Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

gwidita, ačiū už receptuką vėgėlės, bandysiu žiūrėt doh.gif aš kažkaip nemėgėja VĖGĖLĖS, man ji biški ni ryba, ni miasa blush2.gif maniškis su tėvu varo jų gaudyt, toli. o jūs turbūt ant Nemuno kranto kur gyvenat bigsmile.gif Aš vieną per sezoną iškepu dėl mandagumo, o daqugiau atsisakau....
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 12 06, 18:28)
gwidita, ačiū už receptuką vėgėlės, bandysiu žiūrėt doh.gif aš kažkaip nemėgėja VĖGĖLĖS, man ji biški ni ryba, ni miasa blush2.gif maniškis su tėvu varo jų gaudyt, toli. o jūs turbūt ant Nemuno kranto kur gyvenat bigsmile.gif Aš vieną per sezoną iškepu dėl mandagumo, o daqugiau atsisakau....

man ji irgi is pradziu buvo ne siokia ne tokia rolleyes.gif ale nu bet dabar tai tikrai skani ji man pasidare bigsmile.gif
gyvenam mes paciuose Šakiuose mirksiukas.gif tai vyras irgi vaziuoja kur toliau biskuty rolleyes.gif
Atsakyti
As tai zuvi darineju su kataloginem zirklem.isardau ir viena puse ,labai lengva zvynus nuskusti ,o siaip tai pjaustau su musu didziuoju peiliu. thumbup.gif zuvies megeja irgi esu ,ir man nesvarbu kokia ji bebutu ar didele ar maza.
Atsakyti
QUOTE(zydrag @ 2009 12 06, 19:54)
As tai zuvi darineju su kataloginem zirklem.isardau ir viena puse ,labai lengva zvynus nuskusti ,o siaip tai pjaustau su musu didziuoju peiliu. thumbup.gif zuvies megeja irgi esu ,ir man nesvarbu kokia ji bebutu ar didele ar maza.

friends.gif friends.gif friends.gif
Atsakyti
radau kai kur parasyta,kad tos naujosios keksiuku formos yra negeros g.gif su kazkokiu trikampuku o jame parasyta 7 berods g.gif ir skaitosi kad jos blogos-nuodingos ar panasiai doh.gif kas galit ka apie tai pasakyt g.gif kiek pastebejau tas pasisakymas moteriskes jau istrintas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 12 06, 11:53)
radau kai kur parasyta,kad tos naujosios keksiuku formos yra negeros g.gif su kazkokiu trikampuku o jame parasyta 7 berods g.gif ir skaitosi kad jos blogos-nuodingos ar panasiai doh.gif kas  galit ka apie tai pasakyt g.gif kiek pastebejau tas pasisakymas moteriskes jau istrintas unsure.gif

Sveiki,
blink.gif Na cia dabar kas per naujienos g.gif Negirdejau, net pagalvot apie tai negaliu. O gal cia tik eilinis TW skeptiku "ismyslas" mirksiukas.gif
Atsakyti
gtwidita, prašom išsamiau apie tokius dalykus g.gif man tai biški nelogiška kažkas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 12 06, 19:53)
radau kai kur parasyta,kad tos naujosios keksiuku formos yra negeros g.gif su kazkokiu trikampuku o jame parasyta 7 berods g.gif ir skaitosi kad jos blogos-nuodingos ar panasiai doh.gif kas  galit ka apie tai pasakyt g.gif kiek pastebejau tas pasisakymas moteriskes jau istrintas unsure.gif

Ištrintas, nes ne vietoje buvo parašytas.
Atsakau. Trikampiu su 7 žymimos visos rudos silikoninės formos. Tokiu trikampiu žymimi visi kiti plastikai, tai nereiškia, kad jų sudėtyje yra polikarbonatas, kuris yra kenksmingas sveikatai.
Bliamba, esat demonstruotojos, ir atidžiau skaitykit, ką jums kas siunčia, kad pamačius kažkokį simbolį nereikėtų kelti panikos. doh.gif
Atsakyti
gal as susimaisiau ka nors bepliotkindama doh.gif nes paziurejau ant maziuko kviksefiuko irgi tas trikampukas su 7 g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 12 06, 20:15)
gal as susimaisiau ka nors bepliotkindama doh.gif nes paziurejau ant maziuko kviksefiuko irgi tas trikampukas su 7 g.gif  unsure.gif

Ir ant Optimum, ir ant MicroGourment, taigi kvėpuojam giliai ir ramiai lotuliukas.gif
Atsakyti
irnesakyk.gif man tai netrugdo tie trikampukai su tais 7 tongue.gif tik ydomu is kur sugalvojami toki pasakymai,ir kokiais tikslais g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 12 06, 20:44)
tik ydomu is kur sugalvojami toki pasakymai,ir kokiais tikslais g.gif

Paliekam tai pasisakiusio sąžinei biggrin.gif
Atsakyti