Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

aciu
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2009 11 29, 18:14)
Kažkada buvo tokių

user posted image

Turiu vienas atliekamas, pirkau kazkada dovanai, bet nebeliko kam dovanot. blush2.gif
Atsakyti
kaina idomu?
Atsakyti
QUOTE(Inculto @ 2009 11 30, 21:16)
Turiu vienas atliekamas, pirkau kazkada dovanai, bet nebeliko kam dovanot.  blush2.gif

Norėčiau. Kokia kaina ? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas mergytes. Daug kas kepete kaledini pyraga ,kepiau savaitgali ir as gavosi super thumbup.gif ,bet man noretusi kad butu daugiau pyrago o ne vaisiu. smile.gif kepiau is puses normos,lauksiu kaledu niam niam smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Atsiprašau, kad teršiu tema, bet gal kas turit pasiūlyti gertuvėlių kūdikiams geresne kaina nei kataloge ax.gif Man reiktų dviejų. Pasiūlymų laukiu į až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotiska lele @ 2009 11 30, 23:56)
Labas mergytes. Daug kas kepete kaledini pyraga ,kepiau savaitgali ir as gavosi super thumbup.gif ,bet man noretusi kad butu daugiau pyrago o ne vaisiu. smile.gif kepiau is puses normos,lauksiu kaledu niam niam smile.gif

Tada tau reikia kepti keksa su dziovintais vaisiais. 4u.gif O cia jau toks daiktas, kuris turi didziaja dali vaisiu, todel ir gali taip ilgai stoveti 4u.gif
Atsakyti
Gal kartojuosi, bet kurioj vietoj ieskoti to kaledinio pyrago receptuko? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes visos 4u.gif
Norejau paklausti,gal kas jau esat isbandziusios TW konditerini svirksta su antgaliais,planuoju isigyti,ir va noreciau atsiliepimu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ricicinuke @ 2009 12 01, 18:58)
Sveikutes visos 4u.gif
Norejau paklausti,gal kas jau esat isbandziusios TW konditerini svirksta su antgaliais,planuoju isigyti,ir va noreciau atsiliepimu... 4u.gif

As ji turiu, sausainiams daryt ar kai yra didelis idaro kiekis, tai tikrai super dalykas, nes daug teslos telpa, bet jei papuosimams, tai jis man yra per didelis t.y. jei nedideli kieki kremo ar siaip ko nors i ji idedi, tai nera l patogu, nes dalis idaro lieka prie antgaliu. Na bent jau man taip, kitoms gal kitaip

Atsakyti
QUOTE(ricicinuke @ 2009 12 01, 18:58)
Sveikutes visos 4u.gif

Mani nuomone, konditerinis maišelis labai puikus wub.gif - daug tepla, patogus naudoti, o tas švirkštas kataloginis tai nelabai: mažiukas, lieka daug masės jame 4u.gif
Atsakyti
Turiu toki konditerini burbula. kazkada esu nusipirkusi, bet taip ir nenaudojamas guli. Gal kam reikia?
user posted image
Atsakyti