Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

taip, Hauschkos drinks_cheers.gif Dar buvo giriančiųjų Logoną (ernesin, ar tai vėl buvai tu? biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 11, 17:22)
taip, Hauschkos  drinks_cheers.gif Dar buvo giriančiųjų Logoną (ernesin, ar tai vėl buvai tu? biggrin.gif )

Jei apie tušą klausi, tai taip, man patiko Logona, bet kaip minėjau jis padažo labai natūraliai ir nėra atsparus vandeniui, bet man išlaiko beveik visą dieną ir visiškai neapsunkina blakstienų 4u.gif
Atsakyti
Gal kas bandėt Amway natūralią kosmetiką bei kūno priežiūros priemones?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 11, 17:39)
Jei apie tušą klausi, tai taip, man patiko Logona, bet kaip minėjau jis padažo labai natūraliai ir nėra atsparus vandeniui, bet man išlaiko beveik visą dieną ir visiškai neapsunkina blakstienų 4u.gif

Ernesin, jis pastorina ar pailgina nors kiek? Na ar matosi, kad siek tiek pasidaziusi esi? ir dar vienas klausimelis, ar netepa paakiu?? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2009 12 11, 10:58)
sveika mirksiukas.gif
is LT esanciu daugiausia geru atsiliepimu apie dr. hauschkos tusus, kuriu galima rasti stepono g. 6, dar hauschkos galima rast ir PC mada esancioj parduotuvej "grozio aleja" rodos g.gif ir gedimino 9 vaistineje prie TBS, bet nezinau ar jie turi dekoratyvines g.gif
taip pat yra miessence tusu essenzoj, logonos galima rasti bioboutique parduotuvese CUP'e 3 aukste ir panoramoj. dar nvey LT galima rasti sveikuose produktuose jaksto g. ir dar kazkur g.gif bet apie siuos ivairus atsiliepimai ir keik pamenu, ne visi geri buvo.

Agnuta, o Hauschkos tusas tepa paakius? Ir ar pati nesioji kontaktinius lesius? Mane nuo Hauschkos tuso sustabdo kazkurios SMietes pasisakymas, kad jijs neva linzes apnesa blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kleba @ 2009 12 13, 11:10)
Gal kas bandėt Amway natūralią kosmetiką bei kūno priežiūros priemones?

Amway nei natūrali, nei ekologiška - diskusijoms apie ją yra tema prie sintetinės kosmetikos gamintojų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 12 13, 12:17)
Agnuta, o Hauschkos tusas tepa paakius? Ir ar pati nesioji kontaktinius lesius? Mane nuo Hauschkos tuso sustabdo kazkurios SMietes pasisakymas, kad jijs neva linzes apnesa  blink.gif

as pati nepastebejau, kad teptu paakius, nors buvo ir tokiu atsiliepimu. kontaktinius lesius deduosi tik kokioms nors progoms ir tai tuos vienadienius, tai nepastebejau, kad apnestu, gal per trumpai jie buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 12 13, 13:12)
as pati nepastebejau, kad teptu paakius, nors buvo ir tokiu atsiliepimu. kontaktinius lesius deduosi tik kokioms nors progoms ir tai tuos vienadienius, tai nepastebejau, kad apnestu, gal per trumpai jie buna g.gif

Nemanau, kad trumpas buvimas turetu reiksmes. Per pora valandu jau tikrai pastebetum apnesimo efekta biggrin.gif O Hauschkos tusas labai graziai padazo, ar ne?

O gal kas galetu palyginti Hauschkos ir Logonos tusus, jei kas abu turejo ax.gif Logona vilioja labiau del mazesnes kainos...... blush2.gif
Atsakyti
Vis matau giriant SANTE ir LOGONA kosmetika, nors pasitikslinus šiame puslapyje http://www.cosmeticsdatabase.com joje yra daugybė negerų medžiagų, sukeliančių reakcijas nuo alergijos iki vėžio. O aš jos šampūnus ir dušo žele naudoju kaip sveikus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilko Namai: 14 gruodžio 2009 - 11:19
QUOTE(Šilko Namai @ 2009 12 14, 11:18)
Vis matau giriant SANTE ir LOGONA kosmetika, nors pasitikslinus šiame puslapyje http://www.cosmeticsdatabase.com joje yra daugybė negerų medžiagų

jau kiek kartų kartota, ir vistiek tas pats per tą patį doh.gif Šitoje ekologiškoje ir sertifikuotoje kosmetikoje yra daug eterinių aliejų ir kitų "gyvų" augalinių ingredientų, kurie gali sukelti alergijas. Tai ir sako ši duomenų bazė doh.gif Pagal šitą principą tikriausiai reiktų ir pavasarį, vasarą uždrausti, nes yra žmonių, kurie suserga šienlige smile.gif

tuo tarpu vokiškieji Oko-Test vertinimai nevertina parabenų ir etc, todėl pas juos kartais ir sintetinė kosmetika gauna gerus balus ir būna tikrai neblogai įvertinta smile.gif

jei pati manai, kad susintetintos, iš naftos išgautos žaliavos, kaip neutralesnės, yra tau priimtinesnės, tai jas ir naudok. O šiaip tai kviečiu per bet kokių duomenų bazių tikrinimo procesą įjungti ir logiką, nepakenks cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 12 13, 14:21)
Nemanau, kad trumpas buvimas turetu reiksmes. Per pora valandu jau tikrai pastebetum apnesimo efekta  biggrin.gif O Hauschkos tusas labai graziai padazo, ar ne?

tai tada drisciau teigti, kad man neapnesdavo biggrin.gif kazkaip zinok, net nepagalvodavau, kad taip gali but g.gif
na, mano blakstienos poilges, tai galbut dar tai turi itakos, bet man labai graziai padazo, jokiu gumuliuku, atrodo taip naturaliai ax.gif cia kalbu apie ta paptrasta hauschkos, kuris man labiau patiko nei volume ax.gif volume siek tiek gumuliuku turedavo (galbut toks papuole) ir toks sunkesnis man pasirode.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 14 gruodžio 2009 - 11:44
Sveikos,merginos,jus jau cia ases,tai gal galit paaiskint kaip ten su weledos ekologiskumu,as ant pakuociu niekur jokio zenkliuko nematau blush2.gif
Gal yra isbandziusiu Cattier kosmetika,maciau sestadieni parduotuvej,ta tai sertifikuota,kainos zmoniskos,tik norisi apsiuostinet pries perkant 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 14 gruodžio 2009 - 12:20
QUOTE(Hibisco @ 2009 12 13, 11:17)
Ernesin,  jis pastorina ar pailgina nors kiek? Na ar matosi, kad siek tiek pasidaziusi esi? ir dar vienas klausimelis, ar netepa paakiu??  4u.gif

Nei storina nei ilgina, kaip ir rašiau - padažo natūraliai. Pas mane blakstienų galiukai išblukę, tai pastebiu akivaizdų pokytį pasidažiusi, bet jei tavo pačios blakstienos visiškai juodos, tai tuomet neverta tau jo pirkti.
Paakių irgi netepa, bet jei pakliūsi be skėčio ant lietau, būsi visa juoda biggrin.gif Man greičiau nubėga mano akių pieštukas nei pradeda byrėti šis tušas 4u.gif
Atsakyti