Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Asio @ 2009 11 26, 22:41)
Kas per milteliai  g.gif prasom apsviesti  ax.gif

Galima pirkti DELONOJ. http://www.delona.lt...ustex-250g.html

QUOTE(davija @ 2009 11 26, 22:52)
Va, mergaitės, sakiau, tik garsiai ir labai norėkit STOVO, ir turėsit bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Gerai)))))
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 11 26, 22:56)
Na nuskilo tau  lotuliukas.gif

ne man schmoll.gif biggrin.gif man jo nereikia, nes mano peiliai įmautėse mirksiukas.gif

nagi mes lietuvės, kaip čia neimsi stovo už 35lt, arba kaip jį parduosi už 35lt, kai neima peilių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 26, 22:06)
ne man schmoll.gif  biggrin.gif  man jo nereikia, nes mano peiliai įmautėse mirksiukas.gif

nagi mes lietuvės, kaip čia neimsi stovo už 35lt, arba kaip jį parduosi už 35lt, kai neima peilių lotuliukas.gif

Ai, supratau, kad Gwiditai biggrin.gif

Aš nepirkau peilių, kiek turiu, tiek užteks. Nors šefo peiliuko tikrai norėčiau, na dar ir duonai, ir staovas fainai būtų wub.gif Ai, bet ir įmautės labai gerai 4u.gif

Na jo, lietuvaičiai bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 11 26, 22:56)
Na didelis puodas kainuos konkrečiai, o išsivirti vieną ar du kartus per metus cepelinus - tai tikrai gaila pinigų. Čia jau, mergos, būtų tiesiog tuperwarinė manija  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif nebent didelė šeimyna, tai jau kitas reikalas.
Oi panytės, kaip užsimaniau pabandyti išsikepti tų florentinų blush2.gif , ale ir reikėjo man vakar jų "Alkavoje" nusipirkti doh.gif , gi man negalima saldėsių, tad galiu leisti sau tik kas gurmaniška ir verta grieko blush2.gif
Dėkui už nuorodas 4u.gif
Kažin ar TW silikonkės tiktų tam reikalui g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 11 27, 08:05)
drinks_cheers.gif  nebent didelė šeimyna, tai jau kitas reikalas.
Oi panytės, kaip užsimaniau pabandyti išsikepti tų florentinų  blush2.gif , ale ir reikėjo man vakar jų "Alkavoje" nusipirkti  doh.gif , gi man negalima saldėsių, tad galiu leisti sau tik kas gurmaniška ir verta grieko  blush2.gif
Dėkui už nuorodas  4u.gif
Kažin ar TW silikonkės tiktų tam reikalui  g.gif

O nenori pabandyti pasidaryti florentinu pagal karamelizuotu riesutu recepta, vietoj cukraus medu pakaitinti su riesutais. Labai panasu i florentinus turetu gautis. Del medaus as nezinau, ar sustings, bet pabandyti galima. Cukrus tikrai sustingsta, bet jis visai nesveikuoliskas schmoll.gif As kai dariau su saulegrazom, tai labai panasu i florentinus gavosi g.gif
Buvau ir as kazkada ant florentinu uzsedusi ir recepto tada po visa interneta ieskojau, net ir bandziau, bet gavosi visiskas fiasko. Pagal tavo nurodyta recepta nebandziau, nes jo tada dar nebuvo. Bet kazkaip to recepto sudetis man pasitikejimo nekelia g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 11 27, 09:28)
O nenori pabandyti pasidaryti florentinu pagal karamelizuotu riesutu recepta,

pabandysiu. Žinau, kad riešutai (baltymai) su angliavandeniais (cukrus, medus) nesiderina, bet tik trupučiuką nuklyst nuo dietos galima blush2.gif , gal kūno linijoms perdaug neatsilieps doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 11 27, 08:46)
pabandysiu. Žinau, kad riešutai (baltymai) su angliavandeniais (cukrus, medus) nesiderina, bet tik trupučiuką nuklyst nuo dietos galima blush2.gif , gal kūno linijoms perdaug neatsilieps  doh.gif

Skanus maistas visas kenksmingas, sakau, valgyk neskaniai ir busi liesas ir sveikas. Ale viena karta gyvename, tai taip norisi save palepinti wub.gif
Atsakyti
Buvau ir as kazkada ant florentinu uzsedusi ir recepto tada po visa interneta ieskojau, net ir bandziau, bet gavosi visiskas fiasko. Pagal tavo nurodyta recepta nebandziau, nes jo tada dar nebuvo. Bet kazkaip to recepto sudetis man pasitikejimo nekelia g.gif

o man patikimas pasirodė, man rodos labai svarbu tie milteliai, jie turbūt juos kažkaip labiau sukibdo ir daro juos elastingus. Gaila, kad mūsų kaime nėr tos parduotuvės su tais milteliais biggrin.gif

rosee, daryk juos ant silikoninio paklotėlio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 27, 12:45)
rosee, daryk juos ant silikoninio paklotėlio mirksiukas.gif

tai, kad neturiu blush2.gif
Atsakyti
Nu nezinau ar iseis ant silikoninio padeklo g.gif Kazkaip abejoju g.gif Kepus as juos ne karta, tai man geriausiai tuose popierininese keksiuku formelese. Pagal recepta nebandziau, darau tik su tais milteliais, gaunasi lygiai tokie pat kaip ir parduotuvese, tik as kaip minejau dedu priedu dvigubai daugiau nei nurodo ant milteliu pakuotes 4u.gif
Pagal mane jiems reikia formeliu, ant padeklo jie pasileistu. Gali bandyti daryto silikoninese formelese 4u.gif

Skanu wub.gif reiks Kaledom vel issikepti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urgit@: 27 lapkričio 2009 - 12:10
blogai, rosee, kad neturi ir prašom ateity įsigyt tongue.gif bet jei rimčiau, tai akcija jiems tebuvo praeitą rudenį, ir kol kas nesišviečia schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(urgit@ @ 2009 11 27, 13:09)
Nu nezinau ar iseis ant silikoninio padeklo  g.gif  Kazkaip abejoju  g.gif  Kepus as juos ne karta, tai man geriausiai tuose popierininesekoeksiuku formelese. Pagal receptsu nebandziau, darau tik su tais milteliais, gaunasi lygiai tokie pat kaip ir parduotuvese, tik as kaip minejau dedu priedu dvigubai daugiau nei nurodo ant milteliu pakuotes  4u.gif
Pagal mane jiems reikia formeliu, ant padeklo jie pasileistu. Gali bandyti daryto silikoninese formelese  4u.gif

aš kaip įsivaizduoju jie labai ploni turi būt, tai jei pasileis tai nieko tokio, svarbu, kad tie milteliai juo suklijuotų ir, kad gerai nusiimtų nuo paklotėlio.
Aš kai kepu sausainius sveikata, iš visų kruopų biggrin.gif sezamų, saulėgrąžų ir t.t. tai kepu ant paklotėlio, tai jie ir be miltelių formą laiko, tik būna kaip triufeliukai tokios formos...
Atsakyti

Keista ,bet man irgi nekelia))
as darau ant plonos teslos ir toki uzpyla is riestutu))labai skanu.
(trupuciuka i apacia nusileisti reikia) ) 4u.gif
http://eva.ru/albump...6140/218350.htm
Atsakyti