Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Jo, formelės geros...
Atsakyti
Kažkada buvo tokių

user posted image

bet aš dabar pasiskolinau iš draugės dar kitaip atrodančių ax.gif

va tokią mano draugę turi 4u.gif Tik jos perm,atomos ružavos plastmasės smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja: 29 lapkričio 2009 - 18:19
QUOTE(Alatėja @ 2009 11 29, 19:14)
Kažkada buvo tokių

user posted image

bet aš dabar pasiskolinau iš draugės dar kitaip atrodančių  ax.gif

doh.gif doh.gif doh.gif jo jo...as tokias irgi pas savo drauge maciau blush2.gif
Papildyta:
galetu tuperis pries sventes parupyt ju pardavime blush2.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš tas formeles vadinu valentininėmis ax.gif

gwidita, išsiviriau su merginom 6 cepelinus ir 5 durniukus (be įdaro) tai man tokiam kiekiui ir 3,8l cipakams per didelis tongue.gif Biški eksperimentavau, vietoj virtų bulvių dėjau - varškės, tai gavosi thumbup.gif guminiai guminiai tokie, aš tokius labai mėgstu. Kokia tavo cipakų receptūra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 29, 19:20)
Aš tas formeles vadinu valentininėmis ax.gif

gwidita, išsiviriau su merginom 6 cepelinus ir 5 durniukus (be įdaro) tai man tokiam kiekiui ir 3,8l  cipakams per didelis tongue.gif Biški eksperimentavau, vietoj virtų bulvių dėjau - varškės, tai gavosi  thumbup.gif guminiai guminiai tokie, aš tokius labai mėgstu. Kokia tavo cipakų receptūra mirksiukas.gif

essen.gif oi kaip mielai sukirsciau db cepelina bigsmile.gif (dietos laikausi db,tai istisai alkana jauciuosi doh.gif )
o kokio dydzio tavo cepelinai g.gif as verdu iki 20vnt.nes MB iskarto 4 sukerta blink.gif as 2 ir vaikuciai po 1 rolleyes.gif tai jau su 3,8l puodu man sakes...
vargau as su jais ilgai kol atkirtau kame problema mano cepelinu...
visada man jie istizdavo-issileisdavo...kol isrado man drauge problema per maza puoda unsure.gif
aga as su varske irgi dariau kazkada, bet dejau visokiu bulviu+varskes tai gavosi toki baltuciai grazuciai ir skanuciai aisku bigsmile.gif siaip viska paprastai darau kaip ir visos manau,nu krakmolas nuo bulviu tarkiu+grynas krakmolas+druskyte,bulvytes ir minkom tesliuka mirksiukas.gif tik vat viena karta zaliu bulviu buna daugiau kita karta virtu...nematuoju as ju...
o paskutiny karta dariau ydara su jautiena maisyta su kiauliena tai man nepatiko nes tokia tamsi ir kremzleta mesyte pasitaike blink.gif
labai dziaugiuosi kad turiu tw" tesliny" mirksiukas.gif dubeny tai labai smagiai ten viskas issiminko ir nusivalo nuo sieneliu drinks_cheers.gif o ankciau senuose dubeniuose issimozodavo puse teslos ant sieneliu doh.gif wat 4u.gif karsta.gif tai prirasiau blush2.gif
Atsakyti
Joo, kol pasipirtinau, čia ir vaizdelių padavėt lotuliukas.gif

QUOTE(davija @ 2009 11 29, 15:30)
Jurgitak kai Vilnelėj reikalai dėl darbo kalendorių g.gif nėr dar? Kaunas jau net 47 sav. turėjo bigsmile.gif

Kol kas tyluma ramuma, važiuosiu į sandėlį reiks Eglės užklausti g.gif

QUOTE(laurindre @ 2009 11 29, 15:49)
Ka reiktu vaikui paskyti blush2.gif

Tavo jau dideli, o tuo labiau vaikai anksčiau bręsta lotuliukas.gif Čia tokių prisidarei ir sėdi viena pasislėpusi - valgai lotuliukas.gif

Kalėdinės formelės prieš kelis metus buvo kaip pasiūlomasis gaminys metų pabaigoj, tai jei neklystu kainavo 5 ar 7 Lt. Kaip už tokią sumą visai nedaug.
Atsakyti
formeles Radau tuperio formeliu, tik deja ne pas mus...
Atsakyti
QUOTE(laimasa @ 2009 11 29, 20:53)
formeles Radau tuperio formeliu, tik deja ne pas mus...

Tai kad ten ne tik tupperware, bet ir Hallmark, Hutzler. mirksiukas.gif
Atsakyti
tai sakai jurgitak kad gal ir siemet bus tu formeliu pas mus g.gif nenujauti bigsmile.gif 4u.gif
tikrai kad nebrangios jei tik tiek tekainuoja blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 11 29, 21:58)
tai sakai jurgitak kad gal ir siemet bus tu formeliu pas mus g.gif nenujauti bigsmile.gif  4u.gif
tikrai kad nebrangios jei tik tiek tekainuoja blush2.gif  4u.gif

Abejoju g.gif Jau 3 metus kalediniu laukiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 11 29, 22:59)
Abejoju g.gif Jau 3 metus kalediniu laukiu doh.gif

cray.gif cray.gif cray.gif nu kam tu taip db be jokios vilties nukirtai mirksiukas.gif kad nebus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 11 29, 21:58)
tai sakai jurgitak kad gal ir siemet bus tu formeliu pas mus g.gif

Nesakau, kad šiemet bus, nes yra volelis su figūrėlėm, bet kartais visokių staigmenų sulaukiam biggrin.gif
Atsakyti