Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Jurgitak @ 2009 12 06, 22:55)
Paliekam tai pasisakiusio sąžinei  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
nesuprantu,vis studijuoju,bet niekaip nesuprantu ju kainu doh.gif kodel jos tokkios
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2009 12 06, 23:03)
nesuprantu,vis studijuoju,bet niekaip nesuprantu ju kainu doh.gif kodel jos tokkios

Dizainas, gaminio kokybe, plastmases sudėtis. Viskas susideda i kaina. 4u.gif As vis daznai naudoju toki palyginimus " Yra Mersedesas ir yra Zigulys. Abi jos masinos, nieks nenugincys, yra sportine avalyne Adidas ir sportine avalyne Adipas, kiekvienas renkasi, pagal tai kas jam patinka ir ko jis nori. " 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 06 gruodžio 2009 - 22:19
QUOTE(etaeta @ 2009 12 07, 00:16)
Dizainas, gaminio kokybe, plastmases sudėtis. Viskas susideda i kaina.  4u.gif As vis daznai naudoju toki palyginimus " Yra Mersedesas ir yra Zigulys. Abi jos masinos, nieks nenugincys,  yra sportine avalyne Adidas ir sportine avalyne Adipas,  kiekvienas renkasi, pagal tai kas jam patinka ir ko jis nori.  "  4u.gif

na,tada nemanau,kad krizes metu reikalinga uz dizaina tiek moket biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2009 12 06, 23:23)
na,tada nemanau,kad krizes metu reikalinga uz dizaina tiek moket biggrin.gif

Matai, vieni jaucia krize, kiti nelabai. Kitas momentas, zmones dabar pradeda atsirinkineta, ka verta pirkti, o ko ne. As daznai naudoju ir kita posaki, kad "neesu tokia turtinga, kad galeciau sau leisti pirkti s.. " mirksiukas.gif Nes kazkaip moketi uz kinietiska s.., kuri bruka dauguma parduotuve, nu nekyla ranka nors tu ka, o Tupperware indus naudoju jau 10 metu, kol nenusivyliau pirkau ir pirksiu. Man visai neidomu, gerai ar blogai apie juos kalba, as turiu savo nuomone, nes pati juos naudoju.
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 12 06, 23:30)
Matai, vieni jaucia krize, kiti nelabai. Kitas momentas, zmones dabar pradeda atsirinkineta, ka verta pirkti, o ko ne. As daznai naudoju ir kita posaki, kad "neesu tokia turtinga, kad galeciau sau leisti pirkti s.. " mirksiukas.gif Nes kazkaip moketi uz kinietiska s.., kuri bruka dauguma parduotuve, nu nekyla ranka nors tu ka, o Tupperware indus naudoju jau 10 metu, kol nenusivyliau pirkau ir pirksiu. Man visai neidomu, gerai ar blogai apie juos kalba, as turiu savo nuomone, nes pati juos naudoju.

Tikrai prirariu....Tai ka esu isigijusi (o turiu tikrai nemazai) tai visi daiktai naudojami ir jais esu labai patenkinta. Ne uz ka ju nekeisciau...
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2009 12 07, 00:03)

o ar zinote kad garantija 30 metu... thumbup.gif tai atitinka ir kaina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2009 12 06, 22:03)

Prieš kokius 7 metus buvau lygiai tokios pat nuomonės. mirksiukas.gif . Bet kai įsigijau kelis daiktelius, tai žinok negaila nė lito. smile.gif . Mane užkabino gražios spalvos, viskas apgalvota, kad būtų patogu naudoti ir t.t.
Kaip etata sako, kas nori su mersu važiuoja, o kas su moskvičiu. ax.gif
Taigi nebūtina viską iškart jau pirkti ax.gif . Aš ir dabar po vieną kitą gaminį paperku.
Yra akcijos thumbup.gif .

Aš neperšu savo nuomonės. Tik savo kailiu patyriau, kad dėl kainos nereikia jų nurašyti. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmoska: 07 gruodžio 2009 - 09:24
Niu va, savaitgalį kepiau Jūsų kalėdinį pyragą iš džiovintų vaisių, ėmiau per pusę ir kiaušus 3vnt. dėjau, neapsižiūrėjau, kad daugiau nėra, vietoje juodų serbentų- spanguoles, na dar ten kažkaip ne pagal receptūrą, kadangi romo neturėjau, tai vaisius mirkiau vandenyje, o po to dar ir vyšnių užpiltinėje. Na žinokit, visgi, reikia tos receptūros laikytis ir to romo reikia, dėjau vanilinio, bet kažkoks beskonis gavosi, kažkokia makalūzė biggrin.gif Bet, kadangi, esu nepataisoma smaližė, bet laikausi dietos, gal ir gerai, kad toks gavosi, mažiau susivalgys ir ilgiau bus biggrin.gif Ir dar, visai ne sausas g.gif
Atidariau sezoną ryžių indui, jame karamelizuotus migdolus mikrobangėje dariau. Viskas būtų buvę gerai, bet lb norėjosi, kad jie suliptų. Gal reikėjo nesmulkintus dėti? Ir merginos, prašymas, rašykit receptuose kokį galingumą mikrobangėje nustatyti
Tai va, kokia esu visai netikus, nes turiu madą receptus improvizuoti lotuliukas.gif , bet kitą sykį tikrai pavyks, tuo net neabejoju ax.gif
Tiesa, reabilituoju BTB tarkas, patiko užsidėjus ant trilitrio BTB dubenio burokėlius tarkuoti thumbup.gif
Vau, kiek prirašiau doh.gif
O ką skanaus jūs gaminote, a?
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 12 07, 09:30)
O ką skanaus jūs gaminote, a?

Cepelinai iš mamos pagamintos tešlos blush2.gif , kuri atvažiavo iš namų raudonam TW dubenėlyje (kaip padėklas panaudota didelė pjaustymo lentelė, viriau 7,6 l puode, sudėjau į Iso duo, padažą viriau 1 l puoduke), mielinės bandelės su dešrelėm - tešlai samba dubuo, kurio dangtis skraidė ir žinoma kepiau jas ant silikoninių paklotėlių, pyragas Zebras princesėj (pirmą kartą panaudojau didelį ąsotį plakimui - paskui labai lengva tešlą pasidalint, nes yra matavimo skalė). O šiandien vyrams pietūs sudėlioti į TW indus gražiai, tvarkingai ir saugiai.

TW smulkmenų, naudojamų maisto ruošimui net neminiu.
Atsakyti
Sveikos, kepiau ir as ta pyraga ax.gif , bet matyt ir man nesigavo tongue.gif As dariau visa norma, bliudai mano buvo kaip valgykloje kokioje blink.gif Bet mano klaida turbut buvo tame, kad riesutus as susmulkinau su blenderiu (patingejau smulkinti rankomis o mini Quick chefukas ju kazkodel nekapojo) tai va, i tesla spyliau tuos riesutu miltus ir kazkas ne taip pasidare. Siaip tai dejau tokius vaisius: 500 g. dz. papaju, 500 g. dz. ananasu, 300 g. dz. datuliu, 500 g. razinu, 100 g. dz. imbiero ir 800 g. dz. vaisiu misinio, dar + apie 400g. lazdyno riesutu. Iskepe jis man irgi kazkaip per greitai (uzteko 1,40 min.). Silta bandziau pjauti tai trupejo kaip velnias, bet rytojaus ryte visai nieko jau. Supakavau as ji ir paslepiau, bet kadangi gerokai nukrypta nuo recepto, tai stengsiuosi jo nepamirsti (net mobiliame priminima isijungiau lotuliukas.gif ), po savaite paziuresiu, gal nespes supelyti g.gif
Reziume: Kai kepate tokio dydzio, pakankamai brangios savikainos ir daug darbo reikalaujancius kepinius - laikykites recepturos lotuliukas.gif Man cia pamoka. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 12 07, 09:59)
Bet mano klaida turbut buvo tame, kad riesutus as susmulkinau su blenderiu (patingejau smulkinti rankomis o mini Quick chefukas ju kazkodel nekapojo) tai va, i tesla spyliau tuos riesutu miltus ir kazkas ne taip pasidare.

As ir blenderiu smulkinau, ir nieko g.gif Maniskis gavosi kaip ir kasmet.
Atsakyti