Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(rosee @ 2009 11 26, 13:37)
Davija, dėkui už duonytės receptą  4u.gif

Jo super duonytė iškepta smile.gif skanumėlis gardumėlis, antra kartą dar geriau gausis ir gamintas lydytas sūrelis su žolelėmis sprogsta ore.
Atsakyti
mergaites vienu ausies kampuku nugirdau kad per sausio men.didziasias savaites bus nuolaidos tuper chef puodam bigsmile.gif ir kad dar atsiras naujas "didysis cepelinu"puodas 11.5l bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif gal kuri zinot ka daugiau ir tiksliau bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš tai cepus jei verdu, tai keliuose puoduose ir tik dviem aukštais, dideli man nepasiteisina, taip patogiau.
Bet va toks didžiulis puodas, tiksliau jau katilas, kokiai šaltienai ar rudens gėrybių ruošimui, tai gal ir nieko, bet vistiek gargaras, kasdien nesinaudosi, o vietą tai užims g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 11 26, 17:17)
Aš tai cepus jei verdu, tai keliuose puoduose ir tik dviem aukštais, dideli man nepasiteisina, taip patogiau.
Bet va toks didžiulis puodas, tiksliau jau katilas, kokiai šaltienai ar rudens gėrybių ruošimui, tai gal ir nieko, bet vistiek gargaras, kasdien nesinaudosi, o vietą tai užims  g.gif

as tai is mamytes tokio didumo aluminy puoda parisgabenau bigsmile.gif tai jame cepelinus verdu 4u.gif bet dangcio nera doh.gif tai ilgai vanduo neuzverda unsure.gif
man tai sitas laaabai reikalingas butu...o dar juk tw bigsmile.gif mirksiukas.gif
bet kainyte jauciu bus.................. blink.gif sake kad -20%bus kazkuriems puodams bigsmile.gif
nu kas cia pas mus visko daugiausiai zino g.gif jurgitak man atrodo mirksiukas.gif
dar vixiuke budavo ar ne g.gif ji db dingus kazkur unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 11 26, 16:00)
Šiandien pirmąkart paragavau Florentinus , gal kuri bandėt išsikepti?

As kepu florentinus, tik naudoju tiesiog jiems skirtus miltelius. Dedu dvigubai daugiau priedu (t.y. riesutus, saulegrazas, razinas, cukatus ir t.t.) ant rekomenduojamos normos kuri yra parasyta ant pakeliu. Siaip labai skanu. Kepu keksiuku krepseliuose, popieriniuose tuose 4u.gif
Atsakyti
Oho koooks puodas bigsmile.gif aš tai net neturėčiau kur dėt schmoll.gif pas mane 6l. puodas metuose tik kelis kart būna naudojamas.... ne cepelinų aš virėja, metuos tik porą kartų irverdu doh.gif nors mėgėja didelė bigsmile.gif

Aš tai tik žinau didžiųjų savaičių aktyvumo dovanas, kas do pasiūlymai bus negirdėjau schmoll.gif
Atsakyti
Na rizikuoju ir imu tuos naujus peilius ax.gif . Kaip jau bus taip bus. Tikiuosi, kad žiauriai nenusivilsiu hi.gif

Tik man nereikia stovo , tai galiu kam nors paimti . mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2009 11 26, 19:38)
Na rizikuoju ir imu tuos naujus peilius  ax.gif . Kaip jau bus taip bus. Tikiuosi, kad žiauriai nenusivilsiu  hi.gif

Tik man nereikia stovo , tai galiu kam nors paimti .  mirksiukas.gif

Peilių stovas rezervuotas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(urgit@ @ 2009 11 26, 19:00)
As kepu florentinus, tik naudoju tiesiog jiems skirtus miltelius. Dedu dvigubai daugiau priedu (t.y. riesutus, saulegrazas, razinas, cukatus ir t.t.) ant rekomenduojamos normos kuri yra parasyta ant pakeliu. Siaip labai skanu. Kepu keksiuku krepseliuose, popieriniuose tuose  4u.gif

Kas per milteliai g.gif prasom apsviesti ax.gif
Atsakyti
Va, mergaitės, sakiau, tik garsiai ir labai norėkit STOVO, ir turėsit bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 26, 21:52)
Va, mergaitės, sakiau, tik garsiai ir labai norėkit STOVO, ir turėsit bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na nuskilo tau lotuliukas.gif

Na didelis puodas kainuos konkrečiai, o išsivirti vieną ar du kartus per metus cepelinus - tai tikrai gaila pinigų. Čia jau, mergos, būtų tiesiog tuperwarinė manija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 26, 22:52)
Va, mergaitės, sakiau, tik garsiai ir labai norėkit STOVO, ir turėsit bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

as kalbu kalbu labai GARSIAI bigsmile.gif jau lyg kaip ir suderejau su viena ir su kita mamyte rolleyes.gif bet bijau kad vistiek galiu likt be jo...nes dar tiksliai neuzgarantavo kad jis bus unsure.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 11 26, 19:03)
Oho koooks puodas bigsmile.gif aš tai net neturėčiau kur dėt schmoll.gif pas mane 6l. puodas metuose tik kelis kart būna naudojamas.... ne cepelinų aš virėja, metuos tik porą kartų irverdu doh.gif nors mėgėja didelė bigsmile.gif

o man cepelinus ir visokius kugelius reikia daznai gaminti doh.gif nes mano vyrai megsta sociai pavalgyti blush2.gif o ir pati nespjaunu y cepelinu puse blush2.gif ax.gif
Atsakyti