Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Iš instrukcijos silikono formoms:
• Išimtis: Mes vis dėlto rekomenduojame patepti vidinį silikoninės formos paviršių minimaliu riebalų kiekiu tais atvejais, kai formoje Jūs ruošiate patiekalus, turinčius labai mažą riebalų kiekį, pavyzdžiui, biskvitinę tešlą ar drebučius.
• Prieš išimant kepinį, formą būtina 10-15 min. pastatyti atvėsti. Po to reikėtų ranka apčiupinėti paeiliui visą formą iš išorės, šiek tiek paspaudžiant formą. Tada bus lengva išimti formoje esantį patiekalą.
• Norint iš formos išimti ledus, drebučius ar putėsius, prieš tai ją reikia įdėti į šiltą vandenį.
• Prieš išimant trapų kepinį su smulkiais raštais, formą reikia visiškai atvėsinti – tada kepinys nesuirs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 15 gruodžio 2009 - 19:01
swoon.gif Nesupratau, o tai ko negalima rašyti? mastau.gif
Papildyta:
O dar noriu paklaust 53 sav tai nuo gruodžio 28 dienos prasideda?
Atsakyti
QUOTE(Kamela @ 2009 12 15, 19:02)
swoon.gif Nesupratau, o tai ko negalima rašyti?  mastau.gif
Papildyta:

Rasyti galima viska susijusi su Tupperware iskyrus prekyba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamela @ 2009 12 15, 20:02)
swoon.gif Nesupratau, o tai ko negalima rašyti?  mastau.gif
Papildyta:

negalima siulyti prekiu forume 4u.gif
Atsakyti
kodel nerodo kaledinio katalogo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 12 15, 17:36)
Aš dabar verdu bulves MicroPlus ąsotėlyje  thumbup.gif
Dabar spėju perpietus ir bulves, ir bulvių košę šeimynai išvirti  4u.gif

Dėkui 4u.gif Reiks išbandyti biggrin.gif gaila, kad mikropliuso dabar nėra išpardavimuose, pasiimčiau atsisveikinimui su tuperiu smile.gif
QUOTE(Kamela @ 2009 12 15, 20:02)

kalendoriuje rašo, kad nuo 28d. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano mini max 850 ml. įtrūko per sulenkimą ir leidžia. Įdomu ar galiu aš pati pasikeisti jį sandelyje, nes ta moteriškė kur pardavė jau nedirba tuperyje g.gif .
O taip gaila , aš kiekvieną dieną dribsnius su jogurtu nešuosi į darbą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2009 12 16, 09:22)
Mano mini max 850 ml. įtrūko per sulenkimą ir leidžia. Įdomu ar galiu aš pati pasikeisti jį sandelyje, nes ta moteriškė kur pardavė jau nedirba tuperyje  g.gif .
O taip gaila , aš kiekvieną dieną dribsnius su jogurtu nešuosi į darbą  verysad.gif

Pakeis, manau, tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Rosee, niekas taves neisleis mirksiukas.gif Nors as irgi galvoju, kad gana doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 12 16, 09:31)
Rosee, niekas taves neisleis mirksiukas.gif Nors as irgi galvoju, kad gana doh.gif

Ar jau virtuvė pilna tw? smile.gif

Nu pasakykit, kas su tuo greitkračiu darosi, nu vėl nusitrynė man visa matavimo skalė mega_shok.gif Aš juk ką tik, pasikeičiau. aggressive.gif savo 10 metį kaip keičiau vos keli buvo pasitrynę, o daba tie geltoni jau trečias, ką čia TW "chimičina"?
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2009 12 15, 20:00)
Iš instrukcijos silikono formoms:
• Išimtis: Mes vis dėlto rekomenduojame patepti vidinį silikoninės formos paviršių minimaliu riebalų kiekiu tais atvejais, kai formoje Jūs ruošiate patiekalus, turinčius labai mažą riebalų kiekį, pavyzdžiui, biskvitinę tešlą ar drebučius.
• Prieš išimant kepinį, formą būtina 10-15 min. pastatyti atvėsti. Po to reikėtų ranka apčiupinėti paeiliui visą formą iš išorės, šiek tiek paspaudžiant formą. Tada bus lengva išimti formoje esantį patiekalą.
• Norint iš formos išimti ledus, drebučius ar putėsius, prieš tai ją reikia įdėti į šiltą vandenį.
• Prieš išimant trapų kepinį su smulkiais raštais, formą reikia visiškai atvėsinti – tada kepinys nesuirs.

labai ačiū visoms atsakiusioms į mano klausimą apie silikonines formas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 12 15, 16:51)
Nu bliamba, kaip ir niekas iš sausio pasiūlų nedomina, o 53 savaitė paskutinis terminas užsakymui  blink.gif Ne visus daikčiukus esu gavusi, nors ir apmokėjusi seniausiai. Negi teks pačiai pirkt nesulaukus nuolaidų iš katalogo  doh.gif

Panos, gal kokių užtepėlių sumuštiniams žinot? Neparašiau, kad prie brendžiuko kolektyvui tiktų  biggrin.gif

Mane tai iš sausio naujienų labiausia žavi mėlyni buteliai bigsmile.gif thumbup.gif ir buteliai ir kaina biggrin.gif Aš dabar tiek skaitau apie vandens naudą mūsų organizmui, o čia dabar tie buteliukai, nešiotis vandenukui thumbup.gif

Rosee, nežinau, kaip tau su vadovyte sekas, bet dabar niekas nieko neišbraukinėja, vakar mūsų distributorė sakė, kad net galima būt ir 12 sav. neaktyviam, tada pasidarai vieną užsakymą ir vėl aktyvus mirksiukas.gif

Apie ryžių indą kalbant, tai vakar susirinkime, minėjo, kad moterys ten labai šauniai verda ŽIRNIUS, prieš tai pamirkytus Servo Fikse ax.gif

Rosee, pabandyk užtepėlę kur Eglė buvo atsiuntus su pupom: kažkaip taip, konservuotas pupas su QuickChefu susmulkini, įspaudi česnako, balzamiko acto ar pan. ir tepi ant prancūziško batono ar pan., mus vaišino susirinkime - labai skanu mirksiukas.gif

Atsakyti