Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Dizainas tai tikrai pats didziausias ju privalumas wub.gif Labai juos myliu wub.gif
Niekas neprikepra, jei ir prikimba, kuo puikiausiai viskas issiplauna. Jei jau mano pridege zirniai issiplove, tai tikrai geras thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Kai gausit iš Vilnelės sandėlio užsakymus, pasitikrinkit ar viską gavot smile.gif Pas mane ir mano kolegę buvo vietoj 2 Kolumbų sudėta po vieną, o kaina paskaičiuota kaip už 2 doh.gif Skambinau į ofisą, sakė kitą kartą atvažiavus būtinai priminti, tada įdės trūkstamus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligita69 @ 2009 12 03, 11:23)
Sveikos merginos 4u.gif Kai gausit iš Vilnelės sandėlio užsakymus, pasitikrinkit ar viską gavot smile.gif Pas mane ir mano kolegę buvo vietoj 2 Kolumbų sudėta po vieną, o kaina paskaičiuota kaip už 2 doh.gif Skambinau į ofisą, sakė kitą kartą atvažiavus būtinai priminti, tada įdės trūkstamus smile.gif

Kai skambinat dėl trūkumų, skambinkit ne į ofisą, o tiesiogiai į sandėlį. Jie visus trūkumus žymisi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligita69 @ 2009 12 03, 11:23)
Sveikos  Pas mane ir mano kolegę buvo vietoj 2 Kolumbų sudėta po vieną,

Pas mus tas pats verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 12 03, 13:19)
Kai skambinat dėl trūkumų, skambinkit ne į ofisą, o tiesiogiai į sandėlį. Jie visus trūkumus žymisi.  mirksiukas.gif

o tai nelieka kompe ko kam neįdėjo? Pvz., man atvežė prekes, bet vistiek ne visas, nors esu sumokėjusi už jas su pirma sąskaita. Tikiuosi neprapuls unsure.gif
Vis dar viliuosi surinkti prieš kalėdas kokį nors minimalų užsakymą, bet nlb norinčių yra mokėti kosminius pinigus už tuperio plasmasiukus, kokie jie "sveikuoliški" bebūtų..
O šiaip, kai atsiimsiu savo prekes ir suprantama dovanas, pasitrauksiu iš šios veiklos, yra įdomesnių užsiėmimų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 03 gruodžio 2009 - 12:35
Gal kas jau turit mini silikoniukus. Kokios patogesnės, gražesnės? Banguotoas ar lygios ?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 03 gruodžio 2009 - 13:36
Dėl patogumo tai nežinau, bet jų dydžiai skiriasi. Banguotos yra mažesnės, bet keksiukai įdomesni atrodo. Geriau manau turėt 1 tokią, kitą kitokią, įvairovės dėlei.
Keksiukam ar tinginiui man labiau patinka banguotos, bet jei kepi kąnors iš mielinės tešlos su įdaru - geriau lygios. Šiaip geriau pačiai pačiupinėt abi ir tada iškart nuspręsi - kas geriau, gražiau ir pan. 4u.gif

Įdedu foto palyginimui kokie keksiukai gaunas abiejų formų http://1.bp.blogspot...00/IMG_1913.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W@idaw: 03 gruodžio 2009 - 13:46
QUOTE(spiglys @ 2009 12 03, 13:34)
Gal kas jau turit mini silikoniukus. Kokios patogesnės, gražesnės? Banguotoas ar lygios ?
user posted image

Man labiau patinka banguotos 4u.gif Jose kesiukai gaunasi mažesni, ir smagesni 4u.gif
Atsakyti
nu mergos zinot ka mad.gif
gaunat prekes ir nesakot kokios gi naujienos pridetos prie saskaitu g.gif snd drauge jau viska man papasakojo tongue.gif o galvojau kad is jusu greiciau suzinosiu blush2.gif g.gif
Atsakyti
As tai viska gavau isskyrus sluostes is ispardavimo. Nykstukus gavau ir prabangos dubenis. Tiesa, apvalus Optimum labai mieli - gal cia todel, kad as Optimum serijos gerbeja wub.gif
Ir Micro Gourmant puodas jau atkeliavo, tik gaila, kad neturesiu kur panaudoti, nes vyras kategoriskai nusiteikes pries mikrobanges. doh.gif
Jei kam reiktu, rasykit i az
Atsakyti
banned2.gif
Sukūriau tėmelę, gal nebūsite abejingos, rasite truputį laiko ir norėsite išsakyti savo nuomonę čia. Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 12 03, 14:34)
user posted image

Man abi reikalingos biggrin.gif t.y. ir tokia ir tokia 4u.gif
Atsakyti