sveikos, noriu paklausti, gal kas nors jau turite iš seniau tuos vandens butelius, gal galite pažiūrėti, ar yra kokia nors plastmasės žyma ant jų dugno?
QUOTE(Alatėja @ 2009 12 27, 22:22)
sveikos, noriu paklausti, gal kas nors jau turite iš seniau tuos vandens butelius, gal galite pažiūrėti, ar yra kokia nors plastmasės žyma ant jų dugno?
Yra tik ženkliukas tinkamas sąlyčiui su maistu.
QUOTE(Jurgitak @ 2009 12 27, 23:08)
Yra tik ženkliukas tinkamas sąlyčiui su maistu.
Dėkui Kaip dauguma TW indų žymėjimo nėra
QUOTE(Alatėja @ 2009 12 27, 23:16)
Dėkui Kaip dauguma TW indų žymėjimo nėra
Pagal Europos Sąjungos direktyvas tokio ženkliuko užtenka. Tie trikampiai su skaičiais pagrinde naudojami JAV.
Sveikos, Jurgitak buvo vieną kartą įmetusi sūrio su alyvuogėmis receptą, nerandu jo, gal galite pakartoti? Turiu nelikvidaus sūrio, reikia sunaudoti
QUOTE(Alatėja @ 2009 12 27, 23:22)
o kokių žymėjimų tu ieškai man tai pakankamai tw indai būna prižymėti o + dar instrukcijos
Tie buteliukai labai labai šaunūs, ypač tinkantys žmonėms geriantiems daug vandenuko
Kregzde, o gal šitie laurindres tiks
http://www.supermama...?...8656&st=144
Jau su tais suriais visokiausiu kamuoliuku pridaryti galima. Turejau pelesinio, tai sumaisiau su varske, dejau i vidu vynuoge ir voliojau kapotais pistaciju riesutais. Labai grazu ir skanu, bet tik reikia megti pelesini suri, nes jie tik megejams, aitroki
O siaip tikrai viska galima deti, tik reikia nebijoti eksperimentuoti
O siaip tikrai viska galima deti, tik reikia nebijoti eksperimentuoti
Sveikos visos Tupperware gerbejos
Kaledoms dovanu gavau TW duonine ir "Bake To Basics" dubeneli teslai 0,7l atrodo ( maziausia). Norejau Jusu paklausti, kaip priziureti duonine- ar galima ja plauti, ypac tas groteles ( man minejo gal ju negalima slapinti), duona laikyti maiseliuose ar reikia butinai isimti is ju?
Ir dar del to B-t-B indelio- kam dar ji galima panaudoti-ar tik tesla kildinti? Kaip dar ji produktyviai panaudoti?
Kaledoms dovanu gavau TW duonine ir "Bake To Basics" dubeneli teslai 0,7l atrodo ( maziausia). Norejau Jusu paklausti, kaip priziureti duonine- ar galima ja plauti, ypac tas groteles ( man minejo gal ju negalima slapinti), duona laikyti maiseliuose ar reikia butinai isimti is ju?
Ir dar del to B-t-B indelio- kam dar ji galima panaudoti-ar tik tesla kildinti? Kaip dar ji produktyviai panaudoti?
turiu dekoravimo krepšelį, niekaip neišeina išspausti kulinarinių tyrių: bandžiau varškės masę, bulvių košę, sūrio padažą. Jeigu pavyksta išspausti, tai vaizdas nekoks Ar jis tinkamas tik konditeriniams gaminiams? Ar kam panašiai yra buvę? Ką ne taip darau?
QUOTE(aulina @ 2009 12 28, 14:56)
turiu dekoravimo krepšelį, niekaip neišeina išspausti kulinarinių tyrių: bandžiau varškės masę, bulvių košę, sūrio padažą. Jeigu pavyksta išspausti, tai vaizdas nekoks Ar jis tinkamas tik konditeriniams gaminiams? Ar kam panašiai yra buvę? Ką ne taip darau?
labas labas visoms
na ziuriu sunkiai pagiriojates moteriskes po svenciu
na as neturiu to maiselio,bet manau kad taviske tyre arba per tirsta-kieta,arba per skysta
QUOTE(gwidita @ 2009 12 28, 15:05)
na as neturiu to maiselio,bet manau kad taviske tyre arba per tirsta-kieta,arba per skysta
aš irgi taip maniau, tada bulvių košę paskystinau, spaudėsi lengviau, bet forma gavosi š Gal kas turi šitą krepšelį?
QUOTE(astaba @ 2009 12 28, 12:39)
Sveikos visos Tupperware gerbejos
Duonine aš tik pravalau, kažkaip nebuvo reikalo jos plaut. Tik trupinukus vis išvalau ir tiek. Duoną ar batoną reikia laikyt be maišelių. Duoninę reikia dažnokai vėdint, tai yra palikt pravirą.
btb indelis jei tikrai tas mažasis, tai nelabai ten tešlos ir padarysi, nes jis per mažas. dažniausiai tešlai naudojami dubenys yra 3,5l. Šį dubenėlį naudok kaip normalų dubenėlį, maišyk padažus, užpilk želė, lailyl maisto likučius uždengtus dangteliu ir t.t.
QUOTE(aulina @ 2009 12 28, 14:56)
tu turi burbulą ar maišelį? Tikra tiesa, kad pas tave masė arba per skysta būna, arba per kieta. jei masė kietesnė, pvz. bulvių košė, tai dėk antgalį su didesne skyle ir atvirkščiai.