Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(laurindre @ 2009 12 04, 15:53)
Kapojimui thumbup.gif Labai tokio noreciau ax.gif Pas seseri karta bandziau, tik zinoma paprastesni. Smulkinimui-kapojimui nuostabus daikras. Tiesa, dabar ir su shefo peiliu tai darau, bet su tuo dar keriau thumbup.gif

gal jis ir geras g.gif bet kaip uzsakyma toky padaryt doh.gif blink.gif
manau kad ir nusipirkt bus galima,bet kainuos irgi kogero normaliai unsure.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(GaDina @ 2009 12 03, 22:43)
Sveiki!  Pasakykit, kaip zinoti, kada silikoninem formom bus nuolaidos??  Mane domina Ziedo forma ir Princese arba Karaliene.

Ar ta Ziedo forma yra silikonine ar ne?
Ir kas per  forma Gele?

Aciu visoms uz pasiulymus!!! Jau nusipirkau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 12 03, 21:50)
3,8l T-chef puodas=499lt(639)

Gal žinote ar čia normalus puodas ar bus ar tie naujieji - baisūs?

QUOTE(gwidita @ 2009 12 03, 21:51)
kiek valiojau kregzdute tiek papasakojau smile.gif  4u.gif

Dėkavoju labiausiai 4u.gif

QUOTE(rosee @ 2009 12 04, 07:51)
Dar vis laukiu kai ko pasirodant, bet tuperis neskuba kaip tyčia  rolleyes.gif

O ko lauki? ax.gif

QUOTE(davija @ 2009 12 04, 08:49)
Rosee, neuzbrauk visai bruksnio su tw, juk tereikia per kokias 8 sav. viena uzsakymiuka padaryt mirksiukas.gif

nesupratau, ar aš ko nežinau, ar kas 6 savaites reikia užsakymus daryti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 04 gruodžio 2009 - 19:11
QUOTE(kregzde @ 2009 12 04, 20:10)
Gal žinote ar čia normalus puodas ar bus ar tie naujieji - baisūs?
Dėkavoju labiausiai  4u.gif

jo normalus ir grazus musu puodai bus wub.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ibegau isgirti ta garini puoda. Zinokite visai thumbup.gif O dariau viska taip. I apatini inda pripjauciau bulviu, morku, kalafijoru ir saldytu sparaginiu pupeliu (ta ka turejau namie, nes juoda krize mirksiukas.gif ). I virsu - nupirkau vidines vistu krutineles, supjauciau ir su vegeta (paprasta) pasudziau. Viskas. Ipyliau vandenuko ir 20 min. i mikrobange. Po 20 min. (dar +5 issijungus palaikiau ) paziurejau, mesyte buvo thumbup.gif , tik bulves gal kiek kietokos, tai dar 10 min. idejau i mikrobange. Pasidarem morku su majonezu ir cesnakais garnyrui. Zinokite kaip greitai ir skanu wub.gif Tikrai geras daiktas, o kai dovanotas - tai dvigubai geresnis lotuliukas.gif Tikrai greiciau bandykite, nelaikykite spintose lotuliukas.gif
Pasirodo mano pati paprasciausia mikrobange su TW indais stebuklus gali padaryti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 12 03, 22:50)
pabandysiu trumpai papliotkint tongue.gif

roziniai optimum:4,6l,2,9l,2,1l,1,3l,500ml.=169lt(234)

Aš įtariu, kad šitų norėsiu blush2.gif ..... Ačiū, Gwidita, kad pasidalinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 12 04, 21:38)
Ibegau isgirti ta garini puoda. Zinokite visai  thumbup.gif  O dariau viska taip. I apatini inda pripjauciau bulviu, morku, kalafijoru ir saldytu sparaginiu pupeliu (ta ka turejau namie, nes juoda krize  mirksiukas.gif ). I virsu - nupirkau vidines vistu krutineles, supjauciau ir su vegeta (paprasta) pasudziau. Viskas. Ipyliau vandenuko ir 20 min. i mikrobange. Po 20 min. (dar +5 issijungus palaikiau ) paziurejau, mesyte buvo  thumbup.gif , tik bulves gal kiek kietokos, tai dar 10 min. idejau i mikrobange. Pasidarem morku su majonezu ir cesnakais garnyrui. Zinokite kaip greitai ir skanu wub.gif Tikrai geras daiktas, o kai dovanotas - tai dvigubai geresnis  lotuliukas.gif Tikrai greiciau bandykite, nelaikykite spintose  lotuliukas.gif
Pasirodo mano pati paprasciausia mikrobange su TW indais stebuklus gali padaryti drinks_cheers.gif

bijuna unsure.gif na kam ta reklama doh.gif as jau dziaugiausi kad reikalingu daiktu sarasas mazeja o tu ka dabar darai doh.gif mirksiukas.gif blush2.gif
jau siule viena mamyte man jy ax.gif bet kad ir su nuolaidele man vistiek brangoka...nors tikrai labai jo noreciau wub.gif bet pasakyk kokio paprastumo tavo mikrobange???mano is norfos kazkokia riwa blush2.gif kazina ar joje eitu man ka nors pagaminti g.gif ir sakyk kokio didumo tas indas?drauge sake kad netilptu pas mane y mikrobange jis doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 12 04, 21:38)
Ibegau isgirti ta garini puoda. Zinokite visai  thumbup.gif  O dariau viska taip. I apatini inda pripjauciau bulviu, morku, kalafijoru ir saldytu sparaginiu pupeliu (ta ka turejau namie, nes juoda krize  mirksiukas.gif ). I virsu - nupirkau vidines vistu krutineles, supjauciau ir su vegeta (paprasta) pasudziau. Viskas. Ipyliau vandenuko ir 20 min. i mikrobange. Po 20 min. (dar +5 issijungus palaikiau ) paziurejau, mesyte buvo  thumbup.gif , tik bulves gal kiek kietokos, tai dar 10 min. idejau i mikrobange. Pasidarem morku su majonezu ir cesnakais garnyrui. Zinokite kaip greitai ir skanu wub.gif Tikrai geras daiktas, o kai dovanotas - tai dvigubai geresnis  lotuliukas.gif Tikrai greiciau bandykite, nelaikykite spintose  lotuliukas.gif

essen.gif essen.gif bis.gif
Bandysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 12 04, 21:44)
Aš įtariu, kad šitų norėsiu  blush2.gif ..... Ačiū, Gwidita, kad pasidalinai  4u.gif

irnesakyk.gif nera uz ka 4u.gif
o tau vakar uzsikrove kompas g.gif ar parode ka mirksiukas.gif g.gif
as irgi situ noreciau wub.gif man labai patinka visokiu rusiu ir spalvu induku turet ax.gif vienos nori visko vienodo o man patinka kai yvairiu turiu blush2.gif tongue.gif
"kruopines"dezutes pas mane irgi visokios ir spalvu yvairiu,vakar drauge dar su raudonu dangteliu viena uzfundijo mirksiukas.gif tai ir ta pasigriebiau doh.gif biggrin.gif
vis y namus ne is namu wub.gif
zinokit brangiosios,jau keliauja pas mane peiliu stovas wub.gif tai kai gausiu padarysiu fotosesija...kad uzsipavydetumet man peiliu graziu su stovu wub.gif mirksiukas.gif
tik peiliu mazokai bus blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 12 04, 20:44)
Aš įtariu, kad šitų norėsiu  blush2.gif ..... Ačiū, Gwidita, kad pasidalinai  4u.gif

Aš irgi norėčiau, bet jau vyras juokiasi iš manęs, kad seniau buvo netvarka be TW, o dabar su TW. Milijonas daiktelių, kurie užima daug vietos, ne visi gi užimti kažkuo doh.gif

QUOTE(gwidita @ 2009 12 04, 20:45)
bijuna  unsure.gif na kam ta reklama doh.gif as jau dziaugiausi kad reikalingu daiktu sarasas mazeja o tu ka dabar darai doh.gif  mirksiukas.gif  blush2.gif

Manęs jis kol kas dar nesugundė, ačiū Dievui 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(gwidita @ 2009 12 04, 19:28)
jo normalus ir grazus musu puodai bus wub.gif
4u.gif  4u.gif  4u.gif

NOORRRIIIUUU to 3,8litro, ir dar litrinuko norėčiau doh.gif
Atsakyti
kaip gera pasidaro,kai pamatau kad daugiau"pakvaisusiu"yra del TW
group.gif group.gif group.gif
ydomu kas butu jei mes visos tokios susitiktume y viena vieta gathering.gif alc.gif
Atsakyti
Nežinau kaip čia yra, gal iš pavydo lotuliukas.gif bet manęs kol kas MikroGourmet nežavi, čia gal kaip su naujuoju mini Quickchefiuku, kol nepačiupinau bigsmile.gif .
O nežavi todėl, kad aš aplamai nemėgstu maisto virto garuose blush2.gif ir dar aš negaminu šiaip maisto mikrobangėj (tik kopūsčiukus patroškinu).... ir dar man atrodo, kad mikrobangė labai labai daug elektros ėda, bet kita vertus, darbe kartais sau gali gamintis, kai namie nepasigaminai g.gif Kada jam ten pasiūlymai geresni lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kregzde @ 2009 12 04, 21:55)

NOORRRIIIUUU to 3,8litro, ir dar litrinuko norėčiau  doh.gif

Man jis ir jau pradeda patikt, nors brokijau aš jį, kad per platus ir per žemas, bet labai super kokius zraziukus patušint biggrin.gif vat litrinukas pasaka, tik biški bėda su juo, kad kiaušių neina jame išvirt, visai neapsemia kiaušinio, o jei vandens pilnutėlis, tada vanduo kunkuliuoja lauk ax.gif

QUOTE(gwidita @ 2009 12 04, 22:01)
kaip gera pasidaro,kai pamatau kad daugiau"pakvaisusiu"yra del TW
group.gif  group.gif  group.gif
ydomu kas butu jei mes visos tokios susitiktume y viena vieta  gathering.gif  alc.gif

kaip faina būtų drinks_cheers.gif
Atsakyti