Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Nu geras doh.gif Gavau iš ofiso siuntinį su skolomis. Dėžė 30*40 o joje pora sąskaitų ir volelis 5 cm dydžio sausainiukams pjaustyti. Nei juoktis nei verkt. Jei tokie bagoti, tai gal ir užsakymus nemokamai gali siūsti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 12 12, 16:13)
Nu geras doh.gif  Gavau iš ofiso siuntinį su skolomis. Dėžė 30*40 o joje pora sąskaitų ir volelis  5 cm dydžio sausainiukams pjaustyti. Nei juoktis nei verkt. Jei tokie bagoti, tai gal ir užsakymus nemokamai gali siūsti bigsmile.gif

doh.gif tai cia nenaujiena buna ir pas mus taip gauni siuntini ir pagalvoji ko kios ten prekes dydzio kad ta deze tokia didziule ,o kai pradedi pakuoti g.gif tai tarp kartininiu popieriu prekes ciut randi .popierius turbus tiek sveria kiek ir indai
Atsakyti
Norėjau jūsų paklausti iš kur gauti greitkračio tą kur vidui dedasi nežinau kaip paaiškinti ax.gif , bet gal supratot. Savąjį kažkur praganiau, per kraustymasi. g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ručikas @ 2009 12 13, 18:13)
Norėjau jūsų paklausti iš kur gauti greitkračio tą  kur vidui dedasi nežinau kaip paaiškinti  ax.gif , bet gal supratot.  Savąjį kažkur praganiau, per kraustymasi.  g.gif  doh.gif

Pabandyk sandelyje uzsiprasyti. Is brokuotu si detale juk gera buna, jiems nebent skale nusitrina. Turetu duoti, jei graziai paprasysi.
Beje, kuriam mieste rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri jau turit sausio naujienas ir galėtumėte paviešinti 4u.gif
Ir dar, dėl to kalėdinio pyrago, laikomo sūrinėje šaldytuve, na tai tikrai, gerą skonį įgavo essen.gif , nors ir po truputį jo vis mažėja, kažin ar sulauks kaėdų biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif
QUOTE(gwidita @ 2009 12 03, 22:50)
pabandysiu trumpai papliotkint tongue.gif
daug jau merginos pasake o ko gal nepasake as pasakysiu mirksiukas.gif
seimininkei uz surengta vakarely bus galima nusipirkti naujajy kviksefiuka uz 95lt(164)
53-4sav.nuolaidos
5l ultrapliusas=248lt(310)
3,8l T-chef puodas=499lt(639)
ryziu indas=65lt(81)
11,4l T-chef puodas=799lt(999)(as sakiau jurgitak kad tukstantuka sieks puodas mirksiukas.gif  tongue.gif )
silikono forma"gele"=74lt(103)
roziniai optimum:4,6l,2,9l,2,1l,1,3l,500ml.=169lt(234)
aktyvumas
1sav.uzsakymas uz>560lt=mikrofibros sluostukas
2sav.-------------uz>560lt=optimum"mu"2,1l
3sav.-------------uz>56olt=optimum"mu"1,3l
4sav.-------------uz>560lt=optimum"mu"500ml
53-4sav.jei grupe yvykdo tiksla,kekvienas aktyvus konsultantas (ne maziau 560lt)gauna "premium"2desertines sakutes
53-4sav.jei pasieka>1500lt"condiserve"rinkinukas 130ml+330ml+360ml
---------------------->1900lt 18cm auksta,raudona silikonke
---------------------->2800lt juodas termosas
---------------------->3700lt T-chef serijos Santoku5 peilis g.gif
---------------------->4400lt T-chef rinkinys:kiaurasamti+mentele+samtis
---------------------->5600lt T-chef Santoku7 peilis g.gif
---------------------->7600lt 8komplektai"premium"stalo yrankiu
  jei dar ka kas zino papildykit mane 4u.gif
Papildyta:
rosee sakei nori stalo yrankiu bigsmile.gif tai padaryk atsisveikinumui su tw uzsakyma uz 7400 lt ir pasidovanosi sau iseituviu dovana mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(zydrag @ 2009 12 15, 14:31)

dėkui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, sia man vaidenasi blink.gif Pratryne kažkas kažka smile.gif O gal ne..., kurioj ausy man zvimbia..... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 12 15, 13:41)
Sveikos, sia man vaidenasi blink.gif Pratryne kažkas kažka  smile.gif  O gal ne..., kurioj ausy man zvimbia.....  lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 12 15, 14:41)
Sveikos, sia man vaidenasi blink.gif Pratryne kažkas kažka  smile.gif  O gal ne..., kurioj ausy man zvimbia.....  lotuliukas.gif

o aš maniau, kad man vienai zvimbia bigsmile.gif
Matyt moderatorė buvo apsilankiusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 12 15, 13:41)

AHA ax.gif , Kažkas turbūt reklamą pavarė ?
Aš jau išsigandau, kad visai ištrins . blink.gif

Jūs ten nustokite su ta reklama , o tai mes neturėsim kur naujienų paskaityti mirksiukas.gif
Dievaži uždarys, nes jau kelis kartus buvo įspėjimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmoska: 15 gruodžio 2009 - 14:04
sveikos 4u.gif
o tai negalima naujienu surasyt ar as ne taip ka supratau dabar g.gif doh.gif
Atsakyti