gwidita, ačiū už receptuką vėgėlės, bandysiu žiūrėt aš kažkaip nemėgėja VĖGĖLĖS, man ji biški ni ryba, ni miasa maniškis su tėvu varo jų gaudyt, toli. o jūs turbūt ant Nemuno kranto kur gyvenat Aš vieną per sezoną iškepu dėl mandagumo, o daqugiau atsisakau....
QUOTE(davija @ 2009 12 06, 18:28)
gwidita, ačiū už receptuką vėgėlės, bandysiu žiūrėt aš kažkaip nemėgėja VĖGĖLĖS, man ji biški ni ryba, ni miasa maniškis su tėvu varo jų gaudyt, toli. o jūs turbūt ant Nemuno kranto kur gyvenat Aš vieną per sezoną iškepu dėl mandagumo, o daqugiau atsisakau....
man ji irgi is pradziu buvo ne siokia ne tokia ale nu bet dabar tai tikrai skani ji man pasidare
gyvenam mes paciuose Šakiuose tai vyras irgi vaziuoja kur toliau biskuty
QUOTE(zydrag @ 2009 12 06, 19:54)
As tai zuvi darineju su kataloginem zirklem.isardau ir viena puse ,labai lengva zvynus nuskusti ,o siaip tai pjaustau su musu didziuoju peiliu. zuvies megeja irgi esu ,ir man nesvarbu kokia ji bebutu ar didele ar maza.
radau kai kur parasyta,kad tos naujosios keksiuku formos yra negeros su kazkokiu trikampuku o jame parasyta 7 berods ir skaitosi kad jos blogos-nuodingos ar panasiai kas galit ka apie tai pasakyt kiek pastebejau tas pasisakymas moteriskes jau istrintas
QUOTE(gwidita @ 2009 12 06, 11:53)
radau kai kur parasyta,kad tos naujosios keksiuku formos yra negeros su kazkokiu trikampuku o jame parasyta 7 berods ir skaitosi kad jos blogos-nuodingos ar panasiai kas galit ka apie tai pasakyt kiek pastebejau tas pasisakymas moteriskes jau istrintas
Sveiki,
Na cia dabar kas per naujienos Negirdejau, net pagalvot apie tai negaliu. O gal cia tik eilinis TW skeptiku "ismyslas"
gtwidita, prašom išsamiau apie tokius dalykus man tai biški nelogiška kažkas
QUOTE(gwidita @ 2009 12 06, 19:53)
Ištrintas, nes ne vietoje buvo parašytas.
Atsakau. Trikampiu su 7 žymimos visos rudos silikoninės formos. Tokiu trikampiu žymimi visi kiti plastikai, tai nereiškia, kad jų sudėtyje yra polikarbonatas, kuris yra kenksmingas sveikatai.
Bliamba, esat demonstruotojos, ir atidžiau skaitykit, ką jums kas siunčia, kad pamačius kažkokį simbolį nereikėtų kelti panikos.
gal as susimaisiau ka nors bepliotkindama nes paziurejau ant maziuko kviksefiuko irgi tas trikampukas su 7
QUOTE(gwidita @ 2009 12 06, 20:15)
gal as susimaisiau ka nors bepliotkindama nes paziurejau ant maziuko kviksefiuko irgi tas trikampukas su 7
Ir ant Optimum, ir ant MicroGourment, taigi kvėpuojam giliai ir ramiai
man tai netrugdo tie trikampukai su tais 7 tik ydomu is kur sugalvojami toki pasakymai,ir kokiais tikslais
QUOTE(gwidita @ 2009 12 06, 20:44)
tik ydomu is kur sugalvojami toki pasakymai,ir kokiais tikslais
Paliekam tai pasisakiusio sąžinei