Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Diva:) @ 2009 12 09, 10:32)
Nu sudominot su tuo Bio

pačiai neišeina iš galvos, šiandien paryčiais net prabudusi galvojau ir prisiminiau kad ant Florame produkcijos jis yra(ne ant visos), galite pasižiūrėti čia smile.gif
Papildyta:
Va dabar man baisiai įdomu pasidarė, ar ir ant to L'angelica kremo ženkliuko yra tie patys žodžiai. Kaip suprantu šis ženklas žymi EA, kurie nėra skirti vidiniam vartojimui, bet yra ekologiški.
Atsakyti
Gal žemesnio lygio prekės imituoja tikruosius sertifikatus, taip tikintis prigaut nelabai žinančius ar nepastabius pirkėjus g.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 12 09, 13:01)
pačiai neišeina iš galvos, šiandien paryčiais net prabudusi galvojau ir prisiminiau kad ant Florame produkcijos jis yra(ne ant visos), galite pasižiūrėti čia smile.gif
Papildyta:
Va dabar man baisiai įdomu pasidarė, ar ir ant to L'angelica kremo ženkliuko yra tie patys žodžiai. Kaip suprantu šis ženklas žymi EA, kurie nėra skirti vidiniam vartojimui, bet yra ekologiški.

Nea netaip rašo, tuoj nurašysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 12 09, 12:01)
Gal žemesnio lygio prekės imituoja tikruosius sertifikatus, taip tikintis prigaut nelabai žinančius ar nepastabius pirkėjus g.gif

Būtent, už tai ir reikia išsiaiškinti ar tie užrašai atitinka tuos, kuriuos matote nuorodoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Ant L'angelica pastos (su SLS manoji) BIO ženklas ir aplink jį toks užrašas: estratiti da agricoltura biologica,, ar ne katutis ir minėjo, kad jis reiškia organinę žemdirbystę

Joks čia ne sertifikatas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulužė: 09 gruodžio 2009 - 12:10
QUOTE(Saulužė @ 2009 12 09, 12:09)
Ant L'angelica pastos (su SLS manoji) BIO ženklas ir aplink jį toks užrašas: estratiti da agricoltura biologica,, ar ne katutis ir minėjo, kad jis reiškia organinę žemdirbystę

O ant sertifikato užrašas "Cosmetique charte cosmabio" - taigi viskas ir išaiškėjo, jog ten manipuliuojama panašiu, jei ne tas užrašas, tai tiesiog būtų galima sakyti analogišku ženklu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 09 gruodžio 2009 - 12:17
QUOTE(ernesin @ 2009 12 09, 12:01)
ant Florame produkcijos jis yra(ne ant visos), galite pasižiūrėti čia smile.gif

QUOTE(Saulužė @ 2009 12 09, 12:09)

būtent, joks čia ne sertifikatas, nors išoriškai kiek panašus, užrašai skiriasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 08, 22:08)
Šiaip tai Barokos savininkai išsiskyrė, tai gali būti kad ta produkcija liko senoje vietoje(nežinau kaip toji parduotuvė  dabar vadinasi). Naujojoje buvau porą kartų, bet kaip nesidomėjau šia produkcija tai ir neatkreipiau dėmesio ar yra tokia, nors buvau porą kartų  rolleyes.gif

mat kaip g.gif reiks pasidomet cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 09, 13:17)
O ant sertifikato užrašas "Cosmetique charte cosmabio" - taigi viskas ir išaiškėjo, jog ten manipuliuojama panašiu, jei ne tas užrašas, tai tiesiog būtų galima sakyti analogišku ženklu smile.gif

QUOTE(katutis @ 2009 12 09, 13:27)
būtent, joks čia ne sertifikatas, nors išoriškai kiek panašus, užrašai skiriasi smile.gif

Taigi drinks_cheers.gif nebesuksim sau galvų wink_3.gif
Atsakyti
Na, ant mano turimo kremo BIO uzrasas ir lapelis, prie jo uzrasai- Sans Paraben,Sans Phenoxyethanol .
Stai sios firmos, bet ne sis kremas, savojo neradau, bet zenkliukas matosi
http://www.plantesys...io-1/the-face-2

Sudetis:
Aqua(water) ,Centaurea cyanus distilate*, Butyrospermum parkii*,cetearyl wheat straw glycosides, cetearyl alcohol,sesamum indicum oil*,glycerin,acacia senegal gum,hydrolyzed rhizobian gum,ruscus aculeatus*,arnica montana,macadamia ternifolia oil*,arctostaphylos uva ursi extract,theobroma cacao extract,lilium longiflorium extract,olea europaea extract,hippophae rhamnoides extract,camellia sinensis extract,oryza sativa hull powder,chondrus cripsus,xanthan gum,tocopherol,citrid acid,potassium sorbate,benzyl alcohol,dehydroacetic acid
karsta.gif
*- uzauginta ekologiskuose ukiuose
Toliau raso- 99 proc. naturalios sudedamosios medziagos, 29 proc-gautos is augalu, isaugintu eko ukiuose...
Taigi vat- sis kremas tikrai ne eko ir zenkliukas tik informacinio pobudzio, prie kurio parasoma ko nera sudetyje ( blogybiu kokiu smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 10 gruodžio 2009 - 13:35
Bet ne apie tokį ženkliuką kalbėjome, juk pati matei mirksiukas.gif O šiaip Planet System mano manymu produkcija yra gera, tik kad kainos aukštos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 10, 14:58)
Bet ne apie tokį ženkliuką kalbėjome, juk pati matei mirksiukas.gif O šiaip Planet System mano manymu produkcija yra gera, tik kad kainos aukštos cool.gif

As tuo noriu pasakyti, kad tie zenkliukai BIO yra naudojami ivairiai, placiai- ir jie tik informacinio pobudzio, o ne kazkokie sertifikatai! Taip ir su kitokiu zenkliuku,kur jus raset, taip ir su siuo.Nematau didelio skirtumo- tai ne eko zenklinimas ir tiek!
Produkcija gera, man patinka... Bet norisi eko!!!
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 12 10, 14:01)
As tuo noriu pasakyti, kad tie zenkliukai BIO yra naudojami ivairiai, placiai- ir jie tik informacinio pobudzio, o  ne kazkokie sertifikatai! Taip ir su kitokiu zenkliuku,kur jus raset, taip ir su siuo.Nematau didelio skirtumo- tai ne eko zenklinimas ir tiek!
Produkcija gera, man patinka... Bet norisi eko!!!
Na toje Eco kartais galima ir š... rasti(nes kai kurie sertifikatai leidžia), tai nebūčiau tokia kategoriška nesertifikuotiems produktams mirksiukas.gif O dėl Bio tai pritariu, reikia visada atidžiai nagrinėtis sudėtis smile.gif
O kaip jums tas Planet System kremas, vis viliojuosi šio gamintojo kažką įsigyti, bet kad nuolaidų niekada nerandu biggrin.gif
Atsakyti