Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(GaDina @ 2009 12 03, 23:43)
Sveiki!  Pasakykit, kaip zinoti, kada silikoninem formom bus nuolaidos??  Mane domina Ziedo forma ir Princese arba Karaliene.

Ar ta Ziedo forma yra silikonine ar ne?
Ir kas per  forma Gele?

Kada bus nuolaida negalim žinot. Buvo neseniai.
Žiedo forma nėra silikoninė. Ji skirta tik šaltiems patiekalams stingdyti ir formuoti. Joje kepti griežtai draudžiama.

Gėlė.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 12 03, 22:29)
Rosee, aš irgi turiu dar keletą daiktelių, kurių norėčiau ir turbūt plausiuos dėl finansinės ramybės, tik klausimas kiek užtruks tas kelių daiktų susipirkimas  lotuliukas.gif

o ką aš sakau, plonina piniginę tas gėris, bankrutuosiu, jei neapstosiu, negaliu atsispirti pagundoms, silpni nervai pas mane doh.gif , jau geriau visai užraukt lotuliukas.gif
QUOTE(gwidita @ 2009 12 03, 22:50)
pabandysiu trumpai papliotkint tongue.gif
rosee sakei nori stalo yrankiu bigsmile.gif tai padaryk atsisveikinumui su tw uzsakyma uz 7400 lt ir pasidovanosi sau iseituviu dovana mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif

dėkui už pliotkus, tikrai geri pasiūlymai g.gif
Tu ką, Gwidita, tokią sumą prisidėjus ir pardavus dabartinį mašiniuką, žinai kokia išeitų, kaip lialka biggrin.gif , o bliūdai ir liks bliūdai ax.gif
Dar vis laukiu kai ko pasirodant, bet tuperis neskuba kaip tyčia rolleyes.gif
Atsakyti
Rosee, neuzbrauk visai bruksnio su tw, juk tereikia per kokias 8 sav. viena uzsakymiuka padaryt mirksiukas.gif kita vertus, kitą kart pigiau išeina vieną daiktą nusipirkt, o ne užsakymą visą lipdyt biggrin.gif Kur planuoji pasinert, į kokią kitą veiklą mirksiukas.gif Man tai čia labai geras HOBIS ir linksma...

Aš jaučiu, kad silikoninės gėlės jau nebenorėsiu, nes visas formas klasikines turiu, tai ta reikalinga būtų nebent tam, kad ji mažesnė biggrin.gif
Atsakyti
Na ji tokio neblogo dydzio, kai reikia nedidelio pyrago ar apkepuko g.gif Kai buvo nepirkau, ko paskui gailejausi doh.gif O nepirkau,nes mama buvo ja nusipirkusi, o kadangi paskui sugebejo sudeginti, tai kazkaip jos ir truko g.gif Bet pernai gavau dovanu sirdele, tai mazesnes formos problema isspresta, nebent del kolekcijos lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Maciau raudona silikonine forma, ji dabar rodos bus sausi uz aktyvuma (nu manau nerealu kaip sausi g.gif , bet ne tame esme mirksiukas.gif ) tai va, kokio ji dydzio - talpos? Man ji mazesne ir aukstesne uz Prinsese atrodo.
Atsakyti
Bijuna, gerai tau rodos, ji žymiai mažesnė ir aukštesnė truputį ax.gif
Vat šitos tai gal norėčiau, kokiam nedideliam tortukui biskvitui kept pats tas tongue.gif
Atsakyti
Na, kadangi tokio aktyvumo tikrai nesitikiu, tai lauksiu pirkimuose tokios, labai reikalinga mazesniam tortui. mirksiukas.gif
Atsakyti
O as apie ja pagalvojau, kad kugeliuo keptilabai tiktu.
Tortams,zinoma irgi thumbup.gif Pvz. antras aukstas kaip tik bigsmile.gif
Atsakyti
Man ir pirmam aukštui thumbup.gif žodžiu minties galia: LAbai noriu tos formytės biggrin.gif ir pasiekt tokį aktyvumą, o dar labiau noriu to įrankio rinkinio 8 asmenims lotuliukas.gif , va jis tai tikrai superinis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 12 04, 11:20)
Man ir pirmam aukštui  thumbup.gif žodžiu minties galia: LAbai noriu tos formytės  biggrin.gif ir pasiekt tokį aktyvumą, o dar labiau noriu to įrankio rinkinio 8 asmenims lotuliukas.gif , va jis tai tikrai superinis  bigsmile.gif

Va va ir aš galvoju, noriu tos formytės, pamačiau ją ir užsireikė doh.gif
Atsakyti
o kam tas santoku5 arba7 peilis skirtas??? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 12 04, 12:47)
o kam tas santoku5 arba7 peilis skirtas??? g.gif  blush2.gif

Kapojimui thumbup.gif Labai tokio noreciau ax.gif Pas seseri karta bandziau, tik zinoma paprastesni. Smulkinimui-kapojimui nuostabus daikras. Tiesa, dabar ir su shefo peiliu tai darau, bet su tuo dar keriau thumbup.gif
Atsakyti