Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Siand nusipirkau maisymo sauksta wub.gif nu koks geris!negaliu atsidziaugt! thumbup.gif lyg ir nieko ypatingo,bet l.patogu.
Atsakyti
gwidita, puodas gražuolis 11l bigsmile.gif thumbup.gif Jimk jį drinks_cheers.gif Aš ir netikėjau, kad jis bus gražiojo dizaino ax.gif
O kas dar dėl sausio naujienų gero, man, tai gal, kad du eko buteliai už 34lt, jei svečias perka už 60lt ir daugiau ir žinoma 5l ultrapliusas bigsmile.gif Dar visa prabangos serija ax.gif

http://www.youtube.c...h?v=pZy09ue8xeo
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 12 09, 09:55)
gwidita, puodas gražuolis 11l bigsmile.gif  thumbup.gif Jimk jį drinks_cheers.gif Aš ir netikėjau, kad jis bus gražiojo dizaino ax.gif

http://www.youtube.c...h?v=pZy09ue8xeo

labas rytukas 4u.gif
kaip as to puodo noooriu wub.gif bet sventes,dovanos ir dar tas puodas doh.gif kaip viska suderint ir dar jam rast lituku unsure.gif

o ta butely tai fainai tu cia pareklamavai drinks_cheers.gif bet prie jo to "laikiklio"pas mus tai nebuvo g.gif o kaip pas jus g.gif 4u.gif
Atsakyti
o ta butely tai fainai tu cia pareklamavai drinks_cheers.gif bet prie jo to "laikiklio"pas mus tai nebuvo g.gif o kaip pas jus g.gif 4u.gif
[/quote]

Pas mane irgi be laikiklio. g.gif . O man jis truputėlį per didelis blush2.gif . Galėtų būti 0,5 arba 0,75 . Bet kaip ten sakoma - Dovanom arkliui į dantis nežiūrima ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 12 08, 23:04)

O kas čia per forma?

na kogero silikonine forma, joje galima kepti, saldytu kiausinio formos pyragelius, sokolada arba zeliukus smile.gif labai graziai atrodo zeliukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2009 12 09, 12:04)
na kogero silikonine forma, joje galima kepti, saldytu kiausinio formos pyragelius, sokolada arba zeliukus smile.gif labai graziai atrodo zeliukai  thumbup.gif

na kiausinio formos tai gal nelabai rasi TW, bet keksiuku mazu arba perliuku tikrai yra pirkti. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. Tai kuri siandiena TV3 laidoje "Susitikime virtuveje" dalyvavote? bigsmile.gif Ryskiai "serganti" Tw buvo lotuliukas.gif Taip faina stebeti buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 12 09, 22:55)
Sveikutes. Tai kuri siandiena TV3 laidoje "Susitikime virtuveje" dalyvavote?  bigsmile.gif  Ryskiai "serganti" Tw buvo  lotuliukas.gif  Taip faina stebeti buvo  blush2.gif

Virginija dirbanti senokai demonstruotoja smile.gif

QUOTE(laurindre @ 2009 12 09, 23:33)
Ir mes su kolege telefonu kalbejome ir komentavome lotuliukas.gif Bet Princeses jai ryskiai truksta doh.gif Visai ta jos skarda nesiziurejo schmoll.gif

Tas pyragas, sakė, būna labai minkštas iškepęs, daugybę kartų bandytas silikone, tačiau neįmanoma nesulaužius išimti, todėl kepė folija išklotoje formoje, kad galėtų išimti normaliai. Mano pirmas klausimas buvo jai apie tą formą pamačius laidą... Va ir negalėjo panaudot Princesės todėl doh.gif
Atsakyti
o per kur ta laida būna ir kelintą valandą? Gal kartos? Kaip gaila..
Nu nžn kaip kitoms, bet man tuperis žiauriai palengvino gyvenimą virtuvėje, nors ir ne megėja virtuvėje prie puodų kuistis g.gif
Va, kai nuklosiu darbe stalą tuperio induose, ot tada bus kolegių akys išpūstos bigsmile.gif , o man kaip patogu, lengvučiai, fainučiai wub.gif , tik gaila, kad Alegra baltos lėkštės neatvažiavo..
Merginos, kiek kavos plikyti į Samba 2ltr ąsotį?
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2009 12 10, 00:55)
Tai galejo ja bent pamojuot biggrin.gif

Man kai reikia tvirto pagrindo naudoju Ultra plius lazanijai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 12 10, 08:56)
Man kai reikia tvirto pagrindo naudoju Ultra plius lazanijai  mirksiukas.gif

Pats pyragas minkštas, todėl neina išimt iš silikono ax.gif . Na cia ne kugelis, ant stalo gi nepadėsi iškepusi tokiam inde filmavimui mirksiukas.gif ... Be to būtų gaila pjaustyti ultrapluse, kad ir sambos mentele... Man nuo šaukšto ultraplusas susibraižė negražiai (plovą gaminant) verysad.gif
Atsakyti
[quote=rosee,2009 12 10, 07:38]
o per kur ta laida būna ir kelintą valandą? Gal kartos? Kaip gaila..

Visas Lino laidas žiūriu. Ir vis atkreipiu dėmesį, kad tuperware pasklidęs po visą lietuvą.
O šios laidos pati irgi nemačiau doh.gif , bet kai merginos pradėjo pasakoti tai susiradau trumpą ištrauką
http://receptai.iki....eptai/view/3427
Atsakyti