kataloginiai peiliai man geri, kai geresnių nemačius
peilių stovą irgi turiu, bet vyras niekaip nepripranta statyti peilius į jį, vis į džiovinimo kibirėlį sumeta, o aš kaskart dėlioju
aš su klausimu dėl Quick chefo, kur galima pagaląsti jo ašmenis? distributorė minėjo, kad reikia galąsti lazeriu
QUOTE(Likka @ 2009 11 26, 13:04)
aš su klausimu dėl Quick chefo, kur galima pagaląsti jo ašmenis? distributorė minėjo, kad reikia galąsti lazeriu
Ir man sis klausimas aktualus
O aš turiu bėd: vaikai padėjo ant karštos viryklės 1,5 l ExtraPlus dangtelį ir išsilydė
Gal kuri turit atlikusį nereikalingą , nupirkčiau
Gal kuri turit atlikusį nereikalingą , nupirkčiau
QUOTE(Asese @ 2009 11 26, 12:59)
O aš turiu bėd: vaikai padėjo ant karštos viryklės 1,5 l MicroPlus dangtelį ir išsilydė
Gal kuri turit atlikusį nereikalingą , nupirkčiau
Gal kuri turit atlikusį nereikalingą , nupirkčiau
Skambink i sandeli, gal turi is broko O koks cia turis 1,5 l. As tokio net nezinau
QUOTE(laurindre @ 2009 11 26, 14:04)
Skambink i sandeli, gal turi is broko O koks cia turis 1,5 l. As tokio net nezinau
O jetau, viena mąstau, kita rašau. Extrapliuso 1,5 l dangtelis susilydė , to indo šildymui mikrobangėj
Neturi sandėlyje, jau klausiau...
vaišinu ką tik keptais imbieriniais sausainiukais
QUOTE(davija @ 2009 11 25, 17:45)
Duona su saulėgrąžomis
Tešlai:
1kg. miltų
620ml šilto vandens
30g mielių
2 šaukštai cukraus
1 šaukštas druskos
Miltus supilame į dubenį, padarome viduryje skylutę į ją supilame greitkratyje išplaktas mieles su cukrumi, druska ir 100ml vandens. Supilame likusį vandenį ir su plakimo šluotele gerai išmaišome. Pasitepame rankas aliejumi ir minkome tešlą, kol ji nebekibs prie rankų. Tešlą minkydamos vis padaužykite ją į stalą ir kuo daugiau ją minkysite, tuo skanesnė duona bus.
Išminkius paliekame kilti. Kai tešla iškils suberiame porą saujų saulėgrąžų, perminkome ir leidžiame tešlai dar katrą pakilti. Padaliname tešlą į dvi dalis, dedame į dvi ,,Karališkąsias silikonines formas. Kepame 200laipsnių temperatūroje apie pusę valandos.
Skanaus
Tešlai:
1kg. miltų
620ml šilto vandens
30g mielių
2 šaukštai cukraus
1 šaukštas druskos
Miltus supilame į dubenį, padarome viduryje skylutę į ją supilame greitkratyje išplaktas mieles su cukrumi, druska ir 100ml vandens. Supilame likusį vandenį ir su plakimo šluotele gerai išmaišome. Pasitepame rankas aliejumi ir minkome tešlą, kol ji nebekibs prie rankų. Tešlą minkydamos vis padaužykite ją į stalą ir kuo daugiau ją minkysite, tuo skanesnė duona bus.
Išminkius paliekame kilti. Kai tešla iškils suberiame porą saujų saulėgrąžų, perminkome ir leidžiame tešlai dar katrą pakilti. Padaliname tešlą į dvi dalis, dedame į dvi ,,Karališkąsias silikonines formas. Kepame 200laipsnių temperatūroje apie pusę valandos.
Skanaus
Davija, dėkui už duonytės receptą
QUOTE(Alatėja @ 2009 11 26, 14:37)
vaišinu ką tik keptasi imbieriniais sausainiukais
skanumelis ACIU
QUOTE(Alatėja @ 2009 11 26, 14:37)
Alateja, tai nieko nebus, kur receptukas imbierinuku
Dar neradau, kas gali pasikeisti duonrieki peili (nauja) pilkos spalvos i melyna(zinoma irgi nenaudota).
QUOTE(davija @ 2009 11 26, 14:05)
Alateja, tai nieko nebus, kur receptukas imbierinuku
Taisausi Kepiau paga šį receptą Mano pastėbėjimai: ilgėliau laikiau šaldytuve, gavosi man kelios blėtos, tai kol viena kepė, tai visa tešla visą laiką ir buvo šaldytuve, tada lengviau kočiojosi
Iš pradžių dariau zuikučius eglutes, bet po to užkliuvo akis už kanapės, tai gavosi tokie smagūs sausainiukai
Šiandien pirmąkart paragavau Florentinus , gal kuri bandėt išsikepti?