QUOTE(davija @ 2009 12 28, 10:25)
Dėkui, apie šį receptą ir galvojau, gal jį ir buvo Laurindė įdėjusi
QUOTE(laurindre @ 2009 12 28, 11:34)
Jau su tais suriais visokiausiu kamuoliuku pridaryti galima. Turejau pelesinio, tai sumaisiau su varske, dejau i vidu vynuoge ir voliojau kapotais pistaciju riesutais. Labai grazu ir skanu, bet tik reikia megti pelesini suri, nes jie tik megejams, aitroki
O siaip tikrai viska galima deti, tik reikia nebijoti eksperimentuoti
Dėkui, rytoj "eksperimentuosime" pradžioje pagal receptą
QUOTE(astaba @ 2009 12 28, 11:39)
Ir dar del to B-t-B indelio- kam dar ji galima panaudoti-ar tik tesla kildinti? Kaip dar ji produktyviai panaudoti?
Mažas jis mielinei tešlai, nebent kokiems blynukams, o šiaip tai gali maisto likučius laikyti, mišrainėles maišyti, mėsyte marinuoti ir viską kitą.
QUOTE(rosee @ 2009 12 28, 15:36)
Išbandžiau lazanijos indą UltraPlus, kepiau bulves, o ant viršaus jų - vištų šlauneles, na liuks gavosi, nei laistyti nereikėjo nei ką, dangčiu užvožiau ir psio, ramiai sau knygą skaičiau
, tik pačiame gale nuėmiau dangtį, kad skaniai paskrustų
Pasakyk prašau ar tepei aliejumi, išsamiau jei galima aprašymą
QUOTE(Asese @ 2009 12 28, 16:35)
Man lazanijos inde patinka labiausiai pyragus kepti
- forma standi, nesikraipo išimant
Kepiau karamelinį Ultrapliuse, nes neturėjau silikoninės, bet prilipdavo man ta karamelė, o skaniausias gi daiktas
Dabar kepu princesėje, tai dabar super
Papasakosiu kaip įdarbinau centrifūgą. Visada buvo problema iš tėvų pasiimti raugintų agurkų 3 litrų stiklainį, nes jie sugesdavo arba vargdavau lentynėles išiminėdama šaldytuve. Dabar sudėjau į centrifūgą ir vsio, valgome agurkus jau antrą savaitę