Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Bijuna @ 2009 12 18, 09:43)
Sveikos, sausio naujienose radau toki sakinuka: "Būk aktyvus 53 sav. užsakyk bent už 270 Lt......." Cia taip iseina, kad nebutina 360 Lt ??????

29 diena visas pasaulis daro uzsakymus, todel ir leidzia daryti bent min.
Atsakyti
Niu va, dejavau, kad nėr užsakymų, išsiuntinėjau naujas nuolaidas ir ką gi, atrodo nemažai gausis ax.gif
Gal 53 sav. užsakymą jau būtų galima siūsti kitą savaitę, kaip manot?
Faina būtų, iki Naujų spėt gaut bigsmile.gif , na truputį pasvajavau biggrin.gif
Atsakyti
Rosee, na va matai, kai atrodo jau pabaiga, o tik šast ir vėl iš pradžių 4u.gif drinks_cheers.gif
Daryk geriau 1 sav. tada dar aktyvume sudalyvausi, o 53 tik skaičiuosis bendram pardavimui prie didžiųjų savaičių mirksiukas.gif čia mums taip aiškino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 12 18, 11:56)
Niu va, dejavau, kad nėr užsakymų, išsiuntinėjau naujas nuolaidas ir ką gi, atrodo nemažai gausis  ax.gif
Gal 53 sav. užsakymą jau būtų galima siūsti kitą savaitę, kaip manot?
Faina būtų, iki Naujų spėt gaut  bigsmile.gif , na truputį pasvajavau  biggrin.gif

Dabar jau neaisku, kada prekes gausim, prasideda sventes, o per jas mazai kas ir dirba g.gif
Atsakyti
Na mergaites, pradedam kalbas apie Kūčias mirksiukas.gif Gal kas turit kokį superinį receptuką savo firminį, žinoma gaminamą tik su Tw įranga tongue.gif

Pas mus tai kūčios tokios netradicinės, nes aš vistik mišarinytes darau su majonezu, ir silkė su burokėliais žele žiede su majonezu ir kepu krabų lazdeles tešloje, kur dedas ir majonezo doh.gif
Atsakyti
TUPPERWARE indai, Negalim be jų smile.gif

GALIM, GALIM thumbup.gif

KUO PUIKIAUSIAI thumbup.gif

Dar viena daiktų sekta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2009 12 19, 10:19)

GALIM, GALIM  thumbup.gif

KUO PUIKIAUSIAI  thumbup.gif

Dar viena daiktų sekta  doh.gif

o mes negalim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2009 12 19, 11:19)

GALIM, GALIM  thumbup.gif

KUO PUIKIAUSIAI  thumbup.gif

Dar viena daiktų sekta  doh.gif

Kiekvienas turi savo nuomone, 4u.gif jei jums tai daiktų sekta thumbup.gif, nepirkit thumbup.gif ir neskaitykit sio puslapio thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapolas: 19 gruodžio 2009 - 10:53
QUOTE(rapolas @ 2009 12 19, 11:52)
Kiekvienas turi savo nuomone, 4u.gif  jei jums tai daiktų sekta thumbup.gif, nepirkit thumbup.gif  ir neskaitykit sio puslapio thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Galima ir be ju, zinoma, daug metu gyvenom ir nenumirem. Bet jei gali pasilengvinti sau gyvenima, tai kodel gi ne mirksiukas.gif

O kucioms kepsime kuciukus thumbup.gif
Atsakyti
Bet žmonės ryškiai neturi ką veikti doh.gif Aš gi neinu per kitus forumus ir nerašinėju, kad be to ar ano mes galim lotuliukas.gif Aišku, kad galim be jų, bet nenorim mirksiukas.gif

O kaip kepate šližikus? Gal pasidalintumėte? Kiek pamenu, tai ten dar paprastesnė tešla maišoma.
Atsakyti
Laurindre, laukiam recepto arba reportažo apie kūčiukus mirksiukas.gif Man pirktiniai skanesninegu naminiai, bet šiemet Javinės pirkau, tai žiauriai saldūs ir dabar jau noriu naminių, man mama visad iškepa KŪČIUKŲ, bet sakau, gal ir man reiktų išsikept.....
Atsakyti