Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(ernesin @ 2009 12 10, 15:07)
Na toje Eco kartais galima ir š... rasti(nes kai kurie sertifikatai leidžia), tai nebūčiau tokia kategoriška nesertifikuotiems produktams mirksiukas.gif O dėl Bio tai pritariu, reikia visada atidžiai nagrinėtis sudėtis smile.gif
O kaip jums tas Planet System kremas, vis viliojuosi šio gamintojo kažką įsigyti, bet kad nuolaidų niekada nerandu biggrin.gif

Taip, ir man sertifikatas nera pasaulio stebuklas- sudetis svarbiausia!
O del to kremo- as tai nieko negaliu komentuoti, nebent tai, kad tekstura super, isigeria super, nes esu minejusi- mano oda misri, taciau visiskai be jokiu priekaistu- galiu tepti ka tik noriu. Per gyvenima visko ten pritepliota biggrin.gif , man tinka ivairus kremai, tik vat buna- nepatinka pojutis, tekstura,kvapas, spalva...
Brangus jis, bet as tik pora esu turejusi sios firmos- nepirkineju pastoviai ir nezinau ar verta labai jau- yra tu kremu visokiausiu uz tokias kainas...
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 12 10, 14:38)
Taip, ir man sertifikatas nera pasaulio stebuklas- sudetis svarbiausia!
O del to kremo- as tai nieko negaliu komentuoti, nebent tai, kad tekstura super, isigeria super, nes esu minejusi- mano oda misri, taciau visiskai be jokiu priekaistu- galiu tepti ka tik noriu. Per gyvenima visko ten pritepliota biggrin.gif  , man tinka ivairus kremai, tik vat buna- nepatinka pojutis, tekstura,kvapas, spalva...
Brangus jis, bet as tik pora esu turejusi sios firmos- nepirkineju pastoviai ir nezinau ar verta labai jau- yra tu kremu visokiausiu uz tokias kainas...
Man laibai patinka Natuderm kremų tekstūra, ir kaina superinė thumbup.gif Gal esi turėjusi ir galėtum palyginti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 10, 16:17)
Man laibai patinka Natuderm kremų tekstūra, ir kaina superinė thumbup.gif Gal esi turėjusi ir galėtum palyginti mirksiukas.gif

Vat sito nesu turejusi, bet jei neklystu ju buna pirkti PC? g.gif Mane kazkada viliojo labai, bet turejau tuo metu , o po to, kai reikejo pirkti pamirsau biggrin.gif
Sakai labai patinka?? bigsmile.gif Reikes isbandyti , jei ir kaina gera... Labai dziaugiuosi, kad ismokau pirkti tik tada viska, kai jau laselis lieka, o budavo vonioje kiek atsimenu save, kaip yra pasakiusi drauge- kosmetikos parduotuve... Baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 12 10, 15:33)
Vat sito nesu turejusi, bet jei neklystu ju buna pirkti PC? g.gif  Mane kazkada viliojo labai, bet turejau tuo metu , o po to, kai reikejo pirkti pamirsau biggrin.gif 
Sakai labai patinka?? bigsmile.gif  Reikes isbandyti , jei ir kaina gera... Labai dziaugiuosi, kad ismokau pirkti tik tada viska, kai jau laselis lieka, o budavo vonioje kiek atsimenu save, kaip yra pasakiusi drauge- kosmetikos parduotuve... Baisu doh.gif
Tikrai tinka ir patinka, jau trečią pakuotę įsigijau, apie 17Lt tekainuoja 250ml. thumbup.gif Yra pirkti, Rimi, Eurokos ir Eurovastinėse mirksiukas.gif
Aš irgi jau baigiu išmokti pirkti tik tuomet kai kažkas baiginėjasi, bet retkarčiais dar pasiduodu akcijų pagundoms, eco žinoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 10, 17:01)
Tikrai tinka ir patinka, jau trečią pakuotę įsigijau, apie 17Lt tekainuoja 250ml.  thumbup.gif Yra pirkti, Rimi, Eurokos ir Eurovastinėse mirksiukas.gif
Aš irgi jau baigiu išmokti pirkti tik tuomet kai kažkas baiginėjasi, bet retkarčiais dar pasiduodu akcijų pagundoms, eco žinoma biggrin.gif

Tikrai reikes isbandyti 4u.gif , nes siai dienai savo svajojamo Madaros anei naktinio, anei ne naktinio neisigysiu verysad.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 10 gruodžio 2009 - 16:09
QUOTE(Diva:) @ 2009 12 10, 16:09)
Tikrai reikes isbandyti  4u.gif , nes siai dienai savo svajojamo Madaros anei naktinio, anei ne naktinio neisigysiu verysad.gif  ...

Bet Natuderm yra tik kūno priežiūros priemonės, veidui nesu mačiusi mirksiukas.gif
O kodėl negali įsigyti Madaros, dėl kainos? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 10, 17:12)
Bet Natuderm yra tik kūno priežiūros priemonės, veidui nesu mačiusi mirksiukas.gif
O kodėl negali įsigyti Madaros, dėl kainos? rolleyes.gif

aaa, ot pempe, maniau yra ir veidui biggrin.gif ! Aha, del kainos... verysad.gif
Atsakyti
sweikos mergaitės,

Kažkaip karts nuo karto paskaitau, ir vis gi reikia vieną dieną ilgiau pasėdėti ir pasistudijuoti viską...nes labai daug informacijos reikia suvirškinti.
Jei nesunku, galbūt pasikartoti.. kokį tušą akims rinktis? peržiūrėjau per google , radau kažką, tik nzn ar jie geri..bio eko.. g.gif norėtųsi išbandyti.. Šendien kaip tik važiuosi miestan tušo, tik kaži ar spėsiu susižvejoti info.. smile.gif
Puslapyje kažkokiam dar yra sąrašas visų maxfactorų ir panašiai, visi jie negeri.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2009 12 11, 11:48)
sweikos mergaitės,

Kažkaip karts nuo karto paskaitau, ir vis gi reikia vieną dieną ilgiau pasėdėti ir pasistudijuoti viską...nes labai daug informacijos reikia suvirškinti.
Jei nesunku, galbūt pasikartoti.. kokį tušą akims rinktis? peržiūrėjau per google , radau kažką, tik nzn ar jie geri..bio eko.. g.gif norėtųsi išbandyti.. Šendien kaip tik važiuosi miestan tušo, tik kaži ar spėsiu susižvejoti info.. smile.gif
Puslapyje kažkokiam dar yra sąrašas visų maxfactorų ir panašiai, visi jie negeri.. doh.gif

sveika mirksiukas.gif
is LT esanciu daugiausia geru atsiliepimu apie dr. hauschkos tusus, kuriu galima rasti stepono g. 6, dar hauschkos galima rast ir PC mada esancioj parduotuvej "grozio aleja" rodos g.gif ir gedimino 9 vaistineje prie TBS, bet nezinau ar jie turi dekoratyvines g.gif
taip pat yra miessence tusu essenzoj, logonos galima rasti bioboutique parduotuvese CUP'e 3 aukste ir panoramoj. dar nvey LT galima rasti sveikuose produktuose jaksto g. ir dar kazkur g.gif bet apie siuos ivairus atsiliepimai ir keik pamenu, ne visi geri buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 11 gruodžio 2009 - 11:05
QUOTE(Diva:) @ 2009 12 10, 17:15)
aaa, ot pempe, maniau yra ir veidui  biggrin.gif  !  Aha, del kainos...  verysad.gif

Maciau kad Barocoj visai Madarai 20 proc nuolaida...
Atsakyti
QUOTE(klomba @ 2009 12 11, 12:23)
Maciau kad Barocoj visai Madarai 20 proc nuolaida...

Zinau, aciu wub.gif
Atsakyti
agnuta aciuks.gif tau..
TAi vadinas geriausi hauchkos tusai? g.gif nes minejai kad paskutiniai nelabai?
Atsakyti