As kazkaip niekada nepildavau vandens i kocela. Bet dabar, kai reikia kocioti imbierinius sausainius, vanduo saltas viduje nepamainomas dalykas. Tikras atradimas
QUOTE(laurindre @ 2009 12 13, 18:18)
Pabandyk sandelyje uzsiprasyti. Is brokuotu si detale juk gera buna, jiems nebent skale nusitrina. Turetu duoti, jei graziai paprasysi.
Beje, kuriam mieste
Beje, kuriam mieste
Aš iš Kauno.
O dabar dar norėjau paklausti, man reik kreiptis tiesiai į sandėlį Raudondvario plente ten kur yra? Ar per kokia konsultante.
Jūsų visų pateikti receptai tai
QUOTE(ručikas @ 2009 12 22, 17:18)
Aš iš Kauno.
O dabar dar norėjau paklausti, man reik kreiptis tiesiai į sandėlį Raudondvario plente ten kur yra? Ar per kokia konsultante.
Jūsų visų pateikti receptai tai
O dabar dar norėjau paklausti, man reik kreiptis tiesiai į sandėlį Raudondvario plente ten kur yra? Ar per kokia konsultante.
Jūsų visų pateikti receptai tai
Man pačiai reikia keisti vieną daikčiuką Kaune, tai jiems paskambinau į ofisą. Merginos sakė, kad reikia užeiti pas jas į ofisą Raudondvario pl., o jos nukreips į sandėlį.
QUOTE(Vilmoska @ 2009 12 22, 18:13)
Man pačiai reikia keisti vieną daikčiuką Kaune, tai jiems paskambinau į ofisą. Merginos sakė, kad reikia užeiti pas jas į ofisą Raudondvario pl., o jos nukreips į sandėlį.
Ačiū
Visa diena siandien kepu Ryte prisikepiau imbieriniu, o dabar kuciuku, grynai pasnikiniu, tik vanduo ir aliejus, cukrus, miltai, mieles ir druska.
Tevukui isrankiojau didesnius minkstesnius, o saviskiams prismulkinau tokiu kruopelyciu ir gerai apkepiau, gavos traskuciai
Be silikoniniu padekliuku nezinau ka reiketu daryti O kuciukus karpiau tiesiai ant jo zirklemis, greitai
Tevukui isrankiojau didesnius minkstesnius, o saviskiams prismulkinau tokiu kruopelyciu ir gerai apkepiau, gavos traskuciai
Be silikoniniu padekliuku nezinau ka reiketu daryti O kuciukus karpiau tiesiai ant jo zirklemis, greitai
Matet nauja lietuviska puslapi
http://baltics.twn-fridge.com/lt/
http://baltics.twn-fridge.com/lt/
QUOTE(laurindre @ 2009 12 22, 19:53)
Visa diena siandien kepu Ryte prisikepiau imbieriniu, o dabar kuciuku, grynai pasnikiniu, tik vanduo ir aliejus, cukrus, miltai, mieles ir druska.
Aš vakar kepiau, tik dariau iš rupių kvietinių miltų tai irgi super gavosi
Labukas visoms , gal kas galit dar karta imesti karamelizuotu riesutu receptuka?
galim
200g. migdolų
4v.š. rudo cukraus
2,5 v.š. vandens
cinamono
cukrų, vandenį ir cinamoną sudedam į mikropliusą ir dedam 1 min. į mikrobangę. Ištraukiam, sudedam riesutus ir tada 2 min. į mikrobangę. Tada ištraukiam, pamaišom ir dar 2 min. į mikrobangę. Ištraukiam, atvėsinam (aš atvėsinu išpylus juos ant silikoninio paklotėlio ar princesės) ir skanaus
200g. migdolų
4v.š. rudo cukraus
2,5 v.š. vandens
cinamono
cukrų, vandenį ir cinamoną sudedam į mikropliusą ir dedam 1 min. į mikrobangę. Ištraukiam, sudedam riesutus ir tada 2 min. į mikrobangę. Tada ištraukiam, pamaišom ir dar 2 min. į mikrobangę. Ištraukiam, atvėsinam (aš atvėsinu išpylus juos ant silikoninio paklotėlio ar princesės) ir skanaus
pas mane apie 850W Tik patarciau daryt is vienos normos ir daug kartu, jei planuoji kg daryt