Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Jurgitak @ 2009 12 20, 16:34)
Apie vyrus šnekat  lotuliukas.gif Maniškis vakar prisidirbo ir kol grįžau namo kankinosi  lotuliukas.gif Sulaužė QC rankenėlės dantukus, nes sugalvojo kalakutieną juo sumalti  doh.gif . Grįžtu namo, o jis ir sako: "Pas mus nelaimė namuose atsitiko"  doh.gif Atneša nabagėlis sulaužytą rankenėlę ir jau laukia kada bus skandalas pakeltas. Toks juokas suėmė. O jis "aš taip pergyvenau, kad norėjau nerodyti, nes tu esi neprognozuojama dėl to tupperware"  lotuliukas.gif

Bus proga i nauja grazesni pasikeisti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios:)

QUOTE(laurindre @ 2009 12 20, 17:16)
Bus proga i nauja grazesni pasikeisti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

g.gif alia aš kaip noriu to raudono QC blush2.gif Reikia vyrą prayti, kad eitų ką nors malt, juk sakoma " sila iest uma ninada " lotuliukas.gif
Na čia šutka, geras man ir mėlynas smile.gif

O ko čia taip susirūpino mano piniginės tuštėjimu doh.gif nesinervuok saulele, juk ne tavo ta piniginė tuštinama. O kaip mergytės pastebėjo, kad kiekvienas pinigėlius leidžia taip kaip nori. Džiaugiuos TW, kad prieš 10 metį susitaikiau su miltais smile.gif Džiuginu savo vaikus mielinėm bandelėm, mažiau leisdama pinigų visokiom konditerijom. Tai kaip ir prieštarauja išlaidavimui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 12 20, 16:34)
Apie vyrus šnekat  lotuliukas.gif Maniškis vakar prisidirbo ir kol grįžau namo kankinosi  lotuliukas.gif Sulaužė QC rankenėlės dantukus, nes sugalvojo kalakutieną juo sumalti  doh.gif . Grįžtu namo, o jis ir sako: "Pas mus nelaimė namuose atsitiko"  doh.gif Atneša nabagėlis sulaužytą rankenėlę ir jau laukia kada bus skandalas pakeltas. Toks juokas suėmė. O jis "aš taip pergyvenau, kad norėjau nerodyti, nes tu esi neprognozuojama dėl to tupperware"  lotuliukas.gif

"Pas mus nelaimė namuose atsitiko" lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(gwidita @ 2009 12 20, 16:42)
hah.gif  hah.gif  hah.gif vargsas tavo vyras biggrin.gif
o tai ka tu darei? g.gif  bigsmile.gif  mirksiukas.gif ar vyras dar gyvas lotuliukas.gif  mirksiukas.gif ???

Jurgitak, gal jau kriminalistus tau kviesti ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 12 20, 16:42)
hah.gif  hah.gif  hah.gif vargsas tavo vyras biggrin.gif
o tai ka tu darei? g.gif  bigsmile.gif  mirksiukas.gif ar vyras dar gyvas lotuliukas.gif  mirksiukas.gif ???

Mylavau, guodžiau, kad nestresuotų doh.gif Silpnoji lytis, bliambačka lotuliukas.gif

QUOTE(laurindre @ 2009 12 20, 17:16)
Bus proga i nauja grazesni pasikeisti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jei dar senų rankenėlių neturi g.gif

QUOTE(kregzde @ 2009 12 20, 18:14)
"Pas mus nelaimė namuose atsitiko"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Jurgitak, gal jau kriminalistus tau kviesti ?  lotuliukas.gif

Aga, net neprisimenu ką pirmą sekundę pagalvojau doh.gif
Vyskas normaliai lotuliukas.gif Sveikas, gyvas eglutę puošia biggrin.gif
Atsakyti
Vistiek prasyk naujo bigsmile.gif Graziai paprasysi ir duos wub.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,nezinau ar cia pataikiau ,bet norejau paklaust jusu nuomones apie saltkrepsius tuos naujus.Seni kur buvo kad geri tai zinau idomu kaip sitie naujasni dryziuoti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jola1 @ 2009 12 20, 20:17)
sveikos mergaites,nezinau ar cia pataikiau ,bet norejau paklaust jusu nuomones apie saltkrepsius tuos naujus.Seni kur buvo kad geri tai zinau idomu kaip sitie naujasni dryziuoti ? g.gif

Jie irgi geri, tik didoki 4u.gif
O kuri turi galvoje, gal ta su metalinemis rankenomis, kaip iskylos krepsi. Tai sitas man atrodo patogiau, nei su ilga rankena g.gif
Atsakyti
taip sitas su trumpesne.Kai seima didoka tai pats tas bet as ji paziurejau ir liktais abejones ima ar tikrai saldys g.gif .Drauge turi ta senesni melina toki nedideli tai zinau kad dziaugiasi nusprendziau isigit bet ju jau nera tik sitie
Atsakyti
QUOTE(jola1 @ 2009 12 20, 20:25)
taip sitas su trumpesne.Kai seima didoka tai pats tas bet as ji paziurejau ir liktais abejones ima ar tikrai saldys  g.gif .Drauge turi ta senesni melina toki nedideli tai zinau kad dziaugiasi nusprendziau isigit bet ju jau nera tik sitie

Man patinka, kad jis metaliniam karkase, forma jo kaip iskylos krepsio, o saldymas jo bus toks pat, kaip ir melyno, tik jis didesnis ir patogesnis. Nes tas didysis, kur per peti nelabai patogu, nes jis nebelaiko formos , islinksta. O tas karkasas jam padeda islaikyti forma, ir nesti patogiau thumbup.gif Jei seima didele, tai manau, nesigailesite schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 12 20, 23:20)
Man patinka, kad jis metaliniam karkase, forma jo kaip iskylos krepsio, o saldymas jo bus toks pat, kaip ir melyno, tik jis didesnis ir patogesnis. Nes tas didysis, kur per peti nelabai patogu, nes jis nebelaiko formos , islinksta. O tas karkasas jam padeda islaikyti forma, ir nesti patogiau thumbup.gif Jei seima didele, tai manau, nesigailesite schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 12 20, 20:14)
Vistiek prasyk naujo bigsmile.gif Graziai paprasysi ir duos wub.gif

Maniškis tai sugeba bliudukus palydyt prilietęs prie keptuvės doh.gif Irgi stresas namie būna biggrin.gif nes kai jis gamina, tai manęs nebūna. Aš grįžus susiparinu biški, bet jis sako : gerai, gerai neverk čia dabar, kiek jis kainuoja? duosiu litų nusipirksi naują lotuliukas.gif Bet dabar išgudrėjo, kai tik pasilydo, tai su pirštais greit užspaudžia, palygina ir patikrina ar vandens nepraleidžia lotuliukas.gif

QUOTE(jola1 @ 2009 12 20, 21:17)

visiškai sutiniku su laurindreės nuomone drinks_cheers.gif man jis labai patinka savo forma, kad panašus į iškylos krepšį. Maniškiui tai nepatinka, sako kaip štukinis doh.gif
Bet dydis tai man visai ne per didelis, aš ten ir termosą įsidedu ir butelį su vandenuku ir maistą. Žodžiu superinis jis man 4u.gif
Atsakyti
As pati tik mazaji turiu 4u.gif Bet tas man patiktu ax.gif
Atsakyti