Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(pašnekutė @ 2009 12 19, 10:19)
TUPPERWARE indai, Negalim be jų smile.gif

GALIM, GALIM  thumbup.gif

KUO PUIKIAUSIAI  thumbup.gif

Dar viena daiktų sekta  doh.gif

Cia renkasi tos,kurios negali bigsmile.gif Jeigu Jus galit, su mumis nepakeliui irnesakyk.gif Mes jau ligones, iskankintos priklausomybes biggrin.gif ir jokios Jusu replikos musu neisgydys schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2009 12 21, 19:17)
Cia renkasi tos,kurios negali  bigsmile.gif Jeigu Jus galit, su mumis nepakeliui  irnesakyk.gif Mes jau ligones, iskankintos priklausomybes  biggrin.gif  ir jokios Jusu replikos  musu neisgydys  schmoll.gif

drinks_cheers.gif kas tiesa, tai tiesa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2009 12 21, 18:17)
Cia renkasi tos,kurios negali  bigsmile.gif Jeigu Jus galit, su mumis nepakeliui  irnesakyk.gif Mes jau ligones, iskankintos priklausomybes  biggrin.gif  ir jokios Jusu replikos  musu neisgydys  schmoll.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Mane tai erzina tokios. Ar žmonės veikti neturi ką? Ar jau tokie visi pikti ant visų ?Šventės artėja, o čia įkiša savo trigrašį ir sujaukia vandenį.
Prie ko sekta? Niekas čia neužsiima platinimu, o tik konsultuoja viena kitą , receptais dalijasi, naujienas praneša. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Smagu, kad rosee liko tuperyje thumbup.gif . Nu va galvoju, kaip čia be jos. Labai jau tvirtai buvo apsisrendus išeiti, aš jau galvojau, kad va čia pavyzdys- nusprendė, kad išeina ir viskas. Galvojau ir man taip reikia .
O pasirodo....... ....... doh.gif doh.gif doh.gif Bet vistiek smagu. thumbup.gif

O rosee, kaip tas jubiliejus. Ar jau praėjo? Žadėjo nuotraukas kai kas blush2.gif , kai stalas bus serviruotas su tupperware blush2.gif
Atsakyti
Aš žadu daryt karamelizuotus migdolus Kūčiom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2009 12 22, 11:06)
Smagu, kad rosee liko tuperyje  thumbup.gif .
Žadėjo nuotraukas kai kas  blush2.gif , kai stalas bus serviruotas su tupperware  blush2.gif

na dar neatsiėmiau savo iš 000054.gif , darysiu 53 sav. užsakymą, nes atsirado norinčių ax.gif , o dėl išėjimo, tai kaupiuosi, jei nebus klientų, tai..
Jubiliejus už devynių dienų, bet vaišės kolegoms suplanuotos po Naujųjų..

QUOTE(Asese @ 2009 12 22, 11:08)

ir aš, lb patiko, darysiu iš kokio kg, ką ten su mažu kiekiu prasidėti biggrin.gif

Panos, gal galit pasufleruoti, kaip tartaletėse pasiruošti tešlą krepšeliams, mąstau mišrainytę į juos dėti unsure.gif , ar geriau pirktis gatavus?

Vakar buvau lb patenkinta, į apvalų šaldymo indą susidėjau 2kg upėtakio thumbup.gif
Ir dar, kas čia sakė, kad tuperis dietom trukdo? jau -7kg nuridenau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 22 gruodžio 2009 - 10:24
[Jubiliejus už devynių dienų, bet vaišės kolegoms suplanuotos po Naujųjų..

Tai linkiu linksmai atšvęst. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Merginos turiu klausimėlį: turiu maišymo šaukštą jau senai, bet vis bijau jį naudoti. Ar galima juo košę ir sriubą maišyti kai verdi. Kažkaip bijau g.gif

O tas žnyples, kur pvz yra išpardavime, ar galima naudoti kepant spurgas?

Atsakyti

su maišymo šaukštu drąsiai košikes maišyk mirksiukas.gif pamatysi koks tai gėris bigsmile.gif
o spurgas aš bandžiau su tom žnyplėm, bet man nepatogu doh.gif

QUOTE(Asese @ 2009 12 22, 11:08)

aš išdrįsau pabandyt su medum daryt, tai daugiau nedarysiu, nes kaip galvojau taip ir buvo, jie lipnūs labai ir ne taip paskrudę. Panašiai kaip skuzdėlynas, imi po vieną ir jie tąsūs tokie. Tai dabar labai užsinorėjom skruzdėlyno, sakėm Kalėdom lipdysim doh.gif

rosee, nu bet ir pasiekimai 7 kg bigsmile.gif thumbup.gif kaip tau taip pavyko bigsmile.gif iš vis angliavandenių gal atsisakei...
aš tartalečių krepšiukų nebandžiau pato daryt, bet man pirktiniai nepatinka. Daro dar labai gražiai su Mantingos šaldyta tešla, yra tokie šulinėliai dėžutėse, juos iškepi, jie išsipučia ir ten pridedi įdarų įvairių.
Rosee, nu kodėl darysi 53 sav. užsakymą g.gif Nenori aktyvume dalyvaut nuo 1 savaitės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2009 12 22, 11:01)
Merginos turiu klausimėlį: turiu maišymo šaukštą jau senai, bet vis bijau jį naudoti. Ar galima juo košę ir sriubą maišyti kai verdi. Kažkaip bijau  g.gif
O tas žnyples, kur pvz yra išpardavime, ar galima naudoti kepant spurgas?

Taigi tam jis ir skirtas mirksiukas.gif Tik nepalikinėk puode mirksiukas.gif

aš tas žnyples naudoju mėsytei keptuvėje vartyti ir išimti, man jos prigijo, o spurgų tai nekepu, tai ir nežinau.

QUOTE(davija @ 2009 12 22, 11:30)
Tai dabar labai užsinorėjom skruzdėlyno, sakėm Kalėdom lipdysim doh.gif

Gal išbadytą lengvą rezeptą turi? Ir aš noriu pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 12 22, 12:30)
rosee, nu bet ir pasiekimai 7 kg bigsmile.gif  thumbup.gif kaip tau taip pavyko bigsmile.gif iš vis angliavandenių gal atsisakei...
aš tartalečių krepšiukų nebandžiau pato daryt, bet man pirktiniai nepatinka. Daro dar labai gražiai su Mantingos šaldyta tešla, yra tokie šulinėliai dėžutėse, juos iškepi, jie išsipučia ir ten pridedi įdarų įvairių.
Rosee, nu kodėl darysi 53 sav. užsakymą g.gif Nenori aktyvume dalyvaut nuo 1 savaitės mirksiukas.gif

oi, nea, valgau viską, tik porcijos per pusę biggrin.gif
Tai tie šulinėliai gatavi? Nors pilnai galima ir tartalečių formoje išsikept, tik tešlos reikia biggrin.gif
53 savaitę galioja ir gruodžio ir 1-4 sav. nuolaidos, kai ką noriu sau pasiimti popigiąja, nors jau nžn ar man jų aplamai reikia blink.gif , na žiūrėsiu pagal situaciją, ką vadovytė patars. Kai kas lb nerimauja, nori prekyčių smile.gif smile.gif
Atsakyti
Gali daryti trapia sviestine tesla, tik nedeti cukraus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 12 22, 12:11)
Taigi tam jis ir skirtas  mirksiukas.gif  Tik nepalikinėk puode  mirksiukas.gif

aš tas žnyples naudoju mėsytei keptuvėje vartyti ir išimti, man jos prigijo, o spurgų tai nekepu, tai ir nežinau.
Gal išbadytą lengvą rezeptą turi? Ir aš noriu pabandyti  ax.gif

O tai ačiū visoms. 4u.gif Vakare įdarbinsiu savo įrankius. smile.gif

O dėl skruzdelyno , panašų darau kaip šitas http://receptai.iki....eptai/view/3443
Tik razinų ir riešutų tai nededu. Tik reikia labai plonai iškočioti tešlą, kad beveik persimatytų. Kantrybės reikia. Tam pasitarnauja labai gerai tuperware kočėlas thumbup.gif

Dar vieną` turiu receptuką, bet kažkur namie yra, reikia surasti blush2.gif ir įdėti .
Atsakyti