Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(etaeta @ 2009 12 19, 22:20)
Nelabai zinau kas tas duofix, jeigu cia is iso duo serijos, tai raso,kad juos galima plauti indaploveje. Siaip kreipkites i sandeli arba Vilniaus arba Kauno, turetu pakeisti jeigu sandarume problema.  4u.gif

Sory, ne taip parasiau, taip tai iso duo erijos, servofix.
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2009 12 20, 01:08)
Sory, ne taip parasiau, taip tai iso duo erijos, servofix.

Raso, kad juos galima deti i indaplove, tai gal ne del indaploves kazkas atsitiko. Jeigu turit galimybe, kreipkites i sandeli, manau tikrai pagelbes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2009 12 19, 22:29)

Sėkmės švaistant pinigėlius mirksiukas.gif

Ne nu visiškai mad.gif Šiaip tai aš stengiuosi nereguoti į panašius posmus, visose temose ar per forumą eina nemažai posmų su neigiamom emocijom verysad.gif Bet čia man tai jau skamba kaip įžeidimas. Šiaip tai kiekvieno asmeninis reikalas kur jis išleidžia pinigus: ar prageria, ar prarūko, ar pralošia, ar pravalgo kabakuose, ar praperka Tupperware prekes ir nereik čia mums tokių linkėjimų ax.gif

Laurindre, laukiam žydiškos silkutės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 12 20, 11:06)
Ne nu visiškai mad.gif Šiaip tai aš stengiuosi nereguoti į panašius posmus, visose temose ar per forumą eina nemažai posmų su neigiamom emocijom verysad.gif Bet čia man tai jau skamba kaip įžeidimas. Šiaip tai kiekvieno asmeninis reikalas kur jis išleidžia pinigus: ar prageria, ar prarūko, ar pralošia, ar pravalgo kabakuose, ar praperka Tupperware prekes ir nereik čia mums tokių linkėjimų  ax.gif
Laurindre, laukiam žydiškos silkutės mirksiukas.gif

mano nuomone irgi tokia pati drinks_cheers.gif nesuprantu koksai kieno reikalas kur mes"svaistom"SAVO pinigus doh.gif
as visada savo vyrui kalu y galva kad jis per menesy daugiau lt praruko nei as ant tw isleidziu smile.gif jau ziuriu nepyksta thumbup.gif o skardines atidarinet visada jam duodu,kad tik matytu koksai geris tas atidarytuvas mirksiukas.gif tai jau visada giria jy ir sako"kad tokio atidarytuvo dar nemates" 4u.gif

jetus mane tos kucios irgi is proto veda doh.gif norisi kazko naujovisko...bet dar reikia kad tas naujoves vaikuciai galetu valgyt,nes visokiu imantrybiu maniskiai nemegsta tai net nzn ka cia isgalvot doh.gif mergaites dalinkimes patarimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2009 12 19, 15:47)
Laba diena,
sakykit, ar galima TW indelius plauti indaplovej? Kiek domejausi tai galima, bet va isploviau duofix, ir man dangtelis dabar toks nesandarus, issikraipes, neuzsidaro normaliai

Šiaip tai distributorė sakė, kad galima plauti, tik plaunant rankomis, jie tarnauja ilgiau. Tai aš ir plaunu rankomis ax.gif P.S. Mano "visada šviežia" indelio dangtelis po plovimo indaplovėje, tai pasidarė ne visai apvalus, o ovalus, bet uždengiu vis tiek.

Aš dėl TW nesigailiu ir nemanau, kad tai yra pinigų švaistymas, gaminu namie daug, labai labai mažai naudojame pusgaminių, jie man padeda buityje, suprantu, kad gal norisi daugiau nei reiktų, bet sustabdau save. Jei perki tam, kad pasirodytum jog tavo virtuvėje pilna TW, tai tada ir yra švaistymas, o kitu atveju - ar tai švaistymas? Kiti kavinėse tuos pinigėlius leidžia, kiti turi n batų ar n kvepalų, o aš turiu daugiau indukų, tai kame čia problema? Vyrai vieni rūko, kiti žvejoja ar medžioja, o spinigai, šautuvai irgi daug kainuoja. Puikiai suprantu, kad gyvenau seniau ir be TW, bet seniau žmonės gyveno ir be TV, be kompų ir internetų. Tai gal čia irgi pinigų švaistymas? Juk gali sedėti vakare ir pro langelį žiūrėti, daineles dainuoti "sėdžiu aš prie langelio, laukiu aš bernelio...", siūliukus verpti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 12 20, 13:29)
Aš dėl TW nesigailiu ir nemanau, kad tai yra pinigų švaistymas, gaminu namie daug, labai labai mažai naudojame pusgaminių, jie man padeda buityje, suprantu, kad gal norisi daugiau nei reiktų, bet sustabdau save. Jei perki tam, kad pasirodytum jog tavo virtuvėje pilna TW, tai tada ir yra švaistymas, o kitu atveju - ar tai švaistymas? Kiti kavinėse tuos pinigėlius leidžia, kiti turi n batų ar n kvepalų, o aš turiu daugiau indukų, tai kame čia problema? Vyrai vieni rūko, kiti žvejoja ar medžioja, o spinigai, šautuvai irgi daug kainuoja. Puikiai suprantu, kad gyvenau seniau ir be TW, bet seniau žmonės gyveno ir be TV, be kompų ir internetų. Tai gal čia irgi pinigų švaistymas? Juk gali sedėti vakare ir pro langelį žiūrėti, daineles dainuoti "sėdžiu aš prie langelio, laukiu aš bernelio...", siūliukus verpti  lotuliukas.gif

o man tai smagu pasirodyti kaip pas mane tvarkinga saldytuve ir spintelese blush2.gif
galima be tw apsieiti,bet kai pamatai patoguma,praktiskuma ir t.t...be ju ne kad neina,bet nesinori gyventi 4u.gif

gerai kad priminei bigsmile.gif kai mano vyras nusipirko meskerei rite uz 700lt ziuriu kad nuo tada tylet pradejo del tw lotuliukas.gif o +dar rukymas=ojojoi kokios sumeles susidaro doh.gif
Atsakyti
Kregzde, draugike tu mano, aš ir Tw gaminių neplaunu indaplovėj lotuliukas.gif drinks_cheers.gif taupau juos biggrin.gif

Atnešu ir čia vieną paprastą bet labai skanų desertuką, kūčiom čia kaip ir ne prie ko blush2.gif

Pagerinti taleriai

Reikės:
1 pakelio talerių (geriausia arbatiniai, nes nesaldūs);
200g. grietinėlės;
50g. sviesto;150g. cukraus;
300g. saulėgrąžų;
150g. sezamo sėklų;
truputį džiovintų vaisių.

Grietinėlę, cukrų ir sviestą pakaitinam, kad sviestas ištirptų su cukrum. tada sudedam saulėgrąžas, sezamus ir džiovintus vaisius ir viską išmaišom. Visa šita atlieku 1l puoduke biggrin.gif
Į skardą sudedam talerius (aišku skardoje guli silikoninis paklotėlis tongue.gif ) ir uždedam po šaukštą gautos masės. kepam 10-15 min. 180 laipsniu temperatūros ikaitintoje orkaiteje.

user posted image

P.S. man jie be galo skanūs, labai greita ir paprasta, tik viena bėda, čia kaip su saulėgrąžom, su vienu taleriuku nepasiskaninsi blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Farsmak is silkes

200 gr silkes
6 kiausinai
1 obuolys, geriau rugstesnis
1 svoguno galva
1 v.s. aliejaus
2 v.s. acto
cukraus
druskos ir pipiru pagal skoni.
Kiausinius isverdame. Silke isdarinejame, nulupame oda. Silke smulkiai supjaustome. Svoguna nulupame, obuoli taip pat. Dedame i Quick Shefa. Susmulkiname. Tada 4 kiausinius isskirstome, atskirai trynius ir baltymus.Trynius dedame prie svogunu ir obuoliu, ten pat keliauja ir silke, taip pat ir saukstas acto. Pasmulkiname Quick Shefe. Trynius sutriname su 1 v.s. acto ir aliejaus, pridedame cukraus ir pipiru, druskytes. Turi gautis kazkas panasaus i padaziuka.
Silkes pasteta dedame i lekste, geriau butu pailga, kad butu galima suformuoti zuvies kuna. Galima prideti nupjauta zuvies galva ir uodega, del vaizdo.
Supjaustome 2 likusius kiausinius griezineliais (labai tinka kiausiniu pjaustykle), juos isdeliojame ant silkes mases. Visa sita grozi uzpilame tryniu padazu.
Svogunu laiskus susmulkiname ir apdedame zuvies sonus.
Skanaus.
As issiviriau tik 4 kiausinius, nes kazkaip praziopsojau, tai ant virsaus ju nedejau. Tryniu mase dariau mazajam Quick Shefiuke, tai is to kiekio man nelabai gavosi padazas, todel suverciau juos i bendra mase. Galvos ir uodegos neturejau, tai irgi apsiejau be ju. Sogunu laiskus uzberiau ant virsaus ir serviravau zuvies formos leksteje. Labai tiko prie karstu bulviu, o po to tepem ant duonos, kaip pasteta.
Zodziu, mums visai patiko, toks gana sventis kas patiekalas. Priklauso, kaip paserviruosite. bigsmile.gif
Originalas http://www.gastronom...pe.aspx?id=1263
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 12 20, 12:38)
gerai kad priminei bigsmile.gif kai mano vyras nusipirko meskerei rite uz 700lt ziuriu kad nuo tada tylet pradejo del tw lotuliukas.gif o +dar rukymas=ojojoi kokios sumeles susidaro doh.gif

O tu bent jau skandalą namie pakėlei? lotuliukas.gif

QUOTE(davija @ 2009 12 20, 12:39)
Kregzde, draugike tu mano, aš ir Tw gaminių neplaunu indaplovėj lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif taupau juos biggrin.gif

P.S. man jie be galo skanūs, labai greita ir paprasta, tik viena bėda, čia kaip su saulėgrąžom, su vienu taleriuku nepasiskaninsi blush2.gif  doh.gif

Taupios mes, nieko čia nepadarysi lotuliukas.gif

Reiks pabandyti, bet juk viskas kas gaunasi skaniai ir eina greitai ir daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 12 20, 16:39)
O tu bent jau skandalą namie pakėlei?  lotuliukas.gif 

pakeliau pakeliau didis.gif hihihi.gif ir kartojau vis "pabandyk tu man bumbet pamates nauja tw namie" lotuliukas.gif
Atsakyti
Apie vyrus šnekat lotuliukas.gif Maniškis vakar prisidirbo ir kol grįžau namo kankinosi lotuliukas.gif Sulaužė QC rankenėlės dantukus, nes sugalvojo kalakutieną juo sumalti doh.gif . Grįžtu namo, o jis ir sako: "Pas mus nelaimė namuose atsitiko" doh.gif Atneša nabagėlis sulaužytą rankenėlę ir jau laukia kada bus skandalas pakeltas. Toks juokas suėmė. O jis "aš taip pergyvenau, kad norėjau nerodyti, nes tu esi neprognozuojama dėl to tupperware" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 12 20, 17:34)
Apie vyrus šnekat  lotuliukas.gif Maniškis vakar prisidirbo ir kol grįžau namo kankinosi  lotuliukas.gif Sulaužė QC rankenėlės dantukus, nes sugalvojo kalakutieną juo sumalti  doh.gif . Grįžtu namo, o jis ir sako: "Pas mus nelaimė namuose atsitiko"  doh.gif Atneša nabagėlis sulaužytą rankenėlę ir jau laukia kada bus skandalas pakeltas. Toks juokas suėmė. O jis "aš taip pergyvenau, kad norėjau nerodyti, nes tu esi neprognozuojama dėl to tupperware"  lotuliukas.gif

hah.gif hah.gif hah.gif vargsas tavo vyras biggrin.gif
o tai ka tu darei? g.gif bigsmile.gif mirksiukas.gif ar vyras dar gyvas lotuliukas.gif mirksiukas.gif ???
Atsakyti