Laba diena,
sakykit, ar galima TW indelius plauti indaplovej? Kiek domejausi tai galima, bet va isploviau duofix, ir man dangtelis dabar toks nesandarus, issikraipes, neuzsidaro normaliai
QUOTE(Sigitano @ 2009 12 19, 16:47)
Laba diena,
sakykit, ar galima TW indelius plauti indaplovej? Kiek domejausi tai galima, bet va isploviau duofix, ir man dangtelis dabar toks nesandarus, issikraipes, neuzsidaro normaliai
Siaip ant kiekvienos serijos buna parasyta ar galima plauti ar ne.
Mano kūčiukai, pagal senasias tradicijas, tokie pasnykiniai Miltai, druskytė, cukriuko, mielių, vandens, aguonų. Suminkau taip kaip ir bulkas, paskui su žirklėm karpau karpau karpau karpau..... ir iškepu. Mano vaikam skaniausi
QUOTE(cius @ 2009 12 19, 18:41)
o gal tw mieline tešla tiktu?
Tai žinoma, bet tai toli nuo tradicijų nes dedasi kiaušas, pienas Tik dar aguonų įminkyk.
QUOTE(etaeta @ 2009 12 19, 18:29)
Siaip ant kiekvienos serijos buna parasyta ar galima plauti ar ne.
TAi cia tipo ant dugno ziureti?
QUOTE(Sigitano @ 2009 12 19, 19:48)
TAi cia tipo ant dugno ziureti?
Nelabai zinau kas tas duofix, jeigu cia is iso duo serijos, tai raso,kad juos galima plauti indaploveje. Siaip kreipkites i sandeli arba Vilniaus arba Kauno, turetu pakeisti jeigu sandarume problema.
QUOTE(rapolas @ 2009 12 19, 11:52)
Kiekvienas turi savo nuomone, jei jums tai daiktų sekta , nepirkit ir neskaitykit sio puslapio
Ir neskaičiau daug metų, bet va smalsumas pagavo...
Ir pasmalsavus supratau, kad nieko nepraradau per tą laiką.
Neskaitysiu ir dar daug metų.
Sėkmės švaistant pinigėlius
Pasnekute, niekada nesakyk niekada....
Nesvaistai sioj srity ,tai svaistai kitur ...kitaip nebuna pas moteris
Man irgi TW nereiktu,jeigu kaip nekurios saldyta piciuke ar 6 desreles parsinesciau ir pietus seimynai atseit yra ..tai kam tie TW,ar ne ?Kaip toj dainoj,kai nieko neturi,tai ir nereikia nieko .Tai tiek ....
QUOTE(davija @ 2009 12 19, 14:22)
Laurindre, laukiam recepto arba reportažo apie kūčiukus Man pirktiniai skanesninegu naminiai, bet šiemet Javinės pirkau, tai žiauriai saldūs ir dabar jau noriu naminių, man mama visad iškepa KŪČIUKŲ, bet sakau, gal ir man reiktų išsikept.....
Pernai kepiau grynus pasnikinius, vanduo, miltai, mieles, druska, cukrus ir aguonos. Visai skanus gavosi, net vezlys valge.
Siandien pabandziau pasidaryti farsmaka is silkes. Po to nusprendziau susirasti kieno tai virtuve. Pasirodo zydu. Ryt parasysiu recepta. Beveik tinkamas kuciu stalui O svarbiausia Quichefe gerai darosi