Jo, formelės geros...
Kažkada buvo tokių
bet aš dabar pasiskolinau iš draugės dar kitaip atrodančių
va tokią mano draugę turi Tik jos perm,atomos ružavos plastmasės
bet aš dabar pasiskolinau iš draugės dar kitaip atrodančių
va tokią mano draugę turi Tik jos perm,atomos ružavos plastmasės
QUOTE(Alatėja @ 2009 11 29, 19:14)
jo jo...as tokias irgi pas savo drauge maciau
Papildyta:
galetu tuperis pries sventes parupyt ju pardavime
Aš tas formeles vadinu valentininėmis
gwidita, išsiviriau su merginom 6 cepelinus ir 5 durniukus (be įdaro) tai man tokiam kiekiui ir 3,8l cipakams per didelis Biški eksperimentavau, vietoj virtų bulvių dėjau - varškės, tai gavosi guminiai guminiai tokie, aš tokius labai mėgstu. Kokia tavo cipakų receptūra
gwidita, išsiviriau su merginom 6 cepelinus ir 5 durniukus (be įdaro) tai man tokiam kiekiui ir 3,8l cipakams per didelis Biški eksperimentavau, vietoj virtų bulvių dėjau - varškės, tai gavosi guminiai guminiai tokie, aš tokius labai mėgstu. Kokia tavo cipakų receptūra
QUOTE(davija @ 2009 11 29, 19:20)
Aš tas formeles vadinu valentininėmis
oi kaip mielai sukirsciau db cepelina (dietos laikausi db,tai istisai alkana jauciuosi )
o kokio dydzio tavo cepelinai as verdu iki 20vnt.nes MB iskarto 4 sukerta as 2 ir vaikuciai po 1 tai jau su 3,8l puodu man sakes...
vargau as su jais ilgai kol atkirtau kame problema mano cepelinu...
visada man jie istizdavo-issileisdavo...kol isrado man drauge problema per maza puoda
aga as su varske irgi dariau kazkada, bet dejau visokiu bulviu+varskes tai gavosi toki baltuciai grazuciai ir skanuciai aisku siaip viska paprastai darau kaip ir visos manau,nu krakmolas nuo bulviu tarkiu+grynas krakmolas+druskyte,bulvytes ir minkom tesliuka tik vat viena karta zaliu bulviu buna daugiau kita karta virtu...nematuoju as ju...
o paskutiny karta dariau ydara su jautiena maisyta su kiauliena tai man nepatiko nes tokia tamsi ir kremzleta mesyte pasitaike
labai dziaugiuosi kad turiu tw" tesliny" dubeny tai labai smagiai ten viskas issiminko ir nusivalo nuo sieneliu o ankciau senuose dubeniuose issimozodavo puse teslos ant sieneliu wat tai prirasiau
Joo, kol pasipirtinau, čia ir vaizdelių padavėt
Kol kas tyluma ramuma, važiuosiu į sandėlį reiks Eglės užklausti
Tavo jau dideli, o tuo labiau vaikai anksčiau bręsta Čia tokių prisidarei ir sėdi viena pasislėpusi - valgai
Kalėdinės formelės prieš kelis metus buvo kaip pasiūlomasis gaminys metų pabaigoj, tai jei neklystu kainavo 5 ar 7 Lt. Kaip už tokią sumą visai nedaug.
QUOTE(davija @ 2009 11 29, 15:30)
Jurgitak kai Vilnelėj reikalai dėl darbo kalendorių nėr dar? Kaunas jau net 47 sav. turėjo
Kol kas tyluma ramuma, važiuosiu į sandėlį reiks Eglės užklausti
QUOTE(laurindre @ 2009 11 29, 15:49)
Ka reiktu vaikui paskyti
Tavo jau dideli, o tuo labiau vaikai anksčiau bręsta Čia tokių prisidarei ir sėdi viena pasislėpusi - valgai
Kalėdinės formelės prieš kelis metus buvo kaip pasiūlomasis gaminys metų pabaigoj, tai jei neklystu kainavo 5 ar 7 Lt. Kaip už tokią sumą visai nedaug.
QUOTE(laimasa @ 2009 11 29, 20:53)
Tai kad ten ne tik tupperware, bet ir Hallmark, Hutzler.
tai sakai jurgitak kad gal ir siemet bus tu formeliu pas mus nenujauti
tikrai kad nebrangios jei tik tiek tekainuoja
QUOTE(gwidita @ 2009 11 29, 21:58)
tai sakai jurgitak kad gal ir siemet bus tu formeliu pas mus nenujauti
Abejoju Jau 3 metus kalediniu laukiu
QUOTE(laurindre @ 2009 11 29, 22:59)
Abejoju Jau 3 metus kalediniu laukiu
nu kam tu taip db be jokios vilties nukirtai kad nebus
QUOTE(gwidita @ 2009 11 29, 21:58)
tai sakai jurgitak kad gal ir siemet bus tu formeliu pas mus
Nesakau, kad šiemet bus, nes yra volelis su figūrėlėm, bet kartais visokių staigmenų sulaukiam