kad orkaitėje ant akmens temperatūra pasiskirsto vienodai ... a?
Atsakyti