Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(zelviene @ 2009 12 01, 19:30)
Turiu toki konditerini burbula. kazkada esu nusipirkusi, bet taip ir nenaudojamas guli. Gal kam reikia?
user posted image

oi sita as irgi turiu smile.gif bet man tai jis schmoll.gif
Atsakyti
o aš tai irgi noriu to konditerinio maišelio smile.gif . Vis laukiu akcijos jam, laukiu, o kaip nėr taip nėr verysad.gif

Turiu konditerinį švirkštą, bet jis labai nepatogus kaip ir tas burbulas, nes mažai galiu į jį įdėti įdaro. Kai darau tortą tai atsibosta vis jį pildyti doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2009 12 01, 20:09)
o aš tai irgi  noriu to konditerinio maišelio smile.gif . Vis laukiu akcijos jam, laukiu, o kaip nėr taip nėr  verysad.gif 
Turiu konditerinį švirkštą, bet jis labai nepatogus kaip ir tas burbulas, nes mažai galiu į jį įdėti įdaro. Kai darau tortą tai atsibosta vis jį pildyti doh.gif

laukiu ir as maiseliui nuolaidos bigsmile.gif kai susnekejo kad cia oranzinam ar geltoniem gaminiam bus nuolaidos taip tikejausi kad jau bus su nuolaida tas maisas doh.gif bet nebuvo.... unsure.gif ai ir dar tarkos norejau is tos serijos unsure.gif bet moteriskes nudraude mane del jos, tai db jau jos kaip ir nenoriu g.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 12 01, 19:42)
oi sita as irgi turiu smile.gif bet man tai jis schmoll.gif

Tai gal galit parasyti kuo jis negeras Jums? Nes kai pirkau tai zinau labai isgyre ax.gif Tik kad as nekepu nieko kur reikia naudoti ta daikta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2009 12 01, 20:22)
Tai gal galit parasyti kuo jis negeras Jums? Nes kai pirkau tai zinau labai isgyre  ax.gif Tik kad as nekepu nieko kur reikia naudoti ta daikta  blush2.gif

Labai daug košės viduje lieka, neišsispaudžia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 12 01, 19:14)
laukiu ir as maiseliui nuolaidos bigsmile.gif kai susnekejo kad cia oranzinam ar geltoniem gaminiam bus nuolaidos taip tikejausi kad jau bus su nuolaida tas maisas doh.gif bet nebuvo.... unsure.gif ai ir dar tarkos norejau is tos serijos unsure.gif bet moteriskes nudraude mane del jos, tai db jau jos kaip ir nenoriu g.gif  tongue.gif

Va va , tarką ir aš buvau įtraukusi į sarašus smile.gif , bet kai paskaičiau čia merginų atsiliepimų, tai ir išbraukiau mirksiukas.gif

O dėl tų geltonų nuolaidų ir aš apsisvaigusi buvau doh.gif , bet nieko , gal ateityje bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 12 01, 20:44)
Labai daug košės viduje lieka, neišsispaudžia  4u.gif

tu viska labai teisingai parasei drinks_cheers.gif man irgi del to jis nepatinka 4u.gif
as dazniausiai kai nusiperku kibirely majonezo,tai likuty kad pustustis kibirelis nesimaisytu saldytuve perdedu y sita "svirksta"tai vietos atzvilgiu tai drinks_cheers.gif bet puse to sudeto majonezo lieka ant krastu viduje doh.gif o yspaudus jy iki pat galo po to labai sunku atitraukti atgal doh.gif blink.gif tai vat 4u.gif
Atsakyti
Tas burbulas turi 2 privalumus:
1. jo antgaliai kitokie nei konditerinio maiselio (turint abu gaunasi 10 skirtingu antgaliuku)
2. labai patogu jame laikyti visus antgaliukus, kadangi maiselio detales neturi jokios dezutes ir jos metosi.
Abu sie privalumai tuo atveju, jei turite ir burbula ir maiseli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ricicinuke @ 2009 12 01, 18:58)
Sveikutes visos 4u.gif
Norejau paklausti,gal kas jau esat isbandziusios TW konditerini svirksta su antgaliais,planuoju isigyti,ir va noreciau atsiliepimu... 4u.gif

aš naudoju jį, eklerams jis thumbup.gif bet papuošimams daryt, jis man per didelis, taip, kad aš laukiu mažesnio maišelio lotuliukas.gif Daugiau aš gal nepirkčiau maišelio už tokią kainą.... bet į diskusijas nesileisiu ax.gif

QUOTE(Asese @ 2009 12 01, 20:44)
Labai daug košės viduje lieka, neišsispaudžia  4u.gif

su visais burbulais taip ax.gif

o man Btb pjaustyklė superinė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 12 01, 21:57)
o man Btb pjaustyklė superinė biggrin.gif

mastau.gif mastau.gif mastau.gif davija ir kam tu cia taip doh.gif tai db jau man jos vel reikia doh.gif ax.gif nes jau tavo zodziu tai as negaliu netiket mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 12 01, 09:30)
Tada tau reikia kepti keksa su dziovintais vaisiais. 4u.gif O cia jau toks daiktas, kuris turi didziaja dali vaisiu, todel ir gali taip ilgai stoveti 4u.gif

labas , tai kad as ir dejau dziovintus blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(zelviene @ 2009 12 01, 12:29)
Gal kartojuosi, bet kurioj vietoj ieskoti to kaledinio pyrago receptuko?  4u.gif

senoje temoje apie 36 puslapi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 12 01, 21:18)
mastau.gif  mastau.gif  mastau.gif davija ir kam tu cia taip doh.gif tai db jau man jos vel reikia doh.gif  ax.gif nes jau tavo zodziu tai as negaliu netiket mirksiukas.gif  tongue.gif

Tai va ir aš ją pati iš bandžiau iš pradžių buvo kaip ir nelabai, o po to gal ir nieko,tai ir nežinau reikia ar ne biggrin.gif Na gal kai akcija kokia bus lotuliukas.gif

Ar buvo kas šiandien Vilniuj susirinkime? Ką per naujienas pristatė, gal kas žino ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja: 01 gruodžio 2009 - 21:51