Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Kamela @ 2009 12 10, 14:30)
Aš kepu uždengtą, pas mane orkaitė - dujinė, kepu 1 val. Ir tarkius nuplikinu verdančiu pienu.

sveikutes tw- mamytes 4u.gif

o sakyk tavo dujine kaip ir maniske degasi is virsaus ir apacios?nes pas mane vienu metu negali degt ir virsus ir apacia doh.gif tai as pakepu apacia o po to virsu g.gif
ydomu kaip tu kepi naudodama ultrapliusa g.gif nes as bijau jy ysigyt kad nesudeginciau su dujine orkaite doh.gif
nors jeigu silikonke atlaike,tai ir jis turetu atlaikyt g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 12 10, 13:57)
sveikutes tw- mamytes 4u.gif

o sakyk tavo dujine kaip ir maniske degasi is virsaus ir apacios?nes pas mane vienu metu negali degt ir virsus ir apacia doh.gif tai as pakepu apacia o po to virsu g.gif
ydomu kaip tu kepi naudodama ultrapliusa g.gif nes as bijau jy ysigyt kad nesudeginciau su dujine orkaite doh.gif
nors jeigu silikonke atlaike,tai ir jis turetu atlaikyt g.gif  bigsmile.gif

manoji degasi tik iš apačios. Aš ir išgyvenau visokių stresų kaip isigijau Ultra pliusa, bet jau gal kokie 6 kartas kaip kepu, bet pirmiausia tokia vientisą skardą įkišu prie pat apačios, kad tiesioginė liepsna nekaitintų "Pliuso" paskui groteles, ir jau ant tu groteliu dedu puodą. Nes su ta tiesiogine liepsna aš savo silikoninį padėklą sudeginau sad.gif Mano orkaitė firmos "stoves" ir nežinau nei temperatūros, tik iš Oliverio išsistudijavau, koks skaičius maždaug turi laipsnių smile.gif tai kepu tarp 6-7 skaičiau turėtų būti 200-220.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamela: 10 gruodžio 2009 - 14:17
sestadieni 9.15 per rusu pirma kanala rodo laida skanestas tai tw ju remejei jau kaip grazei virtuve atrodo ir kaip fainai patiekalai poto gaminasi su tw indais
Atsakyti
Merginos, kokiu ideju turit keksiuku formelems? Toms naujoms? Be tinginio, kotletu, bulviu koses ir iprastiniu keksiuku.
Pasidalinam, a ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2009 12 10, 22:27)
Merginos, kokiu ideju turit keksiuku formelems? Toms naujoms? Be tinginio, kotletu, bulviu koses ir iprastiniu keksiuku.
Pasidalinam, a ax.gif

Kepiau plykitus sausainius - gavosi įdomiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jjjj @ 2009 12 10, 16:55)
sestadieni 9.15  per rusu pirma kanala rodo laida skanestas 

Aš ir mėgstu šią laidą drinks_cheers.gif man ten taip gražu wub.gif ta prasme TW indai biggrin.gif o dar patinka žiūrėt kaip žmonės nemoka naudotis TW indais lotuliukas.gif

"Įdomiai" biggrin.gif man tai tas žodis dažniausiai reiškia nieko gero doh.gif

Aš kepiau sveikuolių keksiukus, visai nieko, geriau nei įdomiai biggrin.gif

Song, želiukus dabar daryk mirksiukas.gif

Gal tas tunų tortas visai nieko drinks_cheers.gif bet noris kažko biški gal liesesnio blush2.gif kai negali porcijų valdyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 12 10, 22:45)
"Įdomiai" biggrin.gif man tai tas žodis dažniausiai reiškia nieko gero doh.gif

lotuliukas.gif aš čia apie formą kalbėjau lotuliukas.gif skonis visada vienodas, nesvarbu kokia forma. Gavosi tokie alia grybukai, nes iškilo virš formelės, ir kai išėmiau, "koteliai" susitraukė.
Atsakyti
As gavau formytes, bet dar nieo negaminau smile.gif bet savaitgalį sakėm su vaikais pabandysim daryti šokoladinius saldainius, nes pas mane jos ros nelygiais kraščiukais smile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Labai noriu šiais metais saldžias kalėdas padaryti visiem (dovanas), ir į dėžutes (TW) pridėti savo gamintų saldainių, tinginukų, keksiukų smile.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip su peiliais? gaunat juos? Aš užsakiau 48 savaitę, tai dar vis jų laukiu g.gif Kantrybė tai su ribom doh.gif
Atsakyti
g.gif g.gif na as tai paziuresiu tik sia savaitele uzsakiau tai lauksiu treciadienio paziuresiu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 12 11, 10:33)
Merginos, o kaip su peiliais? gaunat juos? Aš užsakiau 48 savaitę, tai dar vis jų laukiu g.gif Kantrybė tai su ribom doh.gif

Peilius gavau laiku, bet volelių su sausainių forma nebuvo, bet šią savaitę juos irgi atvežė. Ir dar gavau tą pyragėlių formelę , kur už aktyvumą buvo thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti