Dizainas tai tikrai pats didziausias ju privalumas Labai juos myliu
Niekas neprikepra, jei ir prikimba, kuo puikiausiai viskas issiplauna. Jei jau mano pridege zirniai issiplove, tai tikrai geras
Sveikos merginos Kai gausit iš Vilnelės sandėlio užsakymus, pasitikrinkit ar viską gavot Pas mane ir mano kolegę buvo vietoj 2 Kolumbų sudėta po vieną, o kaina paskaičiuota kaip už 2 Skambinau į ofisą, sakė kitą kartą atvažiavus būtinai priminti, tada įdės trūkstamus
QUOTE(Ligita69 @ 2009 12 03, 11:23)
Sveikos merginos Kai gausit iš Vilnelės sandėlio užsakymus, pasitikrinkit ar viską gavot Pas mane ir mano kolegę buvo vietoj 2 Kolumbų sudėta po vieną, o kaina paskaičiuota kaip už 2 Skambinau į ofisą, sakė kitą kartą atvažiavus būtinai priminti, tada įdės trūkstamus
Kai skambinat dėl trūkumų, skambinkit ne į ofisą, o tiesiogiai į sandėlį. Jie visus trūkumus žymisi.
QUOTE(Ligita69 @ 2009 12 03, 11:23)
Sveikos Pas mane ir mano kolegę buvo vietoj 2 Kolumbų sudėta po vieną,
Pas mus tas pats
QUOTE(Jurgitak @ 2009 12 03, 13:19)
Kai skambinat dėl trūkumų, skambinkit ne į ofisą, o tiesiogiai į sandėlį. Jie visus trūkumus žymisi.
o tai nelieka kompe ko kam neįdėjo? Pvz., man atvežė prekes, bet vistiek ne visas, nors esu sumokėjusi už jas su pirma sąskaita. Tikiuosi neprapuls
Vis dar viliuosi surinkti prieš kalėdas kokį nors minimalų užsakymą, bet nlb norinčių yra mokėti kosminius pinigus už tuperio plasmasiukus, kokie jie "sveikuoliški" bebūtų..
O šiaip, kai atsiimsiu savo prekes ir suprantama dovanas, pasitrauksiu iš šios veiklos, yra įdomesnių užsiėmimų.
Gal kas jau turit mini silikoniukus. Kokios patogesnės, gražesnės? Banguotoas ar lygios ?
Dėl patogumo tai nežinau, bet jų dydžiai skiriasi. Banguotos yra mažesnės, bet keksiukai įdomesni atrodo. Geriau manau turėt 1 tokią, kitą kitokią, įvairovės dėlei.
Keksiukam ar tinginiui man labiau patinka banguotos, bet jei kepi kąnors iš mielinės tešlos su įdaru - geriau lygios. Šiaip geriau pačiai pačiupinėt abi ir tada iškart nuspręsi - kas geriau, gražiau ir pan.
Įdedu foto palyginimui kokie keksiukai gaunas abiejų formų http://1.bp.blogspot...00/IMG_1913.JPG
Keksiukam ar tinginiui man labiau patinka banguotos, bet jei kepi kąnors iš mielinės tešlos su įdaru - geriau lygios. Šiaip geriau pačiai pačiupinėt abi ir tada iškart nuspręsi - kas geriau, gražiau ir pan.
Įdedu foto palyginimui kokie keksiukai gaunas abiejų formų http://1.bp.blogspot...00/IMG_1913.JPG
QUOTE(spiglys @ 2009 12 03, 13:34)
Gal kas jau turit mini silikoniukus. Kokios patogesnės, gražesnės? Banguotoas ar lygios ?
Man labiau patinka banguotos Jose kesiukai gaunasi mažesni, ir smagesni
nu mergos zinot ka
gaunat prekes ir nesakot kokios gi naujienos pridetos prie saskaitu snd drauge jau viska man papasakojo o galvojau kad is jusu greiciau suzinosiu
gaunat prekes ir nesakot kokios gi naujienos pridetos prie saskaitu snd drauge jau viska man papasakojo o galvojau kad is jusu greiciau suzinosiu
As tai viska gavau isskyrus sluostes is ispardavimo. Nykstukus gavau ir prabangos dubenis. Tiesa, apvalus Optimum labai mieli - gal cia todel, kad as Optimum serijos gerbeja
Ir Micro Gourmant puodas jau atkeliavo, tik gaila, kad neturesiu kur panaudoti, nes vyras kategoriskai nusiteikes pries mikrobanges.
Jei kam reiktu, rasykit i az
Ir Micro Gourmant puodas jau atkeliavo, tik gaila, kad neturesiu kur panaudoti, nes vyras kategoriskai nusiteikes pries mikrobanges.
Jei kam reiktu, rasykit i az
QUOTE(spiglys @ 2009 12 03, 14:34)
Man abi reikalingos t.y. ir tokia ir tokia