Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Bijuna @ 2009 12 07, 10:59)
Reziume: Kai kepate tokio dydzio, pakankamai brangios savikainos ir daug darbo reikalaujancius kepinius - laikykites recepturos  lotuliukas.gif  Man cia pamoka. blush2.gif

drinks_cheers.gif
Prajuokinai su tuo priminimu lotuliukas.gif
O man tilpo į Princesę ir Karūna, vieną ant kito sudėjau į Didžiąją tortinę.
Na paskanininmui galima bus ant jo kokį glajų užpilti ar paprasčiausiai cukraus pudra apibarstyti, manau, nesipjautų skonis.

Ar galima sūrio malūnėliu migdolus smulkinti? Gal kuri bandėt?
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 12 07, 09:30)
Niu va, savaitgalį kepiau Jūsų kalėdinį pyragą iš džiovintų vaisių, ėmiau per pusę ir kiaušus 3vnt. dėjau, neapsižiūrėjau, kad daugiau nėra, vietoje juodų serbentų- spanguoles, na dar ten kažkaip ne pagal receptūrą, kadangi romo neturėjau, tai vaisius mirkiau vandenyje, o po to dar ir vyšnių užpiltinėje. Na žinokit, visgi, reikia tos receptūros laikytis ir to romo reikia, dėjau vanilinio, bet kažkoks beskonis gavosi, kažkokia makalūzė  biggrin.gif  Bet, kadangi, esu nepataisoma smaližė, bet laikausi dietos, gal ir gerai, kad toks gavosi, mažiau susivalgys ir ilgiau bus  biggrin.gif  Ir dar, visai ne sausas  g.gif
Atidariau sezoną ryžių indui, jame karamelizuotus migdolus mikrobangėje dariau. Viskas būtų buvę gerai, bet lb norėjosi, kad jie suliptų. Gal reikėjo nesmulkintus dėti? Ir merginos, prašymas, rašykit receptuose kokį galingumą mikrobangėje nustatyti
Tai va, kokia esu visai netikus, nes turiu madą receptus improvizuoti  lotuliukas.gif , bet kitą sykį tikrai pavyks, tuo net neabejoju  ax.gif
Tiesa, reabilituoju BTB tarkas, patiko užsidėjus ant trilitrio BTB dubenio burokėlius tarkuoti  thumbup.gif
Vau, kiek prirašiau  doh.gif
O ką skanaus jūs gaminote, a?

Geriau jau butum visai nemirkius. Vanduo ir alkocholis gerokai skiriasi. Romo man gaila tokiems dalykams, mirkau brendyje ir tai neperdaugiausiai. bigsmile.gif
O su vandeniu mirkant tikrai reiketu stebeti kad nesupelytu doh.gif
QUOTE(rosee @ 2009 12 07, 10:57)
drinks_cheers.gif
Prajuokinai su tuo priminimu  lotuliukas.gif
O man tilpo į Princesę ir Karūna, vieną ant kito sudėjau į Didžiąją tortinę.
Na paskanininmui galima bus ant jo kokį glajų užpilti ar paprasčiausiai cukraus pudra apibarstyti, manau, nesipjautų skonis.

Ar galima sūrio malūnėliu migdolus smulkinti? Gal kuri bandėt?

Galima, bet gaunasi miltai. Todel nebent kokiems sausainiams vietoj miltu naudoti 4u.gif
Atsakyti
labas labas visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
paziurekit ka as jau turiu assa.gif assa.gif assa.gif
aciu dar kartely draugei friends.gif 4u.gif
user posted image
tik tw uzrasas nelabai matosi per zirkles blush2.gif vyras sake as tau su markeriu galiu visur prirasinet kad tw blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
rosee, čia savo jubiliejui ruošies mirksiukas.gif
pas mus mmoterys dabar daro su pirktiniais Napoleono lakštais TUNO tortą, sako skanu, bet aš nebandžiau mirksiukas.gif

Jurgitak ax.gif klausinėjau klausinėjau apie kalendorių, dariau užsakymą ir negausiu verysad.gif biggrin.gif kai kas pamiršo perduot Saulei, kad akcija atrakcija vyksta, tai tada dabar vakar paskelbė, kad mums laimingoji ši savaitė doh.gif Kaip visad, su informacijos pateikimu problemos doh.gif
Atsakyti
sveikutes,

na ir as pradejau TW liga sirgti smile.gif

mergaites sakykit ar vertas pirkinys Quick shef? ka su juo darote?
Atsakyti
bigsmile.gif Kol perskaičiau tai net užmiršau ką norėjau parašyti lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(ricicinuke @ 2009 12 01, 17:58)
Sveikutes visos 4u.gif
Norejau paklausti,gal kas jau esat isbandziusios TW konditerini svirksta su antgaliais,planuoju isigyti,ir va noreciau atsiliepimu... 4u.gif

Aš juo nesižaviu, galima sakyti man su juo sunku išspaust, nervina liekantys likučiai...

QUOTE(davija @ 2009 12 01, 20:57)
aš naudoju jį, eklerams jis  thumbup.gif bet papuošimams daryt, jis man per didelis, taip, kad aš laukiu mažesnio maišelio lotuliukas.gif Daugiau aš gal nepirkčiau maišelio už tokią kainą.... bet į diskusijas nesileisiu ax.gif
su visais burbulais taip ax.gif

o man Btb pjaustyklė superinė biggrin.gif

Vyras pirko BtB pjaustyklę, bet ji pas mus nelabai naudojasi, na nebent kaip norisi labai taisiklingų pajustinukų. Viskas kombainiukį smile.gif

QUOTE(skaistukas @ 2009 12 08, 12:32)
sveikutes,

na ir as pradejau TW liga sirgti smile.gif

mergaites sakykit ar vertas pirkinys Quick shef? ka su juo darote?

Vertas thumbup.gif thumbup.gif

O mane iš vis nervina, nes mane iškraustys vyras iš namų su mano bliudais blink.gif
Kažką reikia daryti
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 12 08, 13:04)
sakyk, kad bliūdą prie lubų prikalsi, jei jam netinka  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Nors kaip iškepu Ultra pliuse kugeliuka, vis sako, nu ir pasauliniai pasiekimai, kad kepant orkaitėj ir nesudega "plasmasė" smile.gif puodas lengvas, kugelis - skanumelis gardumelis smile.gif

O dar turi pareit dovanotas Gurmanas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamela @ 2009 12 08, 14:59)
lotuliukas.gif  Nors kaip iškepu Ultra pliuse kugeliuka, vis sako, nu ir pasauliniai pasiekimai, kad kepant orkaitėj ir nesudega "plasmasė" smile.gif puodas lengvas, kugelis - skanumelis gardumelis smile.gif

O dar turi pareit dovanotas Gurmanas smile.gif

Porą kartų kepiau Ultra Pliuse kugelį tai vidus neiškepė, o viršus išdziūvo. Ką ne taip darau? Ar reikia atvirai kepti kugelį, ar uždarytą dangčiu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saules zuikis @ 2009 12 08, 16:46)
Porą kartų kepiau Ultra Pliuse kugelį tai vidus neiškepė, o viršus išdziūvo. Ką ne taip darau? Ar reikia atvirai kepti kugelį, ar uždarytą dangčiu?  4u.gif

Uzdaryta. Geriau kepti zemesneje temperaturoje, bet ilgiau ( 2 val)
Atsakyti
Merginos, gal galit man pagelbet? Ieskau mamai kaledines dovanos, o ji buvo uzsiminus, kad nori skardos pyragams kept. Tai gal kuri galetumet ka nors is TW rekomenduot? Aisku, kad kaina nebutu kosmine. blush2.gif
Atsakyti
sveikos, nugirdau, kad cia pas jus galima teirautis del TW ziedo rolleyes.gif zeles tortams daryti rolleyes.gif kokia kaina butu? o gal tuo paciu yra ir forma kiausiniams daryti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 12 08, 08:14)
Jurgitak ax.gif klausinėjau klausinėjau apie kalendorių, dariau užsakymą ir negausiu verysad.gif  biggrin.gif kai kas pamiršo perduot Saulei, kad akcija atrakcija vyksta, tai tada dabar vakar paskelbė, kad mums laimingoji ši savaitė doh.gif Kaip visad, su informacijos pateikimu problemos doh.gif

Eglė parašė žinutę, kad kalendorius gaus ir tie kurie darė užsakymą 49 arba darys 50 savaitę. Pasiteirauk ar tikrai pas jus kitaip? mirksiukas.gif

QUOTE(*dew* @ 2009 12 08, 22:55)
o gal tuo paciu yra ir forma kiausiniams daryti? rolleyes.gif

O kas čia per forma?

Papildyta:
QUOTE(Baruuzhele @ 2009 12 08, 21:48)
Aisku, kad kaina nebutu kosmine.  blush2.gif

O kokia ta ne kosminė kaina? Turim laaaaabai gerą skardą iš kosminių technologijų plastiko - Ultraplius. biggrin.gif
Silikoninę princesę rekomenduočiau mirksiukas.gif
Atsakyti