Nu bliamba, kaip ir niekas iš sausio pasiūlų nedomina, o 53 savaitė paskutinis terminas užsakymui Ne visus daikčiukus esu gavusi, nors ir apmokėjusi seniausiai. Negi teks pačiai pirkt nesulaukus nuolaidų iš katalogo
Panos, gal kokių užtepėlių sumuštiniams žinot? Neparašiau, kad prie brendžiuko kolektyvui tiktų
QUOTE(gwidita @ 2009 12 15, 16:49)
Manau, kad ne naujienas ištrynė
Aš iš sausio nuolaidų manau, kad norėsiu ryžių indo. Kažkaip tuos ryžius pamėgom , o dar ir grikiams būtų gerai
Dabar visi dar neatsivalgė "zuikio" pagal Bijūnos receptą - o ten irgi ryžių reikia
QUOTE(gwidita @ 2009 12 15, 15:49)
ne ne , kelios merginos paskelbė, kad pigiau parduodą, tai moderatorė ir pasidarbavo , nurėžė 3 lapukus.
[quote=rosee,2009 12 15, 15:51]
Nu bliamba, kaip ir niekas iš sausio pasiūlų nedomina, o 53 savaitė paskutinis terminas užsakymui Ne visus daikčiukus esu gavusi, nors ir apmokėjusi seniausiai. Negi teks pačiai pirkt nesulaukus nuolaidų iš katalogo
Pas mane ta pati problema ,
Pas mane ta pati problema ,
QUOTE(rosee @ 2009 12 15, 16:55)
Ryžių indą sėkmingai naudoju karamelizuotiems riešutams, bet virti jame ryžių nebandžiau, brangi elektra.., gausis ryžiai "auksiniai" gal geriau jau Servofixe baigt virt
Mano viryklė elektrinė, tai mikrobangėj dar greičiau Bulvių jau nepamenu kaip viriau kitur - tik mikrobangėj
QUOTE(rosee @ 2009 12 15, 17:03)
Asese, tai tame ryžių inde ir bulvės išverdi ? Ir per kiek min?
Aš dabar verdu bulves MicroPlus ąsotėlyje , nes ryžių indo dar neturiu
Vienai buvei skaičiuoju maždaug 1,5 min, tris verdu 5 min, 8 bulves - 10 su puse min 800W Nežinau, gal kiek virimo laikas priklauso uo mikrobangės, reikia išsibandyt ir kiekvienai atrasti tinkamiausią virimo laiką Nuskutu, nuplaunu - vandens pilt nereikia. Man jos - tokios miltingos gaunasi
Dabar spėju perpietus ir bulves, ir bulvių košę šeimynai išvirti
QUOTE(Vilmoska @ 2009 12 15, 16:55)
ne ne , kelios merginos paskelbė, kad pigiau parduodą, tai moderatorė ir pasidarbavo , nurėžė 3 lapukus.
ai as jau maniau kad as cia ka pridirbau
Norėjasu paklaust pas visas dėl keksiukų formos. Turiu keksiukų formą kataloginę, kelis kartus kepiau joje keksiukus ir abu kartus man jie gerai neissieme, prikibo prie sonu ir apacios, turėjau su mentele atlipint nuo kraštų, bet apačios gražiai nepavyko atlipint, ir nesuprantu, ka as ne taip darau. Prieš kepima forma visada karštu vandeniu išplaunu, po to nusausinu ir supilu tešlą, o kai truputį pravėsta, tada bandau iškrapštyti, gal jie visiškai atvėst turi? ar kam nors prilimpa tešla prie silikoninių formų, ir dar man prilimpa prie karališkos formos apačios, bet sakau, gal dėl to, kad aš tik vos vos pravėsusius krapštau juos laukan
Ritaq,manau reikėjo patepti su aliejuku ar kokiu kitu riebaliuku formeles,tada pilti tešlą.Jeigu pati tešla turi daug riebalų,gal ir nebūtina,bet pyragams visokiems aš patepu.Man neprikimba.Žele jei darytum,irgi reikia patepti.
QUOTE(airise @ 2009 12 15, 10:29)
Ritaq,manau reikėjo patepti su aliejuku ar kokiu kitu riebaliuku formeles,tada pilti tešlą.Jeigu pati tešla turi daug riebalų,gal ir nebūtina,bet pyragams visokiems aš patepu.Man neprikimba.Žele jei darytum,irgi reikia patepti.
Silikoniniu formu negalima jokiu budu tepti jokiais riebalais, aliejais!!!!!! Nes taip jus trumpinat silikonines formos "gyvenima". Nebent kepat biskvita, tada reikia. Niekada nieko netepiau, viskas kuo puikiausiai issima, formas naudoju 5 metus Vienintele priezasti del ko neissieme keksai, matau tik tame, kad keksai buvo ne iki galo issikepe, nes iskepti gerai patys atsoksta nuo krasteliu Ir aisku nepamirstam apie 5 minutes vesinti formos su turiniu
Papildyta:
QUOTE(ritag @ 2009 12 15, 10:23)
Norėjasu paklaust pas visas dėl keksiukų formos. Turiu keksiukų formą kataloginę, kelis kartus kepiau joje keksiukus ir abu kartus man jie gerai neissieme, prikibo prie sonu ir apacios,
Ir i jusu klausima tuo paciu manau, atsakiau