Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Oi merginos, nemegstu ir as tokio maisto, garinto, neapkepusio, gaminto mikrobangeje mirksiukas.gif Bet kartais, pvz. kai vaiku nera (o dabar butent yra taip, jie visa savaitgali bus pas mociute biggrin.gif ), kai tingisi ka nors gaminti, o valgyti norisi, kai turi gera daikta kodel gi nepasilepinti ir jo neisbandyti.
gwidita, mano mikrobangine tokia pati paprasciausia, kartais net ratas tas viduje nelabai sukasi lotuliukas.gif , nedidele tokia Daewoo, is pradziu galvojau kad net neikisiu as to puodo ten, bet pasirodo viskas thumbup.gif Va ismatavau ta puodyne ji 14 cm aukscio ir apie 26 plocio.
Nu nepykite, dar truputi pagirsiu ji bigsmile.gif.
Mesyte tai zinokite labai graziai pasigamino.Mikrobangeje kai kepi (kazkada kepiau) tai mesa tokiom "putom" apsitraukia, kazkokia vizualiai nevalgoma, o sitame puode ji tokia sultinga ir isvaizda visai normali. Darzoves tai net labai liuks. Ir plaunasi tai is viso lengvai. As turejau toki puoda (Estcon, cirkuliacinis ) tai pardaviau vien todel, kad po kiekvieno valgio gaminimo ji plaudavau pusvalandi, tos metalines groteles visokios is proto varydavo. O sitas visai kitoks.
Na bet jei atvirai, tai as jo nebuciau pirkusi, geriau jau koki puoda uz ta kaina nusipirkciau. Bet kai gauni dovanu - tai tikrai geras daiktas.
Tiesa, cia kazkurios dietu laikosi, pas dieatologus vaiksto mirksiukas.gif , va Jums merginos tai jis tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 12 04, 21:14)
vat litrinukas pasaka, tik biški bėda su juo, kad kiaušių neina jame išvirt, visai neapsemia kiaušinio, o jei vandens pilnutėlis, tada vanduo kunkuliuoja lauk ax.gif
kaip faina būtų drinks_cheers.gif

Na nieko sau... nepamaniau.

Atsakyti
Merginos, ale kokį skanų paštetą pasidariau - mikrobangėj biggrin.gif Pirmą kart dariau, tai likau apžavėta. Visų pirma tuom kad praktiškai visai be riebalų, kaitlentė švari - riebalais neapšaudyta, namie jokio kvapo ir greita. Aš darau labai nedidelį kiekį ir iš vištų kepenėlių. Tai kai kepdavau keptuvėj visa apšaudyta būdavau riebalais ir aš ir virtuvė doh.gif ir toks poriebis būdavo.

Tai va, paėmiau svogūną ir pievagrybių, juos susmulkinau su NAUJUOJU Mini Quick chefiuku thumbup.gif įdėjau į Mikropliusą + sviesto pora šaukštų, ir palikau 4 min. mikrobangėj. Paskui antto mišinio sudėjau apie 250 g. "žalių" vištų kepenėlių ir 8 min. į mikrobangę. Tada viską sublenderiavau, suprieskoniavau ir dar 2 min. į mikrobangę.
Skanaus bigsmile.gif essen.gif

P.S. galimos visos improvizacijos - šlakelis kokio brendžio, spanguolų ir t.t. aš šį kartą pasirinkau pievagrybiu ax.gif
Atsakyti
laba dienele kur visos prspuolete
Papildyta:
clap.gif group.gif
Atsakyti
niu moteriskes tikrai kur prapuolet g.gif
as snd dariau eksperimentine zuvy blush2.gif radau neto platybese recepta"troskinta vegele su grybais ir agurkais" bigsmile.gif kai paskaiciau recepta tai maniau kad bus s...kas doh.gif bet kai pagaminau o dabar jau ir suvalgem blush2.gif tai zinokit laaabai skanu thumbup.gif
http://www.gaspadine...r_agurkais.html
bet jeigu jusu vyrai nezvejai mirksiukas.gif tai jum blogiau,nes maniskis db kas dien velka namo zuvis(vegeles)va tokias didis.gif didis.gif didis.gif
user posted image
pykau as ant MB uz ta zvejyba blush2.gif bet db jau nepykstu ax.gif supykstu tik tada kai gryzta tusciomis mirksiukas.gif
labai gerai kad turiu TW gera didely peily su juo lengvai supjaustom zuvytes drinks_cheers.gif tik pasakykit man ar galima su juo pjaustyti?as bijau kad jis man nesusigadintu doh.gif kaulai juk kieti g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 12 06, 14:44)
labai gerai kad turiu TW gera didely peily su juo lengvai supjaustom zuvytes drinks_cheers.gif tik pasakykit man ar galima su juo pjaustyti?as bijau kad jis man nesusigadintu doh.gif kaulai juk kieti g.gif

Jei bijai peilį naudot, tai karpyk su paukštienos žirklėm.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 12 06, 15:50)
Jei bijai peilį naudot, tai karpyk su paukštienos žirklėm.

neturiu dar ju doh.gif blush2.gif o tai sakai kaula ta pagrindiny-stubura perkirptu jos g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 12 06, 14:54)
neturiu dar ju doh.gif  blush2.gif o tai sakai kaula ta pagrindiny-stubura perkirptu jos g.gif  bigsmile.gif

Perkirptų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 12 06, 15:57)
Perkirptų  mirksiukas.gif

jezus marija doh.gif tai dabar dar ir situ reikia blink.gif nes kai mes toki zuviniai,tai butu labai gerai israst lengva zuvies apdorojimo"technika" blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 12 05, 12:23)
Merginos, ale kokį skanų paštetą pasidariau - mikrobangėj biggrin.gif

Ir aš šiandien išbandžiau, tik pievagrybių neturėjau, ačiū už receptuką 4u.gif
Valgėme jį su ką tik iškepta duona su sualėgrožomis, kepiau pagal Jūsų įdėtą receptuką biggrin.gif

QUOTE(gwidita @ 2009 12 06, 14:44)
niu moteriskes tikrai kur prapuolet g.gif
as snd dariau eksperimentine zuvy  blush2.gif radau neto platybese recepta"troskinta vegele su grybais ir agurkais" bigsmile.gif kai paskaiciau recepta tai maniau kad bus s...kas doh.gif bet kai pagaminau o dabar jau ir suvalgem blush2.gif tai zinokit laaabai skanu thumbup.gif

Kokia ūsuota ta tavo vėgėlė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 12 06, 17:23)
Kokia ūsuota ta tavo vėgėlė  lotuliukas.gif

cia buvo vegelys lotuliukas.gif tiksliau vegeliai mirksiukas.gif del to usuoti mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 12 06, 15:44)

As pjaustau ir nieko jam nenutiko dar mirksiukas.gif
Atsakyti