Niu va, savaitgalį kepiau Jūsų kalėdinį pyragą iš džiovintų vaisių, ėmiau per pusę ir kiaušus 3vnt. dėjau, neapsižiūrėjau, kad daugiau nėra, vietoje juodų serbentų- spanguoles, na dar ten kažkaip ne pagal receptūrą, kadangi romo neturėjau, tai vaisius mirkiau vandenyje, o po to dar ir vyšnių užpiltinėje. Na žinokit, visgi, reikia tos receptūros laikytis ir to romo reikia, dėjau vanilinio, bet kažkoks beskonis gavosi, kažkokia makalūzė
Bet, kadangi, esu nepataisoma smaližė, bet laikausi dietos, gal ir gerai, kad toks gavosi, mažiau susivalgys ir ilgiau bus
Ir dar, visai ne sausas
Atidariau sezoną ryžių indui, jame karamelizuotus migdolus mikrobangėje dariau. Viskas būtų buvę gerai, bet lb norėjosi, kad jie suliptų. Gal reikėjo nesmulkintus dėti? Ir merginos, prašymas, rašykit receptuose kokį galingumą mikrobangėje nustatyti
Tai va, kokia esu visai netikus, nes turiu madą receptus improvizuoti
, bet kitą sykį tikrai pavyks, tuo net neabejoju
Tiesa, reabilituoju BTB tarkas, patiko užsidėjus ant trilitrio BTB dubenio burokėlius tarkuoti
Vau, kiek prirašiau
O ką skanaus jūs gaminote, a?