Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

As kazkaip niekada nepildavau vandens i kocela. Bet dabar, kai reikia kocioti imbierinius sausainius, vanduo saltas viduje nepamainomas dalykas. Tikras atradimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 12 13, 18:18)
Pabandyk sandelyje uzsiprasyti. Is brokuotu si detale juk gera buna, jiems nebent skale nusitrina. Turetu duoti, jei graziai paprasysi.
Beje, kuriam mieste rolleyes.gif

Aš iš Kauno.
O dabar dar norėjau paklausti, man reik kreiptis tiesiai į sandėlį Raudondvario plente ten kur yra? Ar per kokia konsultante.

Jūsų visų pateikti receptai tai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ručikas: 22 gruodžio 2009 - 17:18
QUOTE(ručikas @ 2009 12 22, 17:18)
Aš iš Kauno.
O dabar  dar norėjau paklausti, man reik kreiptis tiesiai į sandėlį Raudondvario plente ten kur yra? Ar per kokia  konsultante.
Jūsų visų pateikti receptai tai  thumbup.gif

Man pačiai reikia keisti vieną daikčiuką Kaune, tai jiems paskambinau į ofisą. Merginos sakė, kad reikia užeiti pas jas į ofisą Raudondvario pl., o jos nukreips į sandėlį.
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2009 12 22, 18:13)
Man pačiai reikia keisti vieną daikčiuką Kaune, tai jiems paskambinau į ofisą. Merginos sakė, kad reikia užeiti pas jas į ofisą Raudondvario pl., o jos nukreips į sandėlį.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Visa diena siandien kepu lotuliukas.gif Ryte prisikepiau imbieriniu, o dabar kuciuku, grynai pasnikiniu, tik vanduo ir aliejus, cukrus, miltai, mieles ir druska. wub.gif
Tevukui isrankiojau didesnius minkstesnius, o saviskiams prismulkinau tokiu kruopelyciu ir gerai apkepiau, gavos traskuciai wub.gif
Be silikoniniu padekliuku nezinau ka reiketu daryti doh.gif O kuciukus karpiau tiesiai ant jo zirklemis, greitai thumbup.gif
Atsakyti
Matet nauja lietuviska puslapi mirksiukas.gif
http://baltics.twn-fridge.com/lt/
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 12 22, 19:53)
Visa diena siandien kepu lotuliukas.gif Ryte prisikepiau imbieriniu, o dabar kuciuku, grynai pasnikiniu, tik vanduo ir aliejus, cukrus, miltai, mieles ir druska. wub.gif

Aš vakar kepiau, tik dariau iš rupių kvietinių miltų tai irgi super gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Labukas visoms , gal kas galit dar karta imesti karamelizuotu riesutu receptuka?
Atsakyti
galim mirksiukas.gif

200g. migdolų
4v.š. rudo cukraus
2,5 v.š. vandens
cinamono

cukrų, vandenį ir cinamoną sudedam į mikropliusą ir dedam 1 min. į mikrobangę. Ištraukiam, sudedam riesutus ir tada 2 min. į mikrobangę. Tada ištraukiam, pamaišom ir dar 2 min. į mikrobangę. Ištraukiam, atvėsinam (aš atvėsinu išpylus juos ant silikoninio paklotėlio ar princesės) ir skanaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 12 23, 00:08)

o kokiu galingumu mikrobangę nustatyti?
Atsakyti
pas mane apie 850W ax.gif Tik patarciau daryt is vienos normos ir daug kartu, jei planuoji kg daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
aišku, davija 4u.gif
Atsakyti