Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Laba diena,
sakykit, ar galima TW indelius plauti indaplovej? Kiek domejausi tai galima, bet va isploviau duofix, ir man dangtelis dabar toks nesandarus, issikraipes, neuzsidaro normaliai
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2009 12 19, 16:47)
Laba diena,
sakykit, ar galima TW indelius plauti indaplovej? Kiek domejausi tai galima, bet va isploviau duofix, ir man dangtelis dabar toks nesandarus, issikraipes, neuzsidaro normaliai

Siaip ant kiekvienos serijos buna parasyta ar galima plauti ar ne. 4u.gif
Atsakyti
Aš jau išsikepiau kučiukus, thumbup.gif juos darau mažučius žirnio didumo, thumbup.gif nes dideli nepatinka schmoll.gif , o namuose kepti patys skaniausi thumbup.gif
Atsakyti
o palei koki recepta kučiukus kepet?
jeigu nepaslaptis smile.gif
Atsakyti
Mano kūčiukai, pagal senasias tradicijas, tokie pasnykiniai smile.gif Miltai, druskytė, cukriuko, mielių, vandens, aguonų. Suminkau taip kaip ir bulkas, paskui su žirklėm karpau karpau karpau karpau..... ir iškepu. Mano vaikam skaniausi smile.gif
Atsakyti
o gal tw mieline tešla tiktu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cius @ 2009 12 19, 18:41)
o gal tw mieline tešla tiktu? ax.gif

Tai žinoma, bet tai toli nuo tradicijų smile.gif nes dedasi kiaušas, pienas smile.gif Tik dar aguonų įminkyk.
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 12 19, 18:29)
Siaip ant kiekvienos serijos buna parasyta ar galima plauti ar ne.  4u.gif

TAi cia tipo ant dugno ziureti?
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2009 12 19, 19:48)
TAi cia tipo ant dugno ziureti?

Nelabai zinau kas tas duofix, jeigu cia is iso duo serijos, tai raso,kad juos galima plauti indaploveje. Siaip kreipkites i sandeli arba Vilniaus arba Kauno, turetu pakeisti jeigu sandarume problema. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2009 12 19, 11:52)
Kiekvienas turi savo nuomone, 4u.gif  jei jums tai daiktų sekta thumbup.gif, nepirkit thumbup.gif  ir neskaitykit sio puslapio thumbup.gif

Ir neskaičiau daug metų, bet va smalsumas pagavo...
Ir pasmalsavus supratau, kad nieko nepraradau per tą laiką.
Neskaitysiu ir dar daug metų.
Sėkmės švaistant pinigėlius mirksiukas.gif
Atsakyti

Pasnekute, niekada nesakyk niekada.... biggrin.gif

Nesvaistai sioj srity tongue.gif ,tai svaistai kitur ...kitaip nebuna pas moteris ax.gif

Man irgi TW nereiktu,jeigu kaip nekurios saldyta piciuke ar 6 desreles parsinesciau ir pietus seimynai atseit yra mirksiukas.gif ..tai kam tie TW,ar ne ?Kaip toj dainoj,kai nieko neturi,tai ir nereikia nieko lotuliukas.gif .Tai tiek .... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 12 19, 14:22)
Laurindre, laukiam recepto arba reportažo apie kūčiukus mirksiukas.gif Man pirktiniai skanesninegu naminiai, bet šiemet Javinės pirkau, tai žiauriai saldūs ir dabar jau noriu naminių, man mama visad iškepa KŪČIUKŲ, bet sakau, gal ir man reiktų išsikept.....

Pernai kepiau grynus pasnikinius, vanduo, miltai, mieles, druska, cukrus ir aguonos. Visai skanus gavosi, net vezlys valge. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Siandien pabandziau pasidaryti farsmaka is silkes. Po to nusprendziau susirasti kieno tai virtuve. Pasirodo zydu. Ryt parasysiu recepta. Beveik tinkamas kuciu stalui bigsmile.gif O svarbiausia Quichefe gerai darosi thumbup.gif
Atsakyti