Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Jurgitak @ 2009 11 28, 16:51)
Rimi prie visų cukrų yra ir rudojo - dėžutėse.

Važiavau į Šiaurės miestelio Hyper Rimi specialiai dėl to rudojo cukraus, bet neradau jo ir ten. Tai pirkau kaip Davija rašė Demeraros cukraus, nes jau užkniso ieškot doh.gif tiks ir tas irnesakyk.gif
Atsakyti
Saulegraaza, o ka tu veiki tokiu laiku, ta prasme posmas rasytas 02.23 blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį receptuką atsiuntė p.Eglė essen.gif

Sveikuolių keksiukai

250 ml. sausų avižinių dribsnių
250 ml. pakepintų saulėgrąžų (pasikepinau jas pati, dėjau perpus moliūgų sėklų)
100 g ištirpinto sviesto
2 kiaušiniai
2 šaukštai miltų
cukraus pagal skonį, aš dėjau 100 ml. Galima nedėti, jei nemėgstate saldžiai pusę šaukštelio kepimo miltelių
riešutų ar razinų (pagal pomėgį)

Saulėgrąžas su moliūgų sėklomis pakepiname keptuvėje. Viską sumaišome, sudedame į formeles. Užpildžiau dvi mini keksiukų banguotais kraščiukais formeles (kaip tik dvi telpa vienu kepimu į orkaitę). Per vidurį galima įkišti riešutuką arba raziną.
Kepame 180°C apie 20 min.
Skanaus 4u.gif

Ačiū Giedrei Dilbienei už šaunų receptuką.

Merginos, gal kokių gurmaniškų receptukų su jūros gėrybėmis turite? Juk šventės artėja, norisi kažko išskirtinio, nekasdieniško, juk turim tokius fainus pagalbininkus, tuperio indus ax.gif

Saulegraaza, rudojo cukraus būna ir Sveiko maisto pardėse mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 30 lapkričio 2009 - 09:59
QUOTE(davija @ 2009 11 30, 10:22)
Saulegraaza, o ka tu veiki tokiu laiku, ta prasme posmas rasytas 02.23 blink.gif  biggrin.gif

labas rytukas 4u.gif
nu bet tu davija ir nesupranti nieko doh.gif mirksiukas.gif taigi saulegraaza rudojo cukraus iesko visur,del to ir parasyta tokiu laiku lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 30, 09:22)
Saulegraaza, o ka tu veiki tokiu laiku, ta prasme posmas rasytas 02.23 blink.gif  biggrin.gif

kad būtų į temą, tai atsakysiu taip: užmigus mažutei dukrutei plaunu tw indus (kepiau karkas Ultrapliuse ir farširuotas paprikas Princesėj) bei skaitau SM tw tema blush2.gif lotuliukas.gif o jei rimtai, tai užmigus dukrai iš kankorėžių lipdžiau kalėdines dekoracijas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(gwidita @ 2009 11 30, 09:56)
labas rytukas 4u.gif
nu bet tu davija ir nesupranti nieko doh.gif  mirksiukas.gif taigi saulegraaza rudojo cukraus iesko visur,del to ir parasyta tokiu laiku lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

gwidita, atsargiai, žiūriu mano kraštietė esi, galiu namo važiuojant užsukt su kokiu akmenuku-bus tau tyčiotis iš vargšės nesėkmingų paieškų nono.gif
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 11 30, 09:39)
Saulegraaza, rudojo cukraus būna ir Sveiko maisto pardėse  mirksiukas.gif

tai kad aš tokiose nelabai lankausi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulegraaza @ 2009 11 30, 12:16)
o jei rimtai, tai užmigus dukrai iš kankorėžių lipdžiau kalėdines dekoracijas wub.gif
gwidita, atsargiai, žiūriu mano kraštietė esi, galiu namo važiuojant užsukt su kokiu akmenuku-bus tau tyčiotis iš vargšės nesėkmingų paieškų nono.gif

bigsmile.gif galetum pasirodyt ka grazaus ten nulipdai blush2.gif papuostum musu tema 4u.gif
bigsmile.gif nu pagaliau atsirado ir mano krastiete cionai 4u.gif matai jei buciau nepajuokavus butum neissidavus kad vos ne kaiminkos esam mirksiukas.gif
o jei rimtai tai is kur tu g.gif blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Saulegraaza @ 2009 11 30, 12:17)
tai kad aš tokiose nelabai lankausi blush2.gif

tad siūlyčiau apsilankyt mirksiukas.gif , pvz. Pan Salt druskytės įsigyti, kad ir salotoms ar mišrainėms pasūdyti biggrin.gif
Kol jaunos, rūpinkites sveikata 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 11 30, 11:26)
tad siūlyčiau apsilankyt  mirksiukas.gif , pvz. Pan Salt druskytės įsigyti, kad ir salotoms ar mišrainėms pasūdyti  biggrin.gif
Kol jaunos, rūpinkites sveikata  4u.gif

apšvieskite, kas tai per druska? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 11 30, 11:21)
bigsmile.gif galetum pasirodyt ka grazaus ten nulipdai blush2.gif papuostum musu tema 4u.gif
bigsmile.gif nu pagaliau atsirado ir mano krastiete cionai 4u.gif matai jei buciau nepajuokavus butum neissidavus kad vos ne kaiminkos esam mirksiukas.gif
o jei rimtai tai is kur tu g.gif  blush2.gif ?

dabar dar tik mokausi, pirmieji blynai žinai gi kkei būna biggrin.gif
reiks sukurpt kokią kompoziciją su TW bliūdais ir pasirodyt, kad į temą būtų biggrin.gif
aš iš Pilviškių, jei ką sako blush2.gif o tu iš pačių Šakių?

o dabar į temą-gal galite pasakyti, ar skiriasi prieskonių malūnėlis, kur buvo "Sutaupyk su TW 2" ir kataloge? jei skiriasi, tai kuo? Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 11 30, 11:26)
tad siūlyčiau apsilankyt  mirksiukas.gif , pvz. Pan Salt druskytės įsigyti, kad ir salotoms ar mišrainėms pasūdyti  biggrin.gif
Kol jaunos, rūpinkites sveikata  4u.gif

Vis ruošiuos į "Delona" važiuot, bet neprisiruošiu blush2.gif nes tuoj pradės dukrytė valgyt nuo bendro stalo, tai teks ir tėvams pradėt sveikai maitintis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Malūnėliai skiriasi net labai mirksiukas.gif tas senasis, kur "sutaupyk" žymiai geresnis, paprastenis ir patogesnis. Ir kas svarbiausia, turi dangtelį, o jis geras tuom, kad jei nori į keptuvę ar į puodą tiesiai pamalt, tai pamali į tą dangtelį ir išpili kur reikia, taip malūnėlis nepridrėgsta ir neaplimpa prieskoniais ax.gif
Atsakyti
Kataloge gi nebera prieskoniniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 11 30, 13:47)
Kataloge gi nebera prieskoniniu g.gif

nei kataloge nei sutaupyk su TW jų nebėra 4u.gif Dabar jau tik pas merginas sandėliukuose galima jų rasti biggrin.gif
Atsakyti