Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(ashtri @ 2010 02 24, 19:47)
O kuo konkrečiai tuomet valotės dantis?

aha ir man butu idomu, nes nesinori man tu prastu pastu naudoti blush2.gif o del natural tai gaila jei vel nusipirksiu ir vel netiks doh.gif nes dabar daugiau nei puse liko ir dar vienas pilna tutele doh.gif va issivaliau siandien su l.angelina ir normaliai viskas g.gif tai manau tikrai man nuo pastos buvo.
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 24, 21:55)
aha ir man butu idomu, nes nesinori man tu prastu pastu naudoti  blush2.gif  o del natural tai gaila jei vel nusipirksiu ir vel netiks  doh.gif  nes dabar daugiau nei puse liko ir dar vienas pilna tutele  doh.gif va issivaliau siandien su l.angelina ir normaliai viskas g.gif  tai manau tikrai man nuo pastos buvo.

Siūlau pabandyt netikusias priemones parduoti - kažkam nauda įsigyti pigiau, o ir Jums dalis pinigėlių grįš smile.gif Tada ne taip gaila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 24, 21:04)
Siūlau pabandyt netikusias priemones parduoti - kažkam nauda įsigyti pigiau, o ir Jums dalis pinigėlių grįš smile.gif Tada ne taip gaila smile.gif

Kaip tik norėjau tą patį pasiūlyt drinks_cheers.gif Nes pati norėčiau tokiu būdu pirmąją eco pastą įsigyt rolleyes.gif Su šampūnu taip puikiai išsisukau, iš ernesin įsigijau išparduotuvėj, nes iki tol baidžiausi neišbandyto produkto už parduotuvines kainas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 02 24, 23:03)
Kaip tik norėjau tą patį pasiūlyt  drinks_cheers.gif Nes pati norėčiau tokiu būdu pirmąją eco pastą įsigyt  rolleyes.gif Su šampūnu taip puikiai išsisukau, iš ernesin įsigijau išparduotuvėj, nes iki tol baidžiausi neišbandyto produkto už parduotuvines kainas  blush2.gif

Tai iš ernesin turbūt rožių šampūną Urtekram pirkot..? ax.gif
Žinoma, labai geras būdas kažką išbandyti - įsigyti pigiau, kad ir produkto likutį drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 24, 23:08)
Tai iš ernesin turbūt rožių šampūną Urtekram pirkot..?  ax.gif
Žinoma, labai geras būdas kažką išbandyti - įsigyti pigiau, kad ir produkto likutį  drinks_cheers.gif

Aha, tą patį, labai džiaugiuosi - tiek pačiu šampūnu, tiek susidūrimu su ernesin. Sulaukiu jos pagalbos iki šiol - patarimais, priemonėmis pabandymui. Nuostabi man ji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 02 24, 23:26)
Aha, tą patį, labai džiaugiuosi - tiek pačiu šampūnu, tiek susidūrimu su ernesin. Sulaukiu jos pagalbos iki šiol - patarimais, priemonėmis pabandymui. Nuostabi man ji  wub.gif

ashtri, baik čia mane liaupsint ir į nepatogią padėtį statyt blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 24, 23:29)
ashtri, baik čia mane liaupsint ir į nepatogią padėtį statyt blush2.gif  biggrin.gif

Atsiprašau jei sunepatoginau, bet negaliu nepasidžiaugt ax.gif Sorry, bet ne kiekviena asmeniškai pasidomi ir duoda patarimų, priemonių. Juk šitam forume ne tokių aktyvių nick'ų galima visai ir nepastebėt schmoll.gif
Beje, atradau, kad aloe gelis man puikiai nugarai patepliot tinka, pamaišau su arbatmedžiu kartais - žiūrėsiu kaip pabėrimai į tai reaguos thumbup.gif O glicerinu pagerinau melisų hidrolatą, puikiai galiu dabar vien hidrolatu pasipurškus eit miegot, bet kol kas nakčiai dar Hauschka svaraininį susitepliot noriu, kažkaip labai smagiai odelė su tuo kremu jaučiasi rolleyes.gif Išmėginusi jau išdrįsau daugiau glicerino nusipirkt, pamačiau, kad tinka bigsmile.gif Ir visa tai - Tavo dėka. Tai ko nepasidžiaugus man garsiai? didis.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 02 24, 23:43)
Atsiprašau jei sunepatoginau, bet negaliu nepasidžiaugt  ax.gif Sorry, bet ne kiekviena asmeniškai pasidomi ir duoda patarimų, priemonių. Juk šitam forume ne tokių aktyvių nick'ų galima visai ir nepastebėt  schmoll.gif 
Beje, atradau, kad aloe gelis man puikiai nugarai patepliot tinka, pamaišau su arbatmedžiu kartais - žiūrėsiu kaip pabėrimai į tai reaguos  thumbup.gif O glicerinu pagerinau melisų hidrolatą, puikiai galiu dabar vien hidrolatu pasipurškus eit miegot, bet kol kas nakčiai dar Hauschka svaraininį susitepliot noriu, kažkaip labai smagiai odelė su tuo kremu jaučiasi  rolleyes.gif Išmėginusi jau išdrįsau daugiau glicerino nusipirkt, pamačiau, kad tinka  bigsmile.gif Ir visa tai - Tavo dėka. Tai ko nepasidžiaugus man garsiai?  didis.gif

Ačiū, džiaugiuosi, kad viskas tiko mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir as noreciau suzinoti kuo gerai, tarkime hidrolata praturtinti glicerinu?
Atsakyti
QUOTE(*Angel @ 2010 02 25, 11:57)
Ir as noreciau suzinoti kuo gerai, tarkime hidrolata praturtinti glicerinu?

Glicerinas reikalingas, kad duotu odelei daugiau dregmes. Jei papurskus hidrolata oda traukia, ipylus glicerino tokio pojucio nebeturetu buti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinMintė: 25 vasario 2010 - 11:20
Kiek skaiciau kad glicerinas yra gerai tik ant dregnos odos, nes jei ant sausos atvirksciai shalina skycsius o ne drekina oda.
Atsakyti
Prasau patarimo,

man pradejo pleiskanoti oda po akimis ties nosimi tokiomis didelemis pleiskanomis, riebiomis, ir paraudo unsure.gif , gal kas koki tepaliuka, kremuka pasiulys?
Atsakyti