Iš instrukcijos silikono formoms:
Išimtis: Mes vis dėlto rekomenduojame patepti vidinį silikoninės formos paviršių minimaliu riebalų kiekiu tais atvejais, kai formoje Jūs ruošiate patiekalus, turinčius labai mažą riebalų kiekį, pavyzdžiui, biskvitinę tešlą ar drebučius.
Prieš išimant kepinį, formą būtina 10-15 min. pastatyti atvėsti. Po to reikėtų ranka apčiupinėti paeiliui visą formą iš išorės, šiek tiek paspaudžiant formą. Tada bus lengva išimti formoje esantį patiekalą.
Norint iš formos išimti ledus, drebučius ar putėsius, prieš tai ją reikia įdėti į šiltą vandenį.
Prieš išimant trapų kepinį su smulkiais raštais, formą reikia visiškai atvėsinti tada kepinys nesuirs.
Nesupratau, o tai ko negalima rašyti?
Papildyta:
O dar noriu paklaust 53 sav tai nuo gruodžio 28 dienos prasideda?
Papildyta:
QUOTE(Kamela @ 2009 12 15, 19:02)
Papildyta:
Papildyta:
Rasyti galima viska susijusi su Tupperware iskyrus prekyba
QUOTE(Kamela @ 2009 12 15, 20:02)
Papildyta:
Papildyta:
negalima siulyti prekiu forume
kodel nerodo kaledinio katalogo.
QUOTE(Asese @ 2009 12 15, 17:36)
Aš dabar verdu bulves MicroPlus ąsotėlyje
Dabar spėju perpietus ir bulves, ir bulvių košę šeimynai išvirti
Dabar spėju perpietus ir bulves, ir bulvių košę šeimynai išvirti
Dėkui Reiks išbandyti gaila, kad mikropliuso dabar nėra išpardavimuose, pasiimčiau atsisveikinimui su tuperiu
QUOTE(Kamela @ 2009 12 15, 20:02)
kalendoriuje rašo, kad nuo 28d.
Mano mini max 850 ml. įtrūko per sulenkimą ir leidžia. Įdomu ar galiu aš pati pasikeisti jį sandelyje, nes ta moteriškė kur pardavė jau nedirba tuperyje .
O taip gaila , aš kiekvieną dieną dribsnius su jogurtu nešuosi į darbą
QUOTE(Vilmoska @ 2009 12 16, 09:22)
Mano mini max 850 ml. įtrūko per sulenkimą ir leidžia. Įdomu ar galiu aš pati pasikeisti jį sandelyje, nes ta moteriškė kur pardavė jau nedirba tuperyje .
Pakeis, manau, tikrai
Rosee, niekas taves neisleis Nors as irgi galvoju, kad gana
QUOTE(laurindre @ 2009 12 16, 09:31)
Rosee, niekas taves neisleis Nors as irgi galvoju, kad gana
Ar jau virtuvė pilna tw?
Nu pasakykit, kas su tuo greitkračiu darosi, nu vėl nusitrynė man visa matavimo skalė Aš juk ką tik, pasikeičiau. savo 10 metį kaip keičiau vos keli buvo pasitrynę, o daba tie geltoni jau trečias, ką čia TW "chimičina"?
QUOTE(airise @ 2009 12 15, 20:00)
Iš instrukcijos silikono formoms:
Išimtis: Mes vis dėlto rekomenduojame patepti vidinį silikoninės formos paviršių minimaliu riebalų kiekiu tais atvejais, kai formoje Jūs ruošiate patiekalus, turinčius labai mažą riebalų kiekį, pavyzdžiui, biskvitinę tešlą ar drebučius.
Prieš išimant kepinį, formą būtina 10-15 min. pastatyti atvėsti. Po to reikėtų ranka apčiupinėti paeiliui visą formą iš išorės, šiek tiek paspaudžiant formą. Tada bus lengva išimti formoje esantį patiekalą.
Norint iš formos išimti ledus, drebučius ar putėsius, prieš tai ją reikia įdėti į šiltą vandenį.
Prieš išimant trapų kepinį su smulkiais raštais, formą reikia visiškai atvėsinti tada kepinys nesuirs.
labai ačiū visoms atsakiusioms į mano klausimą apie silikonines formas
QUOTE(rosee @ 2009 12 15, 16:51)
Nu bliamba, kaip ir niekas iš sausio pasiūlų nedomina, o 53 savaitė paskutinis terminas užsakymui Ne visus daikčiukus esu gavusi, nors ir apmokėjusi seniausiai. Negi teks pačiai pirkt nesulaukus nuolaidų iš katalogo
Panos, gal kokių užtepėlių sumuštiniams žinot? Neparašiau, kad prie brendžiuko kolektyvui tiktų
Panos, gal kokių užtepėlių sumuštiniams žinot? Neparašiau, kad prie brendžiuko kolektyvui tiktų
Mane tai iš sausio naujienų labiausia žavi mėlyni buteliai ir buteliai ir kaina Aš dabar tiek skaitau apie vandens naudą mūsų organizmui, o čia dabar tie buteliukai, nešiotis vandenukui
Rosee, nežinau, kaip tau su vadovyte sekas, bet dabar niekas nieko neišbraukinėja, vakar mūsų distributorė sakė, kad net galima būt ir 12 sav. neaktyviam, tada pasidarai vieną užsakymą ir vėl aktyvus
Apie ryžių indą kalbant, tai vakar susirinkime, minėjo, kad moterys ten labai šauniai verda ŽIRNIUS, prieš tai pamirkytus Servo Fikse
Rosee, pabandyk užtepėlę kur Eglė buvo atsiuntus su pupom: kažkaip taip, konservuotas pupas su QuickChefu susmulkini, įspaudi česnako, balzamiko acto ar pan. ir tepi ant prancūziško batono ar pan., mus vaišino susirinkime - labai skanu