Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

kataloginiai peiliai man geri, kai geresnių nemačius lotuliukas.gif

peilių stovą irgi turiu, bet vyras niekaip nepripranta statyti peilius į jį, vis į džiovinimo kibirėlį sumeta, o aš kaskart dėlioju doh.gif

aš su klausimu dėl Quick chefo, kur galima pagaląsti jo ašmenis? distributorė minėjo, kad reikia galąsti lazeriu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Likka: 26 lapkričio 2009 - 12:04
QUOTE(Likka @ 2009 11 26, 13:04)
aš su klausimu dėl Quick chefo, kur galima pagaląsti jo ašmenis? distributorė minėjo, kad reikia galąsti lazeriu  g.gif

Ir man sis klausimas aktualus g.gif
Atsakyti
O aš turiu bėd: vaikai padėjo ant karštos viryklės doh.gif 1,5 l ExtraPlus dangtelį unsure.gif ir išsilydė verysad.gif
Gal kuri turit atlikusį nereikalingą ax.gif , nupirkčiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 26 lapkričio 2009 - 13:06
QUOTE(Asese @ 2009 11 26, 12:59)
O aš turiu bėd: vaikai padėjo ant karštos viryklės  doh.gif  1,5 l MicroPlus  dangtelį  unsure.gif  ir išsilydė  verysad.gif
Gal kuri turit atlikusį nereikalingą  ax.gif , nupirkčiau  ax.gif

Skambink i sandeli, gal turi is broko 4u.gif O koks cia turis 1,5 l. g.gif As tokio net nezinau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 11 26, 14:04)
Skambink i sandeli, gal turi is broko 4u.gif  O koks cia turis 1,5 l. g.gif As tokio net nezinau schmoll.gif

O jetau, viena mąstau, kita rašau. Extrapliuso 1,5 l dangtelis susilydė doh.gif , to indo šildymui mikrobangėj
user posted image
Neturi sandėlyje, jau klausiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 26 lapkričio 2009 - 13:10
vaišinu ką tik keptais imbieriniais sausainiukais 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja: 26 lapkričio 2009 - 13:40
QUOTE(davija @ 2009 11 25, 17:45)
Duona su saulėgrąžomis

Tešlai:
1kg. miltų
620ml šilto vandens
30g mielių
2 šaukštai cukraus
1 šaukštas druskos

Miltus supilame į dubenį, padarome viduryje skylutę į ją supilame greitkratyje išplaktas mieles su cukrumi, druska ir 100ml vandens. Supilame likusį vandenį ir su plakimo šluotele gerai išmaišome. Pasitepame rankas aliejumi ir minkome tešlą, kol ji nebekibs prie rankų. Tešlą minkydamos vis padaužykite ją į stalą ir kuo daugiau ją minkysite, tuo skanesnė duona bus.
Išminkius paliekame kilti. Kai tešla iškils suberiame porą saujų saulėgrąžų, perminkome  ir leidžiame tešlai dar katrą pakilti. Padaliname tešlą į dvi dalis, dedame į dvi ,,Karališkąsias“ silikonines formas. Kepame 200laipsnių temperatūroje apie pusę valandos.
Skanaus

Davija, dėkui už duonytės receptą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2009 11 26, 14:37)
vaišinu ką tik keptasi imbieriniais sausainiukais  4u.gif

essen.gif essen.gif essen.gif skanumelis 4u.gif ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2009 11 26, 14:37)
vaišinu ką tik keptais imbieriniais sausainiukais  4u.gif

user posted image



Alateja, tai nieko nebus, kur receptukas imbierinuku g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Dar neradau, kas gali pasikeisti duonrieki peili (nauja) pilkos spalvos i melyna(zinoma irgi nenaudota).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaunasada: 26 lapkričio 2009 - 14:25
QUOTE(davija @ 2009 11 26, 14:05)
Alateja, tai nieko nebus, kur receptukas imbierinuku g.gif  bigsmile.gif


Taisausi blush2.gif Kepiau paga šį receptą smile.gif Mano pastėbėjimai: ilgėliau laikiau šaldytuve, gavosi man kelios blėtos, tai kol viena kepė, tai visa tešla visą laiką ir buvo šaldytuve, tada lengviau kočiojosi 4u.gif
Iš pradžių dariau zuikučius eglutes, bet po to užkliuvo akis už kanapės, tai gavosi tokie smagūs sausainiukai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja: 26 lapkričio 2009 - 14:31
Šiandien pirmąkart paragavau Florentinus , gal kuri bandėt išsikepti?
Atsakyti